Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@ria_sprout co ty predpokladas? Nejak moc sa angazujes v tejto teme. Co ti tvoj stary plestil lebo nevies parkovat? Predpokladam ze ano. Ty si taaaaaak mimo zena. Uz ani nebudem na teba reagovat lebo neskutocne co si ty dokazes vymysliet a domysliet. Ale sak nie si jedina, mas tu dost ritolezov.
@anonym_a90f9c agresívna si podobne ako expartner autorky, tak sa dá chápať tvoje sympatizovanie s nim 😏 a áno, baví ma táto téma, keď vidím aké bludy tu niektoré dokážu vypustiť pod rúškom anonymity
@anonym_a90f9c agresívna si podobne ako expartner autorky, tak sa dá chápať tvoje sympatizovanie s nim 😏 a áno, baví ma táto téma, keď vidím aké bludy tu niektoré dokážu vypustiť pod rúškom anonymity
@ria_sprout dám zo srandy "diagnózu" aj tebe: ty budeš trochu tak sociologička, že ta zaujímajú a fascinujú ľudské pohnútky a myslenie. A také tie bizarné tiež 😁
@anonym_autor auto ľahko vymenis za iné. Je to materiálna vec. Ale ak by ten dotyčný pán spadol na hlavu a niečo vážne by sa mu stalo, to by bol riadny pruser.🫣 minimálne by som trvala na tom, aby priateľ išiel k psychologovi.
@anonym_a75eef áno je to posudzovane ako regres ublizenie na zdraví inou osobou
@ria_sprout dám zo srandy "diagnózu" aj tebe: ty budeš trochu tak sociologička, že ta zaujímajú a fascinujú ľudské pohnútky a myslenie. A také tie bizarné tiež 😁
@bluka2 je to možné 🤣
@ria_sprout to ze tu pises pod nickom z teba robi lepsieho cloveka? Tak si to uzi. Na mna taketo tvoje pokusy neplatia. Druhych oznacujes ale najdi nalepku sebe. Napr provokaterka
@kasssiopea zatvorku si citala ci si slepa? O co ti ide ked mas potrebu mi vlkadat do ust tvoje vymysly?
@anonym_a90f9c Dakujem za tvoju starost o moje zdravie ale nie, nie som slepa. V zatvorke v tvojom prispevku bolo, ze dotycny to prehnal. Nedokazem ani slovami popisat, aka som zdesena z toho, ze niekto napadnutie cloveka na prahu 80ky oznaci "prehnal to"..
Aj môj muž je nervak za volantom . kolko krát vulgárne vynadal druhému vodičovi keď mu behol do cesty ze mi bolo až blbo. Ale keď nám týždňové auto nabúral deduško 85+ a my sme mali ist na ňom o 2 dni do chorvátska, tak môj muž utešoval plačuceho dedka a vzali sme ho do 500m vzdialenej poisťovne a celý čas ho ubezpečovali ze sa nič nestalo. Neviem si ani len predstaviť ze by sa môj muž mal na neho co i len rukou zahnať.
@anonym_a90f9c Dakujem za tvoju starost o moje zdravie ale nie, nie som slepa. V zatvorke v tvojom prispevku bolo, ze dotycny to prehnal. Nedokazem ani slovami popisat, aka som zdesena z toho, ze niekto napadnutie cloveka na prahu 80ky oznaci "prehnal to"..
@kasssiopea nemusis sa zdesovat. Ak ti je prehnal to malo tak potom ocakavas ze budem minimalne nadavat ako autorkin byvaly?
@kasssiopea nemusis sa zdesovat. Ak ti je prehnal to malo tak potom ocakavas ze budem minimalne nadavat ako autorkin byvaly?
@anonym_a90f9c Nie. Ocakavam, ze je to neakceptovatelne. Nie ze to podprahovo ospravedlnime slovom "prehnal".
Nie svadbu by som zrušila a nevzala si ho.Teraz u nás pred 2 týždnami bol incident kde kolega rok a pol pred starobným dôchodokom napadol druheho môjho kolegu.Mladeho chlapa a bil mu hlavu o železo kolega hned skončil na operačnej sale nevidi na oko tiekol mu z hlavy liqvor.Toho druheho vzala hned kriminalka s pracoviska.Pre nevhodnu poznamku o peniazoch takže ten čaka na rozhodnutie súdu vo väzbe samozrejme hrube porušenie pracovne discipliny takže okamžity vyhadzov a ten druhy bude invalid. Takže su taký debili bud rada že sa ukazal pred svadbou. Toto sa môže opakovať a napadne teba.Plechy sa opraviť daju ale keby jeho otca napadol nejaký mlady alebo tvojho pačilo by sa TI to. Neposral by sa určite agresivneho človeka by som si nevzala ani keby prisahal na čokoľvek nikdy.A mala by si sa s ním rozisť. A ináč ak by sa panovi niečo stalo a ma 75 rokov tvoj priateľ by išiel aj do basy to je útok na chranenu osobu.Normálne ja som neverila ja som to musela 4 krát prečitať.Môj muž hovori že neprípustne správanie.
6 rokov života v prdeli , mám 33 rokov a môžem začať odznova.
@anonym_autor hlavu hore najdeš si ineho aj deti budeš mať.Dobre si urobila.
Jedna vec je byt "nasraty". Ale agresivita je uz cez ciaru ☹ och neviem a nechcem si to ani predstavit. Ani u niekoho mladsieho. Nieto vo veku pana ☹
@anonym_a90f9c Nie. Ocakavam, ze je to neakceptovatelne. Nie ze to podprahovo ospravedlnime slovom "prehnal".
@kasssiopea ale preboha ved sa nechytajme za slovicka. Chces sa tu dohadovat o niecom na co mame rovnaky nazor len preto ze som nepouzila tebe vyhovujucu formulaciu? Do toho ma netahaj
@biba_18 napíšem ti reálnu story. Moja kamoska nabúrala v Nitre kde nabúral aj mladý Gaspar do autá. Ale tak, že to druhe auto totálne zdemolovala. Jej auto bolo len buchnute z jednej strany. To druhe na totálku. Šoféra museli vystrihovať hasiči a dopravaci sa vyjadrili že všetci svätí pri nom stali
Kamoska mala totálny šok. Keď chalana vystrihli, dokrvaveny sa privliekol k nej a ešte ju on ratoval aby neplakal, že vserko je ok, je v poriadku, len ho trochu obuchal airbag a podobne.
Najlepšie bolo, že to bolo totálne nove auto, ten chalanisko ho mal asi 15 min a prešiel necelých 12 km.
Kamoska hovorí že čakala a aj všetci ostatní že jej bude nadávať bude vulgárny a bude kričať a cchalan: slečna neplače, nič mi nie je, len auto je rozbite
Reálna story
@pribinak mne sa pred pár rokmi stalo podobné ako tej tvojej kamoške, hneď som si na to spomenula… akurát nie až také dramatické, no bola to moja vina a chalan mal kvôli mne škodu na aute 3600 eur. Jeho prvá veta smerom ku mne bola: “Nestalo sa vám nič?”, ja som sa mu ospravedlňovala, a on na to len, “hlavne že sa nikto nezranil, plechy sa opravia, nič si z toho nerobte”.
Takže tak podľa mňa reaguje slušný človek. Ak niekto reaguje ako snúbenec autorky, tak len utekať od neho…
@pribinak mne sa pred pár rokmi stalo podobné ako tej tvojej kamoške, hneď som si na to spomenula… akurát nie až také dramatické, no bola to moja vina a chalan mal kvôli mne škodu na aute 3600 eur. Jeho prvá veta smerom ku mne bola: “Nestalo sa vám nič?”, ja som sa mu ospravedlňovala, a on na to len, “hlavne že sa nikto nezranil, plechy sa opravia, nič si z toho nerobte”.
Takže tak podľa mňa reaguje slušný človek. Ak niekto reaguje ako snúbenec autorky, tak len utekať od neho…
@dixitka som rada, že si aj v nešťastí mala kúsok šťastia tak ako moja kamoska 🍀🍀🍀
Kamoska aj potom keď sa s ním ešte stretla kvôli poistkám tak jednal fakt slušne bez akýchkoľvek výčitiek
Proste stalo sa a buďme všetci radi, že všetci sú ok a hotovo

@anonym_a90f9c Cize je v poriadku, ze si dovolil fyzicky napadnut starsieho pana, lebo bol CUDZI..? A je to v poriadku, lebo autorke by neskryvil vlas..? Nonsens..
Ten CUDZI pan nie je cudzi pre kazdeho, je to niekoho otec, stary otec, manzel. Autorka pise, ze ho to nesmierne mrzelo, ospravedlnoval sa a tento dobytok mu vulgarne nadaval a sotil ho tak, ze spadol na zem. Na taketo spravanie voci starsiemu cloveku nie je ziadne ospravedlnenie. A uz vobec nie pokrceny plech.. 🤦🏼♀️
@kasssiopea zatvorku si citala ci si slepa? O co ti ide ked mas potrebu mi vlkadat do ust tvoje vymysly?