icon

Ako reagovať na nepríjemné poznámky od kolegyne?

20. jún 2024

Ahojte, dbam na hygienu. Brigadujem popri škole v potravinách. Kolegyňa sa ma opýtala v štýle, 'zabudla si sa umyť že? Tam" a ukázala si na rozkrok, že cítiť ťa. Naozaj sa sprchujem ráno aj večer, používam parfémy atď. Chodím ku kozmetické, kadernícke, na nechty. Ozaj sa o seba starám. Normálne tam ale zajtra nechcem ísť. Je mi to veľmi nepríjemné. Neviem čo si o tom myslieť. Príde mi to ako nejaká "šikana" z jej strany alebo čo

Strana
z3
maria12334
21. jún 2024

Vymyslená téma 🤣

o_zuzka123456
21. jún 2024

Tak myslím, že máš svoju odpoveď. Sú to husy, oddnes ich inak ani nevolaj, aspoň pre seba v hlave , mne to občas pomáha pri takýchto ľuďoch.

evaachesa
21. jún 2024

Jednoduchá ženská s IQ hojdacieho koníka...žiaľ aj takých ľudí medzi sebou máme. 🤷

andrea2667
21. jún 2024

Mala si jej povedať "Určite nie, ale aspoň vieme po čom ti chodiť rozum, ty úchyl."😂

mikadooo
22. jún 2024

Ahoj, ja by som si našla inú prácu. Za mňa je to šikana, sú to zakomplexované ženy plné vlastných problémov a nič dobré z nich nevie ísť von (asi chcú zapadnúť do kolektívu, alebo neviem). Asi odchod je najlepšia voľba pre teba... Oni asi inú voľbu ako ostať a šúchať nohami a byť jedna ruka s vedúcou nemajú...

sidonika
22. jún 2024

Aj keby to bola pravda

sidonika
22. jún 2024

Slovo keby sa používa výhradne v spojení s minulým časom,nie keby je pravda,ale keby to bola pravda. Prepáčte,som na slovenčinu ako ďas,a mnohé neviete urobiť normálny slovosled so slovíčkom keby

tetaandulkova
22. jún 2024

Povedala by som jej, že ona sama je pri sebe najbližšie, zrejme si smrdí popod nos sama 🙈

elenatomasova
22. jún 2024

Asi vtipkovala nie?A keď nie tak by som jej povedala,že nie...tam sa umývam stále a asi ty si sa neumyla tam...

andulka1988
22. jún 2024

Ja by som sa jej opýtala či nieje tehotná. Totiž keď som bola trhu cítila som ktorá žena má svoje dni. Dosť pre mňa nepríjemné ale vtedy majú niektoré ženy ako ja v Tom 🤰 období citlivý čuch ;) ak vieš že si ok tak sa vykašli, jedným uchom dnu druhým von

laurika999
22. jún 2024

Ja si myslím, že si jej nesympatická, alebo jej na tebe niečo vadí. A našla si zámienku, ako Ťa strápniť....to, čo si vymyslela je na úrovni 4- tej cenovej

ivka21
23. jún 2024

Chudatko tak kolegyna sa vyfarbila riadne .a co som citala dalej, tak to tam je vezne lepsie zmenit pracu.ako sa tam zahadzovat s takymito. A hlavne normalny clovek nema potrebu urazat druhych

senta_sofia
23. jún 2024

Oni su tam partia, z toho, co popisujes, funguju ako “smecka”, tak su silnejsie a teba chcu ustvat. Taketo typy ludi vycitia, kde je tvoja slabina a ze sa nevies voci takemuto niecomu ohradit. Je mozne, ze aj preto sa do toho nechce miesat veduca, aby nesli aj po nej.

ernesternst
24. jún 2024

@reddflowerlife veľký rozdiel je v kontexte. Tu ide naozaj podľa všetkého o zákernú kolegyňu, a že takých zakomplexovaných žien behá po svete…

milunika4
24. jún 2024

Neumyvaj si to tam mydlom ani sprchovacim gelom okrem toho co je urcene na intimnu hygienu leboviac skody naronis ako uzitku...uz sa mi to stalo. Ja sama seba som citila ...citila som sa blbo... daj si intimnu vlozku iba a rosalgin este mozes vyskusat....kazdej zene sa to skor ci neskor stane

kukulele
24. jún 2024

Slušný a normalny clovek si sikanu nechce pripustit, lebo stale pochybuje, ci dobre pocul, ci sa mu to vsetko len zda. Nezda. Ona ma tiez svojich nadriadených, sla by som za nimi a povedala o tomto ponizovani. Keby sa aj nic s nou nedalo poriesit, aspon by videla, ze sa nebojíte. Kazdopadne by som jej toto vsetko povedala do oci lebo takýto chudaci a chudery sikanuju iba tych co da dajú šikanovat, prinajmensom by som jej povedala, ze sa nevie spravat, lebo keby to aj bola pravda, co urcite nie je, tak normalna žena to takto nepovie. Nebojte sa jej ani ostatných, ked to nepojde, tak hladat si inu pracu. Nestoja za to.

cukroska
24. jún 2024

@kukulele presve tak.

Strana
z3