icon

Ako riešiť 20 rokov starú neveru manželky ešte počas randenia?

mato16
20. sep 2025

Ahojte som 20 rokov ženatý a pred časom som sa dozvedel že ma manželka podviedla ešte v čase keď sme spolu chodili. Ako by ste to riešili?

Strana
z5
kremlicka250
5. okt 2025
@anonym_76c3be

@kremlicka250 veď v poriadku, každý si myslí o tom svoje, neviem prečo sa potrebujes o tom baviť ďalej . Pekný deň ti prajem 🤗

@anonym_76c3be mozno preto, lebo si nemyslim, ze hovorit ludom najhorsie mozne scenare na zaklade neoverenych informacii nie je ok.Asi som zvlastna, ale solit rany niekomu len preto, lebo internet dovoli, mi nepride ok. Ked si sa uz pytala preco. Pekny den aj tebe🙂

katarinka963
6. okt 2025
@anonym_76c3be

@anonym_835847 myslím to úplne vážne, by si sa čudovala čo za ľudí chodí po svete, ale veď kľudne si zi v tom že si za*ebala len raz 🤣

@anonym_76c3be ty si 🐮 na entu

monulka205
Autor odpoveď zmazal
anonym_76c3be
Autor odpoveď zmazal
anonym_76c3be
6. okt 2025
@katarinka963

@anonym_76c3be ty si 🐮 na entu

@katarinka963 povedz mi prečo 🙂 nechoď na internet ak si hotová z iného názoru... Asi žiješ v bublinke a jediné čo vieš je urážať niekoho kto má iný názor. Aj pán autor musí rátať s tým, že mu tu niekto napíše niečo čo sa mu páčiť nebude. Prečo hneď reagujes nadávkami? Lebo nemáš rozumný argument . Ďakujem za odpoved

katarinka963
6. okt 2025
@anonym_76c3be

@katarinka963 povedz mi prečo 🙂 nechoď na internet ak si hotová z iného názoru... Asi žiješ v bublinke a jediné čo vieš je urážať niekoho kto má iný názor. Aj pán autor musí rátať s tým, že mu tu niekto napíše niečo čo sa mu páčiť nebude. Prečo hneď reagujes nadávkami? Lebo nemáš rozumný argument . Ďakujem za odpoved

@anonym_76c3be 🤣😂🤣😂🤣😂

slovakboy
6. okt 2025

@mato16 určite ťa to teraz ranilo. Zmenil sa ti obraz o nej. O vašej minulosti. Ale odpusti jej. To nestoji za stratu vzťahu absolútne nie ľutoval by si to neskôr. Budeš to musieť teraz spracovať ten nový obraz o nej a prijať ho. Možno ti to bude teraz narúšať normálne fungovanie voči nej ale nenechaj sa ovládnuť hnevom, sebaľútostou, žiarlivosťou, obvinovanim a všelijakými takýmito zlými pocitmi. Oni prídu tieto pocity a uvedom si, že je to normálne. Aj ich prijmi, ale pošli preč. Nechaj nech trochu pobolia, ale Nevenuj im viac pozornosti ako je nutné. Máte teraz krásnu príležitosť si obnoviť vzťah. Venuj sa jej a ona tebe. Robte si výlety a spolocne večery, prechádzky, pozeranie pekných filmov romantickych. Keď jej to budeš pripomínať nejaký čas tak ok aj ona to musí zniesť ale povedz že to bude len docasne a do pár týždňov max 3-4 mesiacov to prejde a budete sa mat ešte radšej. Na neveru pred svadbou si spomenieš už len sporadicky a nebude v tebe vyvolávať žiaden pocit. Ani nepríjemný ani príjemný. Bude to taký fakt, ako že manželka pred svadbou urobila niečo zlé svojej mame a ľutuje to.

simca06022011
6. okt 2025

@mato16 nijak. Ak sa nic nedialo 20 rokov a ste spokoni, a teraz takato blbost vyplavala z obdobia "chodenia" vobec by som to neriesila

mato16
autor
6. okt 2025
@slovakboy

@mato16 určite ťa to teraz ranilo. Zmenil sa ti obraz o nej. O vašej minulosti. Ale odpusti jej. To nestoji za stratu vzťahu absolútne nie ľutoval by si to neskôr. Budeš to musieť teraz spracovať ten nový obraz o nej a prijať ho. Možno ti to bude teraz narúšať normálne fungovanie voči nej ale nenechaj sa ovládnuť hnevom, sebaľútostou, žiarlivosťou, obvinovanim a všelijakými takýmito zlými pocitmi. Oni prídu tieto pocity a uvedom si, že je to normálne. Aj ich prijmi, ale pošli preč. Nechaj nech trochu pobolia, ale Nevenuj im viac pozornosti ako je nutné. Máte teraz krásnu príležitosť si obnoviť vzťah. Venuj sa jej a ona tebe. Robte si výlety a spolocne večery, prechádzky, pozeranie pekných filmov romantickych. Keď jej to budeš pripomínať nejaký čas tak ok aj ona to musí zniesť ale povedz že to bude len docasne a do pár týždňov max 3-4 mesiacov to prejde a budete sa mat ešte radšej. Na neveru pred svadbou si spomenieš už len sporadicky a nebude v tebe vyvolávať žiaden pocit. Ani nepríjemný ani príjemný. Bude to taký fakt, ako že manželka pred svadbou urobila niečo zlé svojej mame a ľutuje to.

@kremlicka250 toto
@slovakboy no celkom ma to rozhodilo priznám sa myslel som si že už je to ok ale nie je bol som aj pár krát na pive že sa resetnem ale akosi nepomohlo neviem to vytesniť z mysle

slovakboy
6. okt 2025
@mato16

@kremlicka250 toto
@slovakboy no celkom ma to rozhodilo priznám sa myslel som si že už je to ok ale nie je bol som aj pár krát na pive že sa resetnem ale akosi nepomohlo neviem to vytesniť z mysle

@mato16 pivo nepomôže. Prečo cítiš potrebu resetovať? Aká intenzívna je to bolesť? Ako dlho to vieš? Ona vie o tom, že to vieš?

stanislavicenka
7. okt 2025
@mato16

@kremlicka250 toto

@mato16 este stale na to myslis? Alkohol ti v tom nepomoze. Stale.nerozumiem, preco maju ludia tuto potrebu. Vsade nam to podsuvaju, pokial clovek nieco v dusi riesi, tak si nalieva. Alkohol umocnuje emocie
Takto sa budes k tomunstale zbytocne vracat, trapit otazkami seba aj ju

mato16
autor
7. okt 2025
@slovakboy

@mato16 pivo nepomôže. Prečo cítiš potrebu resetovať? Aká intenzívna je to bolesť? Ako dlho to vieš? Ona vie o tom, že to vieš?

@slovakboy z počiatku som to analyzoval bolo to niečo nové potom som mal pocit že to dávam a že som z toho vonku no už je to pár mesiacov a veru nie som ok často na to myslím ten reset mal byť akože nejaky začiatok urobiť čiaru a ideme ďalej no nejde to len tak stále mám otázky a vlastne ani neviem prečo

mato16
autor
7. okt 2025
@stanislavicenka

@mato16 este stale na to myslis? Alkohol ti v tom nepomoze. Stale.nerozumiem, preco maju ludia tuto potrebu. Vsade nam to podsuvaju, pokial clovek nieco v dusi riesi, tak si nalieva. Alkohol umocnuje emocie
Takto sa budes k tomunstale zbytocne vracat, trapit otazkami seba aj ju

@stanislavicenka ja nepijem len som si urobil akože pekny večer že sa vyventilujem dám pár pív a bude dobre ale nie je

slovakboy
7. okt 2025
@mato16

@slovakboy z počiatku som to analyzoval bolo to niečo nové potom som mal pocit že to dávam a že som z toho vonku no už je to pár mesiacov a veru nie som ok často na to myslím ten reset mal byť akože nejaky začiatok urobiť čiaru a ideme ďalej no nejde to len tak stále mám otázky a vlastne ani neviem prečo

@mato16 asi si to vtedy len spláchol pod koberec a tváril sa, že sa to nestalo. Alebo že sa ťato nedotýka. Teraz môžeš byt citlivejší kvôli niečomu inému a toto sa navracia aj so zlými pocitmi. Nevadí. Nerieš to alkoholom len to zhoršís ak si závislý aspoň ho obmedz. Vyhľadaj psychológa.

mato16
autor
7. okt 2025
@slovakboy

@mato16 asi si to vtedy len spláchol pod koberec a tváril sa, že sa to nestalo. Alebo že sa ťato nedotýka. Teraz môžeš byt citlivejší kvôli niečomu inému a toto sa navracia aj so zlými pocitmi. Nevadí. Nerieš to alkoholom len to zhoršís ak si závislý aspoň ho obmedz. Vyhľadaj psychológa.

@slovakboy aby som to upresnil nie som závislí a ani nepijem myslel som že ked trocha vypnem tak bude dobre no nie je a cítim sa tak že žijem život ktorý som žiť nemal lebo všetko by bolo iné keby som vtedy vedel čo viem dnes neviem posudiť či to je na psychológa či nie to snáď ukáže čas

slovakboy
7. okt 2025
@mato16

@slovakboy aby som to upresnil nie som závislí a ani nepijem myslel som že ked trocha vypnem tak bude dobre no nie je a cítim sa tak že žijem život ktorý som žiť nemal lebo všetko by bolo iné keby som vtedy vedel čo viem dnes neviem posudiť či to je na psychológa či nie to snáď ukáže čas

@mato16 nežiješ život, ktorý si nemal. Len nie je všetko podľa tvojich predstáv. Predstavoval si si ženu nepoškvrnenú. Ako si musíš zvyknúť na iné polená čo ti život prinesie, napríklad úraz alebo iné straty, tak toto je niečo podobné. Akurát že je to v citovej oblasti. Druhý by povedal, veď nie si chorý ani ona. Ale to len preto že nepozná tú bolesť. Ako som písal hore. Odpusti.

kremlicka250
8. okt 2025
@mato16

@mato16 preco si myslus, ze zijes zivotktory si zit nemal? Pacil sa ti tvoj zivit pokial si tuto informaciu nemal? Chcel si iny zivit aj predtym? Ak nie, tak si zil lresne zivit aky si zit chcel;)

anonym_adf6f6
8. dec 2025

@mato16 boze a co? 20 rokov? Kludne moze podvadzat kazdy polrok zalezi aka je v kolektive oblubena. Firemne akcie party s kamoskami. Kludne moze piglovat aj s nejakym tvojim kamaratom. kamosi vedia byt pekne svine. Hod to za hlavu a ries PRITOMNOST nie co je stare 20 rokov

anonym_adf6f6
8. dec 2025
@mato16

@anonym_9d9c6f
@anonym_62095d celé tie roky som mal indíciu ktorú som ignoroval a nedávno som jej položil otázku no a zrejme ju to škrelo tak to vybalila hneď mi docvaklo pár vecí som si pospájal a vlastne ani neviem či ma to prekvapilo horšie je to že toho človeka poznám aj stretávam a teraz sa cítim jak paroháč keď ho stretnem

@mato16 toto je na chuja stretavat toho co mi pigloval zenu. Oni si to 20 rokov brali ako svoje tajomstvo. A kto vie...

Strana
z5