Ako riešiť agresívne správanie partnera po nehode?
Ako by ste sa zachovali keby váš budúci manžel ( máj 2026 ) šoféroval a prudko zabrzdil , lebo auto pred ním zabrzdilo prudko tiež kvôli chodcovi , ale auto za nami už vrazilo do nás, ani nie do dvojtýždňového nového auta. Samozrejme muž celý od hnevu bez seba začal nadávať tomu pomerne staršiemu pánovi 75+ veľmi vulgárne, ten sa mu to snažil vysvetliť a on do neho strčil tak že spadol na zem. Keby ho nechytím a jeden chlap po ňom nezrúkol a nevystúpil z auta ,tak ho na tej zemi aj kopne a nie raz. Nikdy som ho takéhoto nevidela kvôli jednému zasranému pokrivenému plechu . Ostatné som už vybavila radšej ja , políciu sme nevolali , ešte som pána prezrela či nemá ublížené a či sa cíti dobre. Nebola by to pre vás červená vlajka ?
@ria_sprout no, lenže ja spochybňujem jej vyhodnotenie toho že by jej ex bol niekoho kopal. to nie je nič pokrivené, to je moja skúsenosť z bitiek mužov. ale ty si kľudne ver tomu, že tomu kopaniu zabránila ona alebo chlap sediaci v aute 🤷♀️ možno veríš že aj ty by si bola schopná zabrániť nejakému mužovi kopať do iného muža. ja viem že by som toho schopná nebola. ja som videla na vlastné oči že toho neboli schopní ani muži. ale ty by si toho schopná bola a ja ti to neberiem 🤷♀️
a neoháňaj sa nejakými 6 rokmi - pretože sama písala že doteraz nemal také agresívne správanie 😏 takže reálne ho v tomto smere nepoznala…
Aj mne sa stala hovadina, nacuvala som do jedného. To auto vyzeralo fakt nové, ale chalan s úsmevom,že nerobte si z toho stres,to sa vylesti. Fakt to nebolo veľa,ale proste ide o prístup.
Ženy vidia red flag vo všetkom. Nejaky 75 ročný dedo s reakčnými schopnosťami lenochoda, ktory uz dávno nemal mať VP ti zničí úplne nové auto a ty nemáš byt nasraty, lebo sa s tebou rozide tvoja 6 ročná partnerka. 😃 to ešte môže byť rád, ze sa s ním rozišla. 6 ročný vzťah zahodiť pre toto 🤣 modykonik je fakt pre ženy co si nevedia nájsť partnera
@kabyko Je rozdiel"byť nasratý,,a rozdiel stratiť sebakontrolu.V prípade,ze by dotyčný zabil vetcheho seniora,co by ho ospravedlnilo?...dedo bol starý a auto nové?
@ria_sprout no, lenže ja spochybňujem jej vyhodnotenie toho že by jej ex bol niekoho kopal. to nie je nič pokrivené, to je moja skúsenosť z bitiek mužov. ale ty si kľudne ver tomu, že tomu kopaniu zabránila ona alebo chlap sediaci v aute 🤷♀️ možno veríš že aj ty by si bola schopná zabrániť nejakému mužovi kopať do iného muža. ja viem že by som toho schopná nebola. ja som videla na vlastné oči že toho neboli schopní ani muži. ale ty by si toho schopná bola a ja ti to neberiem 🤷♀️
a neoháňaj sa nejakými 6 rokmi - pretože sama písala že doteraz nemal také agresívne správanie 😏 takže reálne ho v tomto smere nepoznala…
@biba_18 nastasie nekopal. Uz to, ze pana sotil a ten spadol je viac ako za ciarou. Nic viac ani nemusel spravit. Nastastie nic sa panovi nestalo, ale mohol mu ublizit.
@kasssiopea a ta oprava z pzp je na pockanie? To auto netreba odviest do servisu? A potom nasledne pre neho netreba zase ist? Su to starosti. Dost otravne hlavne ak su zavinene inym. A viac nebudem na nikoho reagovat.
@anonym_a90f9c Nie, oprava nie je na pockanie. A ano, auto treba dopravit do servisu a potom z neho. Ale chvala bohu, v tomto pripade netreba nikoho vozit do nemocnice alebo marnice. Bodaj by sme mali vsetci na tomto svete len take starosti, ako tukanec na kufri.. 🙏
@biba_18 píšem, že ona tam reálne stála a videla, ty súdis podľa toho "čo si zažila" (v úplne iných situáciách) a toho čo si si tu precitala. no naozaj veľmi porovnateľné. 😒
ty si taká bohorovna, že tvoje doterajšie skúsenosti snad hovoria o reakcií každého človeka na svete. 😏 a ešte mi píšeš čo si ja predstavujem čoho som schopná - hlavne že mne vycitas, že ti vkladám do úst nejaké slova a čo robíš prosím ťa teraz ty? a už absolútne nemôžeš vedieť čo som zažila ja a čo som všeličo videla, tak si to poucovanie láskavo nechaj pre seba.
Ja by som s nim tiez skoncovala. Bud rada, ze si ho videla ako reaguje. Akoze ani sa neda povedat v krizovej situacii, nikomu sa nic nestalo. Ja som jazdila v Mali a tam do mna za 1 rok napalili asi 3 krat, raz mi ten plech vzadu cely odpadol 😀
Nervy som nemala ani raz, lebo akoze ist do premavky, to uz samo o sebe nesie iste riziko. Je to proste debil, takto sa zachovat k slabsiemu
Predstavte si, ze by ona soferovala to auta a spravilo nejaku chybu a stalo by sa to iste. Reagoval by na nu rovnako ako na stareho pana. A netvarme sa, ze sme nikdy chybu v premavke nespravili. Chlap takto haklivy na svoje veci je nanic
Predstavte si, ze by ona soferovala to auta a spravilo nejaku chybu a stalo by sa to iste. Reagoval by na nu rovnako ako na stareho pana. A netvarme sa, ze sme nikdy chybu v premavke nespravili. Chlap takto haklivy na svoje veci je nanic
@bluka2 presne, to iste ma napadlo...
@bluka2 ale zase boze. Odtial potial. To co tu niektore uz vymyslate sa neda citat. Dovolil si na cudzieho pana (ano prehnal to) ale to neznamena ze by autorke skrivil vlas. Moj muz by nikdy na mna nezdvihol ruku ale keby niekto mne alebo detom ublizi tak by veru dotycny zle dopadol.
@bluka2 ale zase boze. Odtial potial. To co tu niektore uz vymyslate sa neda citat. Dovolil si na cudzieho pana (ano prehnal to) ale to neznamena ze by autorke skrivil vlas. Moj muz by nikdy na mna nezdvihol ruku ale keby niekto mne alebo detom ublizi tak by veru dotycny zle dopadol.
@anonym_a90f9c a komu ublížil ten pán? autu? 😏
@ria_sprout točíme sa dokola… takže ty tvrdíš že ona bola schopná mu zabrániť kopať do niekoho. takže nie ty, iba ona? dobre. moja chyba. ja reku že tiež na základe vlastných skúseností píšeš. lebo ja len na základe svojich skúseností sa vyjadrujem k veciam… 😏
@anonym_25ecc6 a ja to nejako spochybňujem? prosím kde konkrétne. ďakujem ☺️
@anonym_a90f9c a komu ublížil ten pán? autu? 😏
@ria_sprout a komu ublizil ten pan? Autorke? Lebo niektore sa tu tak tvarite jak keby zila 6 rokov pod psychopatom co sa po nej denne zahnal
@anonym_autor podla mna si urobila spravne. Jedneho dna by ste mali deti a male deti si veci nevazia...podla mna velke riziko, zeby mu od nervov "uslo" a ty by si bola hotova zo seba, ze si to o nom vlastne vedela...klobuk dole, ze si sa k tomuto takto postavila, malo zien by realne konalo 👏
@anonym_a90f9c už ti alebo deťom niekto ublížil, že toto vieš, či on si proste len tak bežne násilím vybavuje účty s inými?
@ria_sprout točíme sa dokola… takže ty tvrdíš že ona bola schopná mu zabrániť kopať do niekoho. takže nie ty, iba ona? dobre. moja chyba. ja reku že tiež na základe vlastných skúseností píšeš. lebo ja len na základe svojich skúseností sa vyjadrujem k veciam… 😏
@biba_18 no teraz už naozaj začínam pochybovať o tvojej schopnosti čítať s porozumením, lebo čomu bola či nebola schopná zabrániť si tu točis stále ty. odporúčam ti prečítať si všetky moje príspevky ešte raz, alebo ani nemusíš, máš o sebe strašne vysokú mienku, je to až smiešne.
Nie vlajka, ale alarm! Chápem, že bol nahnevaný, aj že sa tomu pánovi neprihovoril práve láskavo, ja mám tiež krátku zápalnú šnúru, ale vulgárne nadávať a sotiť na zem človeka, to je priveľa.
@anonym_autor ano bola by to pre mna cervena vlajka. Mali sme nehod az az, auto na totalku lebo jeden dement vyletel na nas na cervenu atd atd... ale NIKDY v zivote ani ked sme prisli o drahe auto v plnej vybave, rodineho milacika rocneho, ani pri xdalsich veciach nestratil nervy. NIKDY. A uz vobec nie tak aby niekoho napadol. S takym clovekom by som nechcela mat spolocne nic. Jedna vec je ponadavat si, byt nervozny, neprijemny.. ale chlap nie je primadona, ma sa ovladat. Ked mu o rocik dva rupnu nervy, lebo.. napr dieta rozbije nieco nove, dokope ho?
V prvom rade tvoj chlap tiez ledva ubrzdil a prudko brzdil, prco nevyletel na toho pred vami? cize taketo veci sa stavaju. To je proste zivot.
@anonym_autor maj 2026?? Nie 2025?
Pre mna by to bol redflag, hmotne veci su mu prednejsie nez ludia!
Ak mal 2 tyzdnove auto, tak mal aj havarijne, nevie naco sa takto nasral, nehody sa stavaju.
@ria_sprout a ty si čítala moje? veď ty si reagovala na mňa… 🤷♀️
@anonym_autor podla mna si urobila spravne. Jedneho dna by ste mali deti a male deti si veci nevazia...podla mna velke riziko, zeby mu od nervov "uslo" a ty by si bola hotova zo seba, ze si to o nom vlastne vedela...klobuk dole, ze si sa k tomuto takto postavila, malo zien by realne konalo 👏
@olivierko229 good point, omg koľko toho deti zničia, to zamrzí asi každého, ale tento mal potenciál z toho urobiť peklo doma. Ja som tiež zažila takeho hakliveho na svoje veci a myslím, že taky chlap nie je dobrá voľba. Človek vidí až časom ako má viac skúseností
@ria_sprout a komu ublizil ten pan? Autorke? Lebo niektore sa tu tak tvarite jak keby zila 6 rokov pod psychopatom co sa po nej denne zahnal
@anonym_a90f9c ten pán doslovne nikomu neublížil, urobil chybu na ceste, ktorá sa stáva doslova každému na ceste - teda len niektorým dokonalým ženám nie ako vidím 😏 a ten jej muž? ano, svojou reakciou ukázal, že časom by dokázal takto reagovať aj na svoju ženu ak by urobila chybu. niektoré ženy take chovanie ignoruju a potom tu vidíme rôzne témy o týraní a čudujeme sa ako je možné že to nechali zájsť tak ďaleko. predpokladám, že ty si jedna z takých žien.
@anonym_a90f9c Cize je v poriadku, ze si dovolil fyzicky napadnut starsieho pana, lebo bol CUDZI..? A je to v poriadku, lebo autorke by neskryvil vlas..? Nonsens..
Ten CUDZI pan nie je cudzi pre kazdeho, je to niekoho otec, stary otec, manzel. Autorka pise, ze ho to nesmierne mrzelo, ospravedlnoval sa a tento dobytok mu vulgarne nadaval a sotil ho tak, ze spadol na zem. Na taketo spravanie voci starsiemu cloveku nie je ziadne ospravedlnenie. A uz vobec nie pokrceny plech.. 🤦🏼♀️
@anonym_a90f9c ten pán doslovne nikomu neublížil, urobil chybu na ceste, ktorá sa stáva doslova každému na ceste - teda len niektorým dokonalým ženám nie ako vidím 😏 a ten jej muž? ano, svojou reakciou ukázal, že časom by dokázal takto reagovať aj na svoju ženu ak by urobila chybu. niektoré ženy take chovanie ignoruju a potom tu vidíme rôzne témy o týraní a čudujeme sa ako je možné že to nechali zájsť tak ďaleko. predpokladám, že ty si jedna z takých žien.
@ria_sprout tiež si myslím, že má nejakú verziu tohto doma. Ono to bohužiaľ niekedy vidno na verejnosti
@ria_sprout co ty predpokladas? Nejak moc sa angazujes v tejto teme. Co ti tvoj stary plestil lebo nevies parkovat? Predpokladam ze ano. Ty si taaaaaak mimo zena. Uz ani nebudem na teba reagovat lebo neskutocne co si ty dokazes vymysliet a domysliet. Ale sak nie si jedina, mas tu dost ritolezov.

To si ho nejako rýchlo opustila. Tým teda nespochybňujem tvoje rozhodnutie, ale v priebehu pár hodín ste mali nehodu, aj si sa zbalila aj odsťahovala? Väčsine ľudí tu trvá už len to odhodlanie odísť od násilníka. A ty takto raz dva👌zaujímavé. Asi si to riešila s horúcou hlavou. A tiež sa mi nechce veriť že žiadne náznaky behom tých 6 rokov neboli...