Ako reagovať, keď vás partner ohovorí za chrbtom?
Ani nie ohovoril alw neviem to ako inak pomenovat. Ide o to ze som rok po porode. Pribrala som v tehotenstve a po porode 20kg. Aktualne mam 73 pri vyske 163cm. Je to vela ja viem. Ale mala som celmi tazku preeklampsiu az tak ze som sa z nemocnice skoro nevratila. Po sekcii som skončila na jiske vo vusch lebo som sa dusila.. No to je jedno. Proste ide o to ze som sa z toho dlho dostavala, lieky lekari atd a este som sa nestihla venovat sebe lebo ved popritom malemu sa velmi vela venujem. Dnes som sa dozvedela ze moj priatel bol za mojou mamou a povedal jej aby mi nieco povedala, do hovorila lebo som velmi pribrata a mala by som s tym nieco robit
Povedala mi to mama... Ja som nevedela co na to povedat alebo ako reagovať ale velmi sa ma to dotklo.. Chcem len vediet ako by ste reagovali vy resp ako by vam to padlo. Mne teda velmi zle
9.07.
No asi ozaj potrebujes naspat svoju detsku izbu, mohla si chlapovi povedat, ze ides rodicom a potom sa "zdrzat" a nie sa pretahovat o maleho a robit mu traumy a showku 💥susedom
@ahhola a ty si mala detsku izbu? Zrejme nie.. Naco taky komentár? Aka showka susedom? Da sa odist aj normalne, neviem ako to mate v povahe vy
Nechcel mi dat malého 💥 z ruk. Ja ze mam ist ked chcem ale maleho mi neda.. Ako pisem, bolo to tazke a viem ze ja bude
To sa mi nezda ako spravanie 2 dospelych rodicov, mohla si odist v klude s ohladom na krpca... hadat sa cez mobil.
Tvoja mama ti to dramaticky predostrela,
keby pochopila partnerov umysel tak by ti ani nepovedala ze on sa jej chodil vyzalovat aby si trochu schudla,
A komu este ta takto ohovoril?
No ved je to asi vidiet ze si pribrata takze asi ani nemusel nikomu nic vraviet,
nemyslel to podla mna zle,
iba ty nevies zniest kritiku, aj ked je pre tvoje dobro mienena,
vedel preco ti to asi nepovedal priamo ale poprosil tvoju mamu, lebo teraz ma asi doma peklo,
par kil nieje koniec sveta treba mysliet ako sa to da, nie ako sa to neda,
A keby si aj kazdy den jemu varila a dala si mensie porcie uz by si chudla len tym ze prijimas menej kcal aj keby to hned bol syr vyprazany
Treba zamakat a neopustat sa len kvoli tomu ze mas dieta
Chod si zabehat , aj ty sa budes lepsie citit, nemusis platit ani permanentky ani nic len si obut tenisky a staci ti 30 minut denne
@levandul_ka ty si asi necitala, že všetko okolo rodiny a malého rieši sama. Že nemá ani tých 30 minút. Že keď vari, tak prioritne tomu debilkovi, ktorý vyžaduje nie zrovna zdravú stravu. Robila mu slúžku a žiadnych 30 minút pre seba nemohla nájsť. Videla si tu jej fotku? Žiadna tučná buchta. Ten čo sa na takúto ženu ide sťažovať si zaslúži pár po papuli.
Tvoj priateľ rok po pôrode rieši tvoju váhu, ale to, že si stále len jeho frajerkou, to nerieši. Môže sa hanbiť!
@mamutka mne niekedy príde, že niektoré ženy tu na MK si myslia, že žena má všetko zvládať má byť pomaly super žena a to že chlap nestojí ani ,za deravý groš to nevadí...
Píšem už svoj posledný komentár. Ďakujem baby ktoré ste ma vedeli pochopiť a dobre poradili. Ste velmi mile a vela komentarov som si vzala osobne a citila som ze ma chapete. Vy ostatné ktore ma mate za tucnu kravu ktora sa o seba nestara, dufam ze to mate doma idealne, dieta bezproblémové a zdrave a samozrejme verim, ze mate dokonale postavy. Jaj a aby som nezabudla - muza ktory vam zehli, vari, perie, stara sa o zahradu.. Nežeriem ako píšete. Venujem sa malemu to znamena ze chodim s nim aj na prechadzky a na ihrisko, dokonca ked sa da tak aj na turistiku. Napriek tomu sa ma ta vaha stale drzi. Nesedim doma pred tv s reznom a horalkou v ruke.. Ale vam dokonalym mamickam to asi pisat nemusim. Vyriešila som to po svojom, mozno aj vdaka radam mamiciek ale niektore ste naozaj veľmi ostré a nieje to pekna zenska vlastnost. Aj ked podla toho co pisete ste dokonale. Pisala som ze zdravotne sa citim ok 3 mesiace po porode, vysla som s malym v nosici 1240mnm peso. Vaha nejde dole zial. Som ten typ ktory pre to musí urobit ovela viac, co sa mi doteraz nedalo. Napokon mam 31, nejde to ako v 20tke. Tak budte stastne, spokojne a navonok vzdy dokonale 🍀ja som rada te som zdrava aj zo 70 kilami
@angeli121212 pekne si to vystihla! Ženy stále nechápu svoju hodnotu a identitu a hrajú hry tejto spolocnosti
Podľa toho, čo si vyššie písala, tak ono to, že si unavena je vo veľkej miere (okrem deficitu spanku) spôsobené aj tym, ze cely deň nič neješ a potom večer niečo málo pozobkaš. Tvoje telo nemá mat z čoho energiu. Preto sa zo začiatku treba trošku premôcť a nastaviť si pravidelný prijem jedla.
Nič si z toho nerob, 70 kg nie je váha na to , aby tvoj muž chodil a lamentoval po rodine.
Máš na starost syna, domácnosť, ešte aj chlapa, čo nerobí nič. Skôr by som sa s ním porozprávala o prevzatí nejakej jeho zodpovednosti za domácnosť a dieťa.
Vyclen si aspoň tri večery v týždni len pre seba dieťa nech si prevezme a choď hocikam môžeš chodiť cvičiť alebo aj len sama na kávu. V prvom rade treba poriadne spať,
byť psychicky v pohode a aj to chudnutie pôjde lepšie.
Nevar to co si milostivý praje ale výživnu stravu , odľahčenu na chudnutie .
@ahhola ona inak pise ze je rok po porode, tzn. dieta ma rok
ty si asi necitala ze ma 1 dieta, nie 9
Pred porodom bola chudsia, a kazda zena chce byt pre svojho partnera atraktivna, ved jej nikto nenadava ze je tucna drula
Mna tak vedia nasrat taketo temy. Schudni, ked na to budes pripravena a hlavne, kedy to budes robit kvoli sebe.
@levandul_ka to jedno dieťa ma mať dvoch rodičov. Nie že jeden ma u riti a ešte ohovára partnera. A ona mala po pôrode veľa zdravotných problémov a liekov, nie ako ženy ktoré nevedia čo je problém, este sa sťažujú že dieťa je aktívne a vyžaduje pozornosť.
Ja to nechápem,mam 3 deti a nikdy sa nestalo,zeby som nemala pre seba navarené,času som mala pri detoch tolko az som sa niekedy nudila,knihy som citala každý večer,varila som vždy ked dieta spalo,polievka bola uvarena do 10 hod.a to sme vstavali o 8 mej,potom von,obedny spanok za tie dve hodiny som všetko stihla,
@mnamko Tak si mala asi kľudne deti, ktoré dobre spali, ale každá také dieťa nemá. Sú aj také, čo spia od narodenia 20 minút denne a 10-krat za noc sú hore. Nezazijes, nepochopíš.
@janickacrazy no syn urevany ,nespal vnoci sam iba so mnou, rozdiel medzi deťmi 1 rok a tri mesiace a v čase ,keď boli malý tak som plienky vyvárala a nemala som automatickú práčku,
To chudnutie je narocne. Sama viem. Vzdy som si musela na vahu davat pozor.
Pri tebe ako prve by som prestala osobne vyvarst. Var co je zdrave. Ak mlady bude hladny zje. Ak nie nech sa stara. Ak ma cas chodit kvakat tvojej mame tak…..

Autorka, ja by som bola v pohode.... povedala by som mu, ze kľudne mohol mať guľky povedať mi to aj on sám, nemusel posielať mamu. A viem o tom aj sama, cize odteraz v pondelok, stredu a piatok od 17-18 mam kondičné cvičenia s osobným trénerom v našom fitku. Naš malý pokladik vtedy teda strazis ty, neplánuj si tam teda prosím ta nič. Ďakujem ti.
PS. Dúfam, že on je model 👌