icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

beronsche
25. feb 2024

Autorka - ten chlap je sebecky, nezrely idiot.. vsak on si papulu nabije s tym svojim debilnym nastavenim.
Velmi ti drzim palce, aby si bola v zivote stastna a casom iste aj laska pride. Podla prispevkov vyzeras byt rozumna a vyrovnana zena. Drzim ti palce!

pipistrel13
25. feb 2024

skoda slov k takemu cloveku,onedlho zisti,ze si to bola to najlepsie ho ho v zivote stretlo..
a inak mozno ma aj frajerku alebo je zahladeny,lebo typy ako on len tak neodchadzaju,ked nemaju zalohu,pretoze su zbabelci..
tak ci onak,prajem ti,aby si sa netrapila,a aby si jeho hlupym reciam neuverila,lebo ich povedal len,aby ti ublizil a aby vyzdvihol seba,je to chudak,ale nie v zmysle nadavky.polutovania hodny clovek
a tebe bude isto ovela lepsie v zivote,ziadny balvan na krku
vela stastia a ak si veriaca riesila by som aj nulitu manzelstva,lebo jeho umysly nikdy neboli uprimne

kamatopo
25. feb 2024

Ja neverím ,že si škaredá žena. Každá žena je krásna. Ty teraz chod skús tú krásu len zviditeľniť 😉. Veľa žien sa počas manželstva sústredí na rodinu,dom,prácu. Zovňajšok ide mimo. Skús nový účes, makeup či oblečenie. Niekedy stačí málo a otočí sa každý muž. Takto sa zachová len chudák. A ak je taký priemer ako píšeš a voľakedy bol na smiech tak nechápem kde berie v sebe, že teraz si nájde niečo výnimočné😂. No obmedzený vôl 🤦

miskakyska
25. feb 2024

@alessavandervelden a to táto dáma, ktorá sa tu oháňa čítam s porozumením zrejme nevie, že sa dajú jedným ťunutim dohľadať témy v ktorých perlí....🙈🙈s

sheila121
Odpoveď bola odstránená
miskakyska
25. feb 2024

@sheila121 si fakt nevedela, že sa to dá?.. vidíš.. už vieš..tak dávaj pozor,kde čo píšeš🙃

sheila121
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
25. feb 2024

@sickynickyobsadene to znie príšerne. Žena ako tovar, ktorý mu majú iní obdivovať. 🤢

ruzoveokuliare
25. feb 2024

Ach, to mi je ľúto, že sa takto zachoval. Držte sa i s dcérou a verím, že ten správny človek vám ešte do života príde ❤️

lily246
25. feb 2024

Prajem ti, aby ti v živote do cesty prišli už len dobrí, charakterní a múdri muži 💙🍀 dnešok je začiatok tvojho nového života 🎉🎉🎉, nepozeraj sa na minulosť a neber to tak, že si nejaké roky zabila. Ty si sa dnes zbavila toho, čo bolo v tvojom živote prehnité. Teraz môžeš nájsť to pravé šťastie, môžeš žiť pre svoju a dcérkinu lepšiu budúcnosť. 💙🍀

mk1111111111
25. feb 2024

@sheila121 vies, niektori ludia, ziju ako ludia. Vedia, kde je ich miesto a ako sa spravat k druhemu cloveku.. Ak Tebe vyhovuje taky zivot, ako zijes, tak to je super. A ano, mas pravdu, nic nie je ciernobiele. Moj zivot je fatrebny, to priznavam, vazim si svojho muza a on si vazi mna a preto som s mojim farebnym zivotom spokojna a nemusim sa citit v manzelstve tam kdesi na uplnom konci a tvarit sa, ako som gerojka.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
minenkak
25. feb 2024

@sheila121
@mk1111111111 baby,urobte si zvlášť tému,nevadte sa tu,Autorka to aj tak už uzavrela a vy dve si idete zbytočne po krku

sheila121
Odpoveď bola odstránená
mk1111111111
25. feb 2024

@minenkak vsak, ked ju uzavrela, tak, preco Ti to vadi, ze diskutujeme?

minenkak
25. feb 2024

@mk1111111111 chodia mi upozornenia a nechcem si to vypnúť,ak by autorka ešte niečo napísala

minenkak
25. feb 2024

@mk1111111111
@sheila121 no vidíte ako ste sa pekne zhodli 🥰

miriam11
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
25. feb 2024

Predpokladám že nie je marxista ani manipulátor. To by všetko čo napíšem ďalej nemalo zmysel a musela by si utekať kade ľahšie. Skôr myslím, že ešte nedozrel. Ostal niekde zaseknutý v tej puberte medzi tými dievčatami, na ktoré pozeral ako malý chlap na holú ženu. Zišla by sa mu lekcia, po ktorej by spoznal hodnoty a vďačnosť za ne. Nedá sa zo vzťahu len ciciať. Ciciať tvoju, energiu ktorú dávaš do domácnosti a ešte sa mu máli. Ešte by chcel aby si bola ako erosenka. Potrebuje si ujasniť čo od života chce. To mu možno aj môžeš povedať. Nemôžeš žiť s mužom, pre ktorého si len druhá v poradí. Chvíľu sa bude pretvarovať, a potom o 5 rokov to príde znova a ešte v horšom. Nejde teraz o to ,že sa nerozprávate. To nie je až take dôležité. Podstatné je či chcete nájsť cestu k sebe späť. A to sa ho môžeš spýtať. Obaja musíte do vzťahu niečo dať. Obaja do neho niečo dávate. On z tvojho pohľadu málo (aj z môjho a z väčšiny tu) a ty možno z jeho pohľadu tiež nedávaš do vtzťahu to čo on očakäva. Otázka je čo očakáva? A či ten jeho pohľad nie je pokrivený. Skús sa ho na to spýtať. Čo odo mňa chceš? Čo ti chýba? Nech sa nad tým zamysli a sformuluje to. A ty mu povedz čo ty od neho chceš. A potom sa dohodnite že s tým chcete niečo urobiť a zmeniť to. A prijať že to nebude ľahké ale budete obaja šťastní keď to nevzdatex A keď budete súhlasiť tak môžte začať pracovať na vzťahu. Postupne po krôčikoch. On dotiahne žiarovky v byte a pomôže v niečom. A tak ďalej.

mk1111111111
25. feb 2024

@minenkak len, my sme na seba neutocili, mame kazda svoj nazor, nechapem, preco Ti to tak vadilo. Tak ok, idem inde, aby som Ti neprekazala.

petronelag
25. feb 2024

@miriam11 To je dôležité ako on vyzerá, či bude stačiť nejakej peknej žene a tiež pracovne, či sa vypracoval. Lebo možno ani na druhý pokus nič extra nenájde.

mariana0915
25. feb 2024

Mal rozmýšľať predtým,tam su dvere môže ísť,alebo branicka nikto ho nedrží, vymeniť žiarovku viem aj ja,musela som sa naučiť kedze on bol v zahraničí,ja doma s deťmi,viem vela veci okolo domu ,ale ked je teraz doma tak robí on.ale co je velky problem je ist na rebrík a nemat sa coho pridrzat to mavam fóbiu.

lily246
25. feb 2024

@slovakboy nečítal si posledný autorkin komentár? Povedal jej, že je koniec a chce rozvod lebo chce peknú ženu, za ktorou sa budú chlapi otáčať.

kassandra25
25. feb 2024

Pozri sa, vobec by nebolo na škodu sa zobrat s dietatom a odíst. Od neho. Napriklad ku tvojmu súrodencovi, do ineho bytu, ak máte v rodine, nejakej rodine , ale odíst. Spolubyvajucich mozes mat aj takych, co ti pomozu a budu si ta vazit a nie mat spolubyvajuceho, ktory ti iba zerie nervy a zerie ta zaziva. V klude si nechat na to cas a ked tak, aj skoncovat s ním, ked uvidis potom z neho, co bude schopným. A pamataj, 100 tisickrat lepsie prezit kludny den s niekym inym, ako je tvoj chlap a ta povzbudi v zivote, nez silou mocou s tvojim chlapom a plakati doma do vankusu, co debilne zasa z huby vypustil. Nie je spolubyvajuci ako spolubyvajuci. Ani ku zlemu doktorovi by si neisla. Tiez najdes lepsieho. Preto si vaz samu seba, lebo len ty sama sebe mozes dat cely zivot to najlepsie. Davaj si to najlepsie. Netrestaj sa, netyraj sa, lúb sa

autor
25. feb 2024

pohybujem sa v pásme krásy asi ako 70 % slovenských žien . 15 % tvoria škaredé ženy a 15 % tvoria krásne ženy . A môj muž hoci je priemerný , by chcel ženu z tých 15 % krásnych žien . Príde mi ako mechom udretý . Som normála žena , mám 165 cm , 53 kg , tmavé vlasy , postava presýpacíh hodín , aj to mu vadí , že mám veľký zadok , väčšie prsia ( D košíky ), on rád také ženy s dievčenskými postavami . Normálne sa obliekam , líčim sa . Jednoducho ma nechce.

autor
25. feb 2024

@kassandra25 tento týždeň sa sťahujem k mame, býva sama a má väčší rodinný dom . Po otcovi tam mám podiel , som jedináčik a mama bude len rada. Malá má kúsok odtiaľ školu .

minenkak
25. feb 2024

Tak kde do riti si škaredá,však baba normálna a ak je na dievčatá ,tak nech ide pred strednú školu, za koľko dní dostane po papuli

autor
25. feb 2024

@minenkak ja nie som škaredá , som úplne normálna . Len proste nie podľa jeho gusta, on chce niečo útlejšie , svetlejšie a asi aj mladšie . Má 37 rokov .

taksomtu
25. feb 2024

Autorka, je mi veľmi ľúto, že sa ti rozpadlo manželstvo, ale dúfam, že za manželom ti ľúto nebude, resp. to vzhľadom na okolnosti rýchlo prejde. Vzhľadom na to všetko to dopadlo v rámci možností ešte najlepšie ako mohlo- ešte si mladá, môžeš hľadať niekoho, kto bude za to stáť, pre koho budeš tá najlepšia ty, bude si ťa vážiť a vymení aj žiarovku bez toho, aby si ho uháňala. Predstav si, že toto z neho vypadne o desať rokov...boli by to ďalšie stratené roky s debilom na pohľadanie. Zároveň si nemusíš vyčítať, že sa vaše manželstvo rozpadlo kvôli tebe. Osobne si myslím, že mu bude za tebou ešte ľúto, úprimne by som mu priala zažiť tú jeho krásavicu, za ktorou sa mu budú chlapi otáčať- lebo časom to také super s ňou nebude, zvlášť keď si on sám uvedomuje svoju priemernosť, príde žiarlivosť, bude musieť inak kmitať, aby si ju udržal, ak sa mu ju vôbec niekedy podarí zbaliť. Osobne by som sa na konanie o rozvod tak ohákla,že by mu sánka spadla...a hlavne maj prosím ťa dosť rozumu a nikdy ho nevezmi na milosť, ak by sa chcel vrátiť. Želám ti veľa šťastia ❤

kassandra25
25. feb 2024

Som velmi rada. Dakujem ti za odpoved. A s tym vyzorom, no co dodat. Ved kazdemu muzovi sa pacia vselijake zeny. Urcite aj ty si ze úplná wauka aspon pre 5 muzov z nejakeho slovenskeho mesta, neexist , ze nie. A ludia si predsa zapasuju snad aj komunikaciou, spravanim, vzdelanim, povahou, tym, co ku sebe cítia....., treba si dať sancu, ze sa objavi niekto, kto ti vyrazi dych a zaroven sa bude velmi tesit vzdy na teba. Ja ti to velmi prajem a s hentym ostudom si dopraj čas, čo bude. Silit vztah, ktorý nie je, nemá význam. 😊😚