Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?
Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.
Zena, ty si sebestacna, mas byt, mas pracu a len jedno dieta, aj to uz velke. Mozes mi vysvetlit preco si s nim? Po tomto by som uz dala vypoved z prenajmu a odisla a nech sa aj na hlavu ppstavi. Mala som tiez doma lenivca, ja som vsetko robila, aj tu ziarovku som si vymenila, dodnes nemam zavesy, lebo garnizu si navrtat neviem a 8 rokov co sme boli v novom, nebol toho schopny. Pri rozvode vytiahol, ze ja som bola general, organizovala som vylety s deckami a on chudak musel s nami chodit a nemohol pc a mobil, tv. Az som sa rozviedla s 2 detmi na krku a zrazu mi bolo dobre. Jedno velke dieta z krku prec, ta sloboda a volnost bytia. Ziadne ze musis, ale len ze chces.
Tak vieš, nikto mu pištol pri hlave nedržal, ked hovoril svoje ANO..To je jeho problem, že zĺavil z nárokov, mal možnost ostať sám, alebo si hladať krajšiu, a ked sa rozhodol oženiť, nech mi to teraz nevytyka..Iba tym ukazal svoju slabost, že nevie byť nezavislý..S tymto by u mňa velmi nepochodil.
.Ale určite by som mu niečo štipĺavé povedala, určite nevyzera ako Adonis, tak by som strelila niečo od boku
S tou žiarovkou maš pravdu..ked si maš nohy dolámať, mal by brať ohĺad
a ked chcete dalšiu komunikacie - tak nech sa ti ospravedlni, alebo si zbali veci a ide za Claudiou Schiffer
A ma vybavené
@jana_eyre_2 to je v poriadku, môže to byť samozrejme aj takto, ale niečo mi hovorí, že to nebude tento prípad a problém bude niekde inde ...
@jesenzima jasné a kde inde? No v žene predsa, tie môžu vždy za všetko 😏
Jedno je pojem krásy. Kazdy sme svojim sposobom krasni. Ale realne ked clovek premysla krasa je pominutelna. Na to sa clovek nemoze viazat.
Aj ked sa zamyslim preco ho ziadna “krajsia” nebrala?
Mysliet si svoje mozem. Aj ja som mala v “predstavach” vysokeho tmaveho. A mam presny opak 😂🙈
Ale zato predsa nebudem takto… uplne ta chapem ☹ slova nikdy neprebolia. Vzdy nam budu rezonovat v usiach.
Jedno su tuzby. Predstavy. Sny. Plany.
Druhe su realita… to co mame a kto nam tie tuzby predstavy sny a plany dokaze vyplnit.
@sheila121 nevera moze mat rozne kontexty avsak veta tohto muza ma len jediny a to,ze autorku berie ako z nudze cnost,ziadna ucta,nepovazuje ju za peknu a keby mal na vyber,odkopne ju-a nevera toto vsetko zahrnat nemusi...moze byt dosledkom niecoho
co sa tyka skakania muzovi okolo zadku,z tvojich reci tzn.aka si sebestacna,ako mate super vsetko rozdelene ako ma robit kazdy rovnako a pod.
avsak to nie je partnerstvo,to je nedovera,to je kto z koho atd.
partnerstvo je niekedy aj o skakani okolo zadku,aj o tom,ze jeden niekedy taha viac,aj...jednoducho o laske a ucte...
neviem ako zijes,ale tvoje vyroky su casto uplne neempaticke,"s nadhladom" a podtonom ako to ty vies a ako to mas dobre nastavene...
@jana_eyre_2 to vôbec netvrdím🙄
To nie je nejaký veľký problém, ja si žiarovku viem vymeniť aj sama a ak je náhodou tak, že nie je elektrina mám takú baterku, ktorá dobre osvetlí a prešla by som.
To je vo väčšine prípadov tak - aj ženy by chceli nejakého muža pekného a aj milionára a keď taký nie je k dosahu, tak sa vydajú za dostupného muža. Muži podobne.
takže už to má aj koniec. Dnes poobede prišiel za mnou a povedal mi že sa chce rozviesť. Nepáčim sa mu , neľubi ma a jednoducho chce mať ženu za ktorou sa budú muži otáčať. Z mojej strany túto tému uzatváram , v priebehu týždňa sa sťahujem k mame do rodinného domu . O ruku ma požiadal on , svadbu chcel on , dieťa chcel predovšetkým on , takže o žiadnom dotlačení nemôže byť reč.
neplačem , nenariekam ale zostala vo mne taká pachuť za zničených 10 rokov môjho života. jediné čo z toho mám je dcéra , ktorú mám nadovšetko rada.
?? tak sorry, ale nemaš veľmi za čím ľutovať, tak teraz by som mu aj jednu plesla, takú riadne od srdca
@karolinakr kašľat na to , ani som mu na to nič nepovedala , išla som preč. Myslím že to ho viac rozhodilo ako by som mu jednu drbla.
Autorka, drz sa.. Niekedy je lepsie takto ako sa trapit vo vztahu, ktory nefunguje. Zasluzis si urcite viac..
😮😮😮😮
Úf!!
Darmo mali tie staré ženy na dedine pravdu...rokmi overené a kruto oplakane....
Moja stará mama mi každý deň vraveli❣️ "Len si ty takého zober, čo ti bude zobať z ruky, čo Ťa bude mať viac rad ako ty jeho!!!!"❣️
Najprv sa mi to nepáčilo ale veru je to pravda, mať dcéry tiež im to každý deň vravím...
Lebo potom to dopadne takto.🥺
Môžem sa opýtať prečo si si ho vlastne vybrala a založila s ním rodinu? Píšeš že bohvie ako zabezpečiť rodinu nevie, nemá teda zrejme ani šušky, ani pekný nieje, ani šikovný nieje, doma nič nespraví, vedela si že matka ho tak vychovala, tak mne to príde tak že si si ho vzala k sebe tiež len tak že na teba ostal...inak držím palce 🍀 podľa mňa je na čase hľadať šťastie inde ..
Tak tí autorka prajem pekný ďalší život,si mladá samostatná žena,myslím,že sa ti bude žiť o moc lepšie a ľahšie.Už si len užívaj život.Už budeš len hviezda,na to aby žena žiarila ,potrebuje byť spokojná
@dharmasanata nie , ja som ho mala úprimne rada a mne sa páčil . Zarábal vtedy ako mladý človek tak normálne priemerne .
To ozaj povedal"zenu za ktorou sa budú otacat" ?? 😳😱 wau to je priorita..
Fuuuu, toto je cisty k...t, tebe bude lepsie bez neho. Ked stretnes takeho, co ta bude mat rad, tak to este len uvidis rozdiely vo vztahu.
no a teraz sa ukaze ako sa o neho pobiju tie za ktorymi sa muzi otacaju 😅
Boze cim skor prec od k*k*ta 🙏
… chce mať ženu, za ktorou sa budú chlapi otáčať?! 🙈
Ach, K*K*T! 🤮
Je mi to ľúto, autorka, ale možno sa aj dobre stalo a niekde v budúcnosti ťa čaká normálny chlap, ktorý ťa bude ľúbiť a pre ktorého budeš ťa najkrajšia. Prajem veľa sily.
No dobre sa ti aj stalo 🙏 v konecnom dosledku ze sa zbavis takeho CHUJA. No este aby sa vobec daka na neho ulakomila 🤣 on chce zenu iba na pysenie sa po meste aby mu iny chlap zavidel 🙊😆
@sheila121 asi teda sa nie vzdy najstastnejsie vyjadris,a posobi to po tom inak ako chces a celkom ma tesi,ze si to nemyslela tak ako to vyznelo

@sheila121 nie, nevybehla kvoli posratej ziarovke.
Vybehla, lebo niekolko tyzdnov nie je schopny urobit jednu jedinu vec.. to je hadam rozdiel..
Tiez mi ma j*blo z takeho chlapa...