icon

Ako riešiť 20 rokov starú neveru manželky ešte počas randenia?

mato16
20. sep 2025

Ahojte som 20 rokov ženatý a pred časom som sa dozvedel že ma manželka podviedla ešte v čase keď sme spolu chodili. Ako by ste to riešili?

anonym_76c3be
21. sep 2025
@bruno1

Čo prosím Ťa riešiš? Dvaja chlapi ste sa uchádzali o ženu a Ty si vyhral ,podľa toho že ste 20 rokov manželia ,si ty ten lepší ,v živote aj posteli😁. Nerozbíjaj si manželsvo.

@bruno1 len či si nechodí vrznut 20 rokov aj k druhému 🤣

anonym_b8b677
21. sep 2025
@anonym_091ef9

Joooj, ďaľšia vymyslená téma... Autor sa vyhýba, nehovorí k veci a ešte aj profil založený 9/2025 🙂 ach bože, už je to tu samý troll

@anonym_091ef9 aj ja mam profil zalozeny mesiac, lebo stary,co tu bol 14 rokov som zrusila a nie som troll. Ani on nemusi byt.

bruno1
21. sep 2025
@anonym_76c3be

@bruno1 len či si nechodí vrznut 20 rokov aj k druhému 🤣

@anonym_76c3be ty si riadny blbec ,alebo blbka.🖕🖕🖕

anonym_ad4dfa
21. sep 2025

Ak máš istotu, že deti sú tvoje a nie následkom nevery, tak zvyšok hoď za hlavu.

stanislavicenka
21. sep 2025
@anonym_76c3be

@stanislavicenka už vidím teba ako by si to brala s nadhľadom a hlavne keby si stretávala ženu, ktorú tvoj muž obrabal miesto teba 😀

@anonym_76c3be jezisi, fakt to prehanate. 20 rokov dozadu? To vazne? Jasne, zeby mi to bolo jedno

stanislavicenka
21. sep 2025
@mato16

@zadda1 no super akurát že ja mám teraz čudný pocit keď ho stretnem a neviem čo s tým

@mato16 presne pre toto nechapem, naco si ludis v pare kvakaju o svojich byvalych partneroch, cinuz vztahovych, alebo sexualnych🤦‍♀️. Keby to bol jej byvaly vztah, bral by si to inak?

anonym_76c3be
21. sep 2025
@bruno1

@anonym_76c3be ty si riadny blbec ,alebo blbka.🖕🖕🖕

@bruno1 áno? A prečo? Ty si ten parohac? 🤣🤣🤣

bruno1
21. sep 2025
@anonym_76c3be

@bruno1 áno? A prečo? Ty si ten parohac? 🤣🤣🤣

@anonym_76c3be príď mi to povedať do očí ,kretén čo sa schováva za anoným ,ten úsmev by som ti rozšíril .😁

mato16
autor
21. sep 2025
@stanislavicenka

@mato16 presne pre toto nechapem, naco si ludis v pare kvakaju o svojich byvalych partneroch, cinuz vztahovych, alebo sexualnych🤦‍♀️. Keby to bol jej byvaly vztah, bral by si to inak?

@stanislavicenka asi hej toto bola nevera to nebol vzťah

mato16
autor
21. sep 2025
@lindusss2016

@mato16 a stretava sa s nim aj ona? Kto je to vlastne?

@lindusss2016 bežne ho stretnem v meste nestretávame sa ako priatelia poznáme sa nič bližšie

anonym_841b9b
21. sep 2025

Rozvod ako najlepšie riešenie, ona je bezcharakterná, keď Ti dokázala takúto vec zamlčiavať 20 rokov.

mato16
autor
21. sep 2025
@anonym_091ef9

Joooj, ďaľšia vymyslená téma... Autor sa vyhýba, nehovorí k veci a ešte aj profil založený 9/2025 🙂 ach bože, už je to tu samý troll

@anonym_091ef9 😂 ja si nepotrebujem nič vymýšlať v podstate z toho ani nerobím vedu stalo sa je to dávno len som chcel vedieť ako by reagoval niekto iný možno som sa chcel utvrdiť v správnosti vlastného postupu na hlupákov ako si ty je škoda reagovať

anonym_64ab87
21. sep 2025
@mato16

@anonym_091ef9 😂 ja si nepotrebujem nič vymýšlať v podstate z toho ani nerobím vedu stalo sa je to dávno len som chcel vedieť ako by reagoval niekto iný možno som sa chcel utvrdiť v správnosti vlastného postupu na hlupákov ako si ty je škoda reagovať

@mato16 za 20.rokov manzelstva si ty nezasunul niekde mimo❓😁

anonym_9d9c6f
21. sep 2025

Ktovie co ti este vsetko,, zabudla,, povedat 20 rokov.No charakter bohvieaky nebude mat.V case chodenia kde je chemia najsilnejšia podvadza, vela to o nej vypoveda.Neverila by som jej.Podla mna si z casu na cas odskocila, ma to v sebe.
HNUS

anonym_091ef9
21. sep 2025
@mato16

@mato16 si troll, lebo neodpovedáš druhým na otázky, tak potom nechápem, v čom sa chces utvrdzovat. Teraz sa už ani nečudujem, že ťa podviedla🙂🙂🙂 sám si hlupák a tak ti treba

mato16
autor
21. sep 2025
@anonym_64ab87

@mato16 za 20.rokov manzelstva si ty nezasunul niekde mimo❓😁

@anonym_64ab87 nie a zrejme ani ona toto bolo pred manželstvom ono už mi to je vlastne aj na smiech len ma zaujímal názor iných

mato16
autor
21. sep 2025
@anonym_091ef9

@mato16 si troll, lebo neodpovedáš druhým na otázky, tak potom nechápem, v čom sa chces utvrdzovat. Teraz sa už ani nečudujem, že ťa podviedla🙂🙂🙂 sám si hlupák a tak ti treba

@anonym_091ef9 😂😂😂 kámo ty máš parádne vybrakovanú mozgovňu

mato16
autor
21. sep 2025
@stanislavicenka

@mato16 ja by som kaslala na to.
Rozumiem, ze ta to zaskocilo, ale nerobila by som z toho vacsie halo.
Az zasnem, ako ti tu puritanky radia pomaly sa rozvadzat😉

@stanislavicenka jasne ja sa nemienim rozvádzať mám šťastný život dve deti nič mi nechýba je to len nová skúsenosť mal som potrebu sa opýtať ako by sa človek zachoval v mojej koži

la_dolce_vita
21. sep 2025

Nekomplikuj si zivot a snaz sa neriesit to.

mato16
autor
21. sep 2025
@anonym_4e5df2

@mato16 poznam jednu ktora tiez podvadzala
Ale ona si to objahovala tak ze predsa neboli manzelia a vtedy sa to moze ved nejde o nic
Uz su manzelia ale zmenila politiku a podvadza dalej lebo....
Ak ti bola 20 rokov verna neries ale ak mas pochybnosti opytaj sa jej

@anonym_4e5df2 ok to je extrém a ja mám trocha odlišnú situáciu

mato16
autor
21. sep 2025
@la_dolce_vita

Nekomplikuj si zivot a snaz sa neriesit to.

@la_dolce_vita áno snažím sa hľadám kľúč na ten pocit samozrejme nejdem sa rozvádzať

betulinka1
21. sep 2025

@mato16 po 20 rokoch je to premlčané 🤣🤣🤣 kasli ja to…naco sa tymto zaoberať. Vybrala si teba a je s tebou 20 rokov. Ked ho aj poznas, ty si ten co s tebou ostala. Tak asi teda nic moc nebol. Ten druhy sa moze citit akurat tak zle…

zuzanka.zuzu
21. sep 2025

veď pannu si si nebral takže možno stretávaš viacerých jej ex 🤷 a či už s ex spala 1x alebo 100x, aký je v tom rozdiel? ok chodili ste spolu... ale preboha DVADSAŤ rokov dozadu 🙈 a ešte v tom bol aj chľast, možno sa ten frajer boji on že ti o ňom povedala že stál zahovno 😀

kaca222
21. sep 2025

Neriešila by som to, pravdepodobne bola vtedy ešte mladá a robila blbosti 😃 ak vám to tých 20 rokov klape a nepokračovalo to, isto svoju chybu už tisíc krát oľutovala. Ber to tak, že pre niečo sa rozhodla pre teba, takže až dotyčného stretneš, môžeš nahodiť face víťaza 🙂

bruno1
21. sep 2025
@kaca222

Neriešila by som to, pravdepodobne bola vtedy ešte mladá a robila blbosti 😃 ak vám to tých 20 rokov klape a nepokračovalo to, isto svoju chybu už tisíc krát oľutovala. Ber to tak, že pre niečo sa rozhodla pre teba, takže až dotyčného stretneš, môžeš nahodiť face víťaza 🙂

@betulinka1
@zuzanka.zuzu
@kaca222 konečne normááálne názory ,autor presne toto som ti písal ,ser na debilov ,čo ti tu vypisujú sprostosti ,že nemá charakter atď. Boli ste slobodný ,dvaja ste sa o ňu snažili a TY si VYHRAL a tak to ber .

mato16
autor
21. sep 2025
@bruno1

@betulinka1
@zuzanka.zuzu
@kaca222 konečne normááálne názory ,autor presne toto som ti písal ,ser na debilov ,čo ti tu vypisujú sprostosti ,že nemá charakter atď. Boli ste slobodný ,dvaja ste sa o ňu snažili a TY si VYHRAL a tak to ber .

@bruno1
@bruno1 je to tak len som potreboval počuť ako by to kto riešil bol to pre mňa dosial nepoznaný pocit nič hrozné len nové

stanislavicenka
21. sep 2025
@anonym_76c3be

@stanislavicenka už vidím teba ako by si to brala s nadhľadom a hlavne keby si stretávala ženu, ktorú tvoj muž obrabal miesto teba 😀

@anonym_76c3be chces mi povedat, ze ty si.jedina zena v zivote tvojho muza?😉 somariny riesis

pralinka25
21. sep 2025

no ja budem jedina asi tu ale mne by vadilo ze mi 20 rokov klamala. to je celkom dost. zivot postaveny na lzi. aj ked to uz musis ty vediet ako by si sa zachoval keby ti to vtedy povedala. ci by ste spolu boli alebo nie. v podstate ti nedala moznost rozhodnut sa.

anonym_76c3be
21. sep 2025
@stanislavicenka

@anonym_76c3be chces mi povedat, ze ty si.jedina zena v zivote tvojho muza?😉 somariny riesis

@stanislavicenka nie, takého by som v živote nechcela. Ale je rozdiel mať ex a rozdiel je byť neverný vo vzťahu, či nie?

mato16
autor
21. sep 2025
@pralinka25

no ja budem jedina asi tu ale mne by vadilo ze mi 20 rokov klamala. to je celkom dost. zivot postaveny na lzi. aj ked to uz musis ty vediet ako by si sa zachoval keby ti to vtedy povedala. ci by ste spolu boli alebo nie. v podstate ti nedala moznost rozhodnut sa.

@pralinka25 musím priznať že máš pravdu dnes mohlo byt všetko inak keby som vtedy vedel čo viem teraz