Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?
Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.
Presne aj ja sa chcem opýtať,posledných pár dní som nad tebou rozmýšľala ,že ako sa máš
Rozvod riešim ja , podala som návrh . Nech platí aspoň výživné , lebo neprispieva vôbec. Žije sám v dome.
A co dítě, jak to nese ? Má o něj otec zájem? Nebo ve všem dělá mrtvého brouka? Tak snad aspoň chápe, že se bude muset vyřešit majetek.....
@dadis nemám , slovne sme uzavreli dohodu že niečo bude platiť
dodnes nič . Pojednávanie mám vytýčené v septembri , tak už počkám .
Kdo chce kam......on si uvědomí jak si pos.al život. Ale jeho volba. Autorko jsi ješré mladá určitě najdeš nekoho kdo vás bude mít rad obě i s dcerou 😘
Ty mozes podat uz pocas manzelstva o vyzivne na dieta aj na seba. Aj v auguste, takemu by som nedarovala ani cent
Podaj o vyzivne na dieta aj seba uz teraz v auguste. Co jeho rodicia na to?
Ahoj autorka, ako sa v dari s dcerkou dari? Dufam, ze pojednavanie v septembri dopadlo k tvojej spokojnosti

Zakladatelko už se manžel nějak vyjádřil a začal řešit rozvod? A co ty? Jak to zvládáš?