icon

Ako reagovať na správu od bývalej kolegyne?

17. apr 2026

Ahojte,
včera mi prišla správa od bývalej kolegyne. Pracovali sme spolu pred 10 rokmi. Bola to fajn ženská, keď bol problém zdzubala ostatné a zastala si ma. Mala síce 50 rokov a schovala do vrecka ak tie 20tnicky, maká muža o 15 rokov mladšieho niekde v Španielsku.
A zrazu mi napíše po tolkych rokoch. Teda poslala hladovku. Ahoj, ja som Diana, dúfam že si na mňa pamätáš ešte. Počuj, narazila som na niečo cool a chcem ti o Tom bezpodmienečne porozprávať. Dúfam že sa mi čoskoro ozveš, papa.
Eeehm...Čo vás napadne ešte okrem finančného poradenstva? Robili sme v AT spolu čašníčky. Netuším či žije tam alebo v Tom Španielsku.

Strana
z2
pieces
19. apr 2026

Mohol by to byť tento typ podvodu
https://www.facebook.com/share/v/18Sz6umTUP/

estellas
19. apr 2026

Ak, si si fakt istá že je to kamarátka tak to bude predávanie produktov.
Mne raz takto niekto písal, zo zvedavosti som odpísala o viac info. Potom som povedala že nemám záujem.
Dali mi na výber či chcem predávať kozmetiku priamo ja alebo zháňať ľudí ktorí by ju predávali.
Mala som predať určitý počet produktov.
Ak by som chcela zháňať ľudí tak musím určitý počet ľudí zohnať.
Bola to hlúposť take ťažko zvládateľné ciele mi dali.

anonym_deef0a
Včera o 12:11
@anonym_autor

@motylik2559
@rozculena
Baby je to hladovka, ona má taký soeci akcent, tón hlasu aj nemčinu. To podvod nebude. Len ma to od nej zrovna zamrzelo, bola fajn. Ja takéto pyramídy neznášam S presne, naschvál pošlú takúto vetu aby vzbudili zvedavosť a záujem. Ale aj ja som bola na jednom školení a presne bolo pár takých viet, kto nás tam učili, ako v krátkosti vzbudiť záujem.

@anonym_autor v tejto dobe si nemôžeš byť istá ani len tým,že v hladovke je skutočne jej hlas,a to nie je paranoja.Ale bude to pyramida

Strana
z2