icon

Ako reagovať, keď muž tvrdí, že vás má veľmi rád?

10. máj 2024

Ahojte . Pred dvoma týždňami som sa spoznala s jedným chlapom . Milí, pozorný vazne všetko super . Boli sme spolu vcera vonku a pýtala som sa ho že či ma nemá len na sex. A on mi povedal že jemu netreba toto počúvať po práci ale kamaráti byt môžme že ma ma veľmi rad . Ako mám reagovať podľa vás?

lindous
•
10. máj 2024

A teda spávate spolu? V každom prípade sa nezdá, že by mal záujem o vážny vzťah a ty zareaguj podľa toho či ti to vyhovuje alebo nevyhovuje takto... ak nie, nečakala by som, že sa zázračne zamiluje a zmení názor... stať sa to síce môže, ale veľmi pravdepodobne aj nemusí a budú z toho iba boliestky...

7miriam77
•
10. máj 2024

Dva týždne je krátka doba, najskôr treba človeka spoznať. Asi to bolo pre neho dosť nepríjemné,keď si sa to opýtala....možno nepozná ešte odpoveď. A záleží aj na Tom, či sex už bol.

autor
•
10. máj 2024

@7miriam77 nebol

lakebabe
•
10. máj 2024

Tak ako ta ma mat len na sex keď žiaden nebol?? Akosi nechápem. Ak sa s tebou stretáva dva týždne len tak a nemáte sex tak aký je problém?

lindous
•
10. máj 2024

A aspoň to k tomu smerovalo a o niečo sa pokúšal alebo si to na neho vytiahla len tak z ničoho nič? Lebo teda otázka, či ťa má len na sex, keď sex ani nebol a po iba 2 týždňoch čo sa poznáte mi príde takáto otázka vcelku odstrašujúca 😅

7miriam77
•
10. máj 2024

Tak asi mal pocit, že nanho tlacis....keď sa opýtas chlapa, či ťa chce len na sex, a sex ste ešte nemali....tak vlastne mu dávaš najavo,že chces niečo hlbšie. Ste vo fáze spoznávania, ...ešte asi nevie, či chce s tebou vzťah. Netlač na pílu. A teraz vyčkaj, či zavolá

autor
•
10. máj 2024

@lindous Noo tak boli nejaké dotyky len ja mám ťažšiu povahu snažila som sa mu to vysvetlit ale nechce tskze neviem čo mám robiť

dzulli1980
•
10. máj 2024

Akože opýtať sa niekoho po dvoch týždňoch randenia na to, či Ťa nemá len na sex ... no byť na jeho mieste, tiež z tohto ne/vzťahu vycúvam ... zvláštne z Tvojej strany.

lindous
•
10. máj 2024

Zvolniť 🙂 ak má stále záujem sa stretávať, tak sa proste spoznávajte, daj tomu čas... ak budeš mať pocit, že je to príliš dlho zaskenuté na tom, že chce byť iba kamarát a ty z neho nebudeš chcieť mať iba kamaráta, tak to nechaj radšej tak... ale na nejaké závery je podľa mňa ešte celkom skoro, nechaj to teraz na ňom

huxy
•
10. máj 2024

Veľmi čudná otázka, keďže ste nič spolu nemali. Ako ta to vôbec mohlo napadnúť? 🤔

domak2
•
10. máj 2024

Tak ty nechceš chlapa "co ta ma len na sex" a on asi nechce ženu, čo ma "ťažšiu povahu" 🤷‍♀️

miadi
•
11. máj 2024

Z tej odpovede vychadza ze chce byt kamarat s vyhodami. Sex este Nebol zalubit sa este nestihol ..ale mà ta velmi rad . Trochu zvlastna otazka pre 2tyzdnovu znamost.

sheila121
•
Odpoveď bola odstránená
•
januska12323
•
11. máj 2024

Po 2 týždňoch a pár dotykoch sa ho toto opýtaš? Máš nejakú traumu zo sexu alebo prečo ťa to vôbec napadlo? Buď mu to vysvetli alebo ho nechaj tak a porieš zatiaľ seba.

babulkomale
•
11. máj 2024

Jemu by som poradila, že s čudáčkou terno vo vzťahoch neurobí. Si divná.

gribka1
•
11. máj 2024

Chybu si urobila, čo to má byť za otázku po 2 týždňoch? To mu asi hlava nezobrala.

sevrin
•
11. máj 2024

Ja by som sa urazil a v momente by som to ukončil. A bodka.

pochod
•
11. máj 2024

Takže nebol sex a spýtaš sa ho ci ta ma len na sex 🤪👈😂.