Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@anonym_autor nečítala som celú diskusiu ale to fakt sa autorka rozišla kvôli tomuto? To ako fakt? Ako nechcem byť zlá ale videla som kopu žien (rady to obhajuju hormonmi) ktoré ziapali, nadávali svojim mužom po pôrode alebo v tehotenstve. Prosím, neobhajujte slovník kvôli tomuto. Aj ja som rodila aj ja som bola smutná podráždená ale toto by som si v živote nedovolila. Ženy sa pri pms (niektoré) absolútne nevedia ovládať a muži to toleruju. A tu jeden muž vybuchne lebo chudák má nové auto a autorka sa s ním rozíde. Ako pardon? :D jeho reakcia bola prehnaná ale toto človek v hneve (ktorý bol oprávnený) proste niekedy spraví. A nezačnite sa tu obhajovať že to spraví raz aj svojej žene. To sú všetko len domnienky. Autorka by sa mala nad sebou zamyslieť lebo pri každom konflikte ak opustí muža tak ostane na staré kolená sama s mačkou
@anonym_b36ef6 bože dvaja chlapi sa pochytili pri nehode:D a ľudia tu do mna útočia že co keby to bola tehotná žena... Keby bolo keby... Boli to dvaja chlapi, jeden sa lepil, druhému odišla radosť z nového auta. Pre chlapa je auto ,, dieťaťom ". A všetci ma tu kamenuju jak keby naňho šli dvaja či viacerí alebo s nožom. Sotit niekoho na zem není ani bitka. Dvaja chlapi. Nie chlap a žena. Nie chlap a tehotná žena 🤣si pozrite videá na yt, pri autonehodach lietajú aj päste aj horšie veci. A 75 ročný automaticky nerovná sa hneď slabucky deduško. Poznám takých dôchodcov čo by zbili aj dvoch
@anonym_b36ef6 bože dvaja chlapi sa pochytili pri nehode:D a ľudia tu do mna útočia že co keby to bola tehotná žena... Keby bolo keby... Boli to dvaja chlapi, jeden sa lepil, druhému odišla radosť z nového auta. Pre chlapa je auto ,, dieťaťom ". A všetci ma tu kamenuju jak keby naňho šli dvaja či viacerí alebo s nožom. Sotit niekoho na zem není ani bitka. Dvaja chlapi. Nie chlap a žena. Nie chlap a tehotná žena 🤣si pozrite videá na yt, pri autonehodach lietajú aj päste aj horšie veci. A 75 ročný automaticky nerovná sa hneď slabucky deduško. Poznám takých dôchodcov čo by zbili aj dvoch
@anonym_b36ef6 autorka sama píše: Išlo o staršieho pána , suchý ako slivka , proste starší človek a ten môj má cez 100 kg.
Len tak trošku iná téma, čo sa stalo. Starśí pán cca 60 rokov skončil v bezvedomí po hádke s príbuznými. Podľa príbuznej sa zatackal a buchol o niečo, ale podľa zranení to tak s najväčšou pravdepodobnosťou nebolo. Aj takto môže dopadnúť sotenie starśieho pána. Neprežije to (dôsledky napadnutia) a rieši to aj polícia.
@anonym_b36ef6 reje an dedko nebol Schwarceneger v dochodkovom veku, ked ho ten "stuchanec" zlozil k zemi
@anonym_b36ef6 Sotit niekoho az spadne na zem je fyzicky utok a este mlady chalan do stareho dedka. A prirovnanie ku tehotnej je preto lebo starsi ludia nad 65 rokov, deti, tehotne zeny su chranene osoby. Ked im ublizis, budes prisnejsie potrestany.
A este k tomu soteniu na zem. Ked ti v skole 15 rocny chalan strci do 10 rocneho a ten spadne je to vlastne ok. Ved sotenie na zem nie je bitka. Netreba to riesit.
@anonym_autor nečítala som celú diskusiu ale to fakt sa autorka rozišla kvôli tomuto? To ako fakt? Ako nechcem byť zlá ale videla som kopu žien (rady to obhajuju hormonmi) ktoré ziapali, nadávali svojim mužom po pôrode alebo v tehotenstve. Prosím, neobhajujte slovník kvôli tomuto. Aj ja som rodila aj ja som bola smutná podráždená ale toto by som si v živote nedovolila. Ženy sa pri pms (niektoré) absolútne nevedia ovládať a muži to toleruju. A tu jeden muž vybuchne lebo chudák má nové auto a autorka sa s ním rozíde. Ako pardon? :D jeho reakcia bola prehnaná ale toto človek v hneve (ktorý bol oprávnený) proste niekedy spraví. A nezačnite sa tu obhajovať že to spraví raz aj svojej žene. To sú všetko len domnienky. Autorka by sa mala nad sebou zamyslieť lebo pri každom konflikte ak opustí muža tak ostane na staré kolená sama s mačkou
@rozkvet1 Máš pravdu. Človek v hneve môže konať unáhlene aj možno hystericky...A autorka teda v hneve pobalila veci a odišla od neho.
A podľa mňa muž,ktorý miluje a nechce stratiť vzťah, spraví všetko, čo je v jeho silách, aby ju presvedčil a aby sa vrátila. On ju blokol a vymenil zámok.
Má teraz ona o ňho nejako bojovať?Aby teda neskončila sama s mačkou?
@rozkvet1 autorkin chlap robil viac ako ziapal a nadaval. On aj druheho sotil ma zem a bol by ho dalej fyzicky napadal keby nebol zastaveny.
A upozornenie ze ostane na stare kolena s mackou- radsej s mackou ako nasilnikom; ale verim ze muzov ktori by tuto situaciu zvladli lepsie je dost a autorka bude este mat z coho vyberat
@anonym_autor nám sa stalo niečo podobné. 2x. Raz pred nami zastavilo auto, aby nechalo odbočiť doľava oprotiidúce. My sme zastavili za ním, ale ten za nami už nedobrzdil (kuriér s pizzou). Muž s pokojom vystúpil z auta a začal riešiť s druhým vodičom, zavolali políciu… Proste stalo sa. Ale keďže máme auto, aké máme, boli sme kvôli oprave 3 mesiace bez neho, s náhradným vozidlom a dlho sme mali pletky s poisťovňou vinníka, ktorá sa vykrúcala z preplatenia škody. Dlho, dlho sme sa naťahovali. Nedávno sa nám opäť stala nehoda - stáli sme na križovatke na červenú a chalan za nami pozeral do mobilu a nezabrzdil. Opäť rozbitý zadok. Keďže sme vedeli, čo nás opäť čaká, muž päsťou buchol do volantu, zakričal sám pre seba k*rva, aby vyventiloval hnev a opäť vystúpil pokojný a normálne komunikoval. Neviem, či jeho správanie je v poriadku, ale proste uvoľnil svoj hnev, aby mohol situáciu riešiť s chladnou hlavou.
U teba to vidim o to horšie, že ako riešil situáciu po nehode, ale aj potom, ako vymenil zámok na spoločnom byte. To by ma už mohla rodina akokoľvek presviedčať, toto by u mňa neprešlo… Držím palce do budúcna.
@anonym_b36ef6 Sotit niekoho az spadne na zem je fyzicky utok a este mlady chalan do stareho dedka. A prirovnanie ku tehotnej je preto lebo starsi ludia nad 65 rokov, deti, tehotne zeny su chranene osoby. Ked im ublizis, budes prisnejsie potrestany.
A este k tomu soteniu na zem. Ked ti v skole 15 rocny chalan strci do 10 rocneho a ten spadne je to vlastne ok. Ved sotenie na zem nie je bitka. Netreba to riesit.
@augustovkaa áno áno, ja riešim dvoch dospelých ale vytiahnime skolakov. Už sme vytiahli ženy, aj tehotné ženy, školákov a ešte zvieratá vytiahnime že čo by bolo keby
@augustovkaa áno áno, ja riešim dvoch dospelých ale vytiahnime skolakov. Už sme vytiahli ženy, aj tehotné ženy, školákov a ešte zvieratá vytiahnime že čo by bolo keby
@anonym_b36ef6 Hej, riesis 30 rocneho a 75 rocneho. Uplne ferove. Chodim do fitka a trosku je rozdiel medzi tymito dvomi vekovymi kategoriami, cca 40 rokov co sa tyka svalov a celkovo sily. Ale ved tvoji kamosi sa chodia bit, pri nehodach lietaju paste, tak vsetko je ok. Pekne a najma pokojne sviatky.
@anonym_b36ef6 tak sa mi zda, ze ty bi si tiez nemal(a?) problem uvalit hocikomu. Hoc aj babke v obchode, ak by ti pred nosom vzala najkrajsi zvazok bananov. A ked nie uvalit, tak aspon sa na nu vyziapes, vsak je dospela, tak znesie...
@anonym_b36ef6 tak sa mi zda, ze ty bi si tiez nemal(a?) problem uvalit hocikomu. Hoc aj babke v obchode, ak by ti pred nosom vzala najkrajsi zvazok bananov. A ked nie uvalit, tak aspon sa na nu vyziapes, vsak je dospela, tak znesie...
@viestta mala bY som s tým problém, na ženu sa to nehodí
@viestta mala bY som s tým problém, na ženu sa to nehodí
@anonym_b36ef6 vsimla som si to bi neskoro.
Ale k podstate: chlapi sa mozu mlatit, je to ake chlapske! Trosku agresivity, trosku buranstva, trosku komplexov v jednom, ale liek na vsetko je dat si do zubov, nech aspon v niecom mam navrch... Kludne aj silnejsi slabsieho, vsak nemal provokovat... (pardon, mal zabrzdit)

@aurora33 však si zarob svojimi rukami na nové drahé auto ako ja a budeš sa na to inak pozerať:D mne ho žiadny chlap nekúpil vieš, možno preto si to viac vážim. Môže sa opraviť z poistky ale už to nikdy nebude ako predtým, už tam bude nálepka burane
@anonym_b36ef6 😅😅😂 čiže keď si sama zarobíš na auto tak máš potom právo niekoho zhodiť na zem? Kvôli autu? Trapne