Ako riešiť chladný vzťah manžela?
Dobrý deň,
Mam 38rokov, tri deti - 8rokov, 7rokov, 2 roky. Pred dvomi rokmi sa začala v našom vzťahu kríza - zostala som tehotná, manžel dieťa odmietal, posielal ma na potrat, nekomunikoval so mnou. Odmietla som potrat a nedala som si svoje dieťa vziať. Potom sa ako tak s posledným dieťaťom zmieril a všetko bolo v pohode. Teraz však nastali znovu problémy - manžel chodí neskoro z prace údajne veľa roboty, nechce mať sex ze vraj je unavený. Neustále rozpráva o mojej kamarátke a na poslednom stretnutí ako mal vypite sa okolo nej zvláštne motal, že už si to všimli aj ostatní. Zostala som smutná niekedy sa mi zdá ze už nejaví záujem ani o deti a všetko necháva na mne som z toho veľmi unavená po psychickej aj fyzickej stránke. Čaká ma ešte rok rodičovská dovolenka ale zvažujem že si nájdem prácu a pôjde skôr pracovať aby som sa mohla osamostatniť. Môžem poprosiť radu ako mam ďalej postupovať? Mam vydržať ci odísť?
Ďakujem
Naozaj ho do vsetkeho zapajaj,aj o starostlivost o deti,ktore mas este dost male.A ty do prace,nech pekne aj on im navari,uci sa s nimi a ty chod do prace.Maleho do jasli,odkladaj si bokom a setri na podnajom aj s detmi a vydup si riadne vyzivne,ked je taky idiot.
@anonym_f6f11d vidis aj u nas 5te nebolo planovane,ale vedeli sme aky moze byt vysledok.Vysledok ma uz 3 a pol roka,muz pekne menil plienky,staral sa aj ked mu isli zuby aj ked mal grcky,hnacky a ja na nocnej a to podotykam,ze zase on vstaval o 4 na rannu.Takze nie kezdy chlap je blb a vsetko berie ako zodpovednost aj pomaly v 50tke.A aj keby sa pritrafilo 6te,postaral by sa aj on a ja zase po roku do prace.Tak ako to bolo aj teraz,od roka v praci.Striedame sa,ziadne ocr,pecka a ine nam naozaj netreba.Vieme sa spolu pekne zmenezovat.
Skoda,ze vecsina rodin ma len mamu a otca nie,kazde dieta potrebuje riadny otcovsky vzor,nuz ale ked je otec odnevidim do nevidim v praci,sobota,nedela tak z takeho otca nic nemaju,iba prachy.
@anonym_936819 veru, veru, veľa detí nemá.otca, aj keď je otec prítomný, a je to preto, že to videl doma ( ten chlap) , otca gulivala, alebo sa vláčil po vonku a žena doma muklovala. Je to podľa mňa v 80- 90 percent slovenských. A pokiaľ nie je prezident republiky, tak ozaj byť každý deň od rána do večera v robote je výhovorka a ku tomu priesvitná.
@anonym_f6f11d aj chlap sa môže chrániť , ak nechce ďalšie dieťa. Podľa teba je vždy vina manželky, že sa nechránila, lebo netlačila do seba hormóny s vedľajšími účinkami ako rakovina, trombóza...
@anonym_b93f71mohol si dať kondóm a nemusel mať 3. dieťa. Sám sa pre neho rozhodol, keď šiel na ostro. Tak nech sa nesťažuje a nech neposiela ženu na interrupciu. A ak je skutočný chlap, tak sa o svoje deti postará a neutecie ako zbabelec k nejakej pochybnej ženskej vytriasat si vajcia.
@anonym_autor niekto v tom bude a ci sa mas pripravovat na odchod, tak na to chyba vela informacii, koho je byt, ci mas kam ist, ci ti ma kto pomoct s detmi.
@anonym_9959ba
@crazy_cat_lady myslím si to tiež už som sa to aj na rovinu pýtala ci ma podvádza a stále tvrdí že nie len ze je unavený z prace ale ja tomu neverím
@anonym_autor daj par večerov deti mužovi a choďte s nejakým fešákom von. Nájdi si niekoho a užívaj si život. 😜
Myslim to vážne. Nezachraňuj niečo čo nemá zmysel zachrániť.
@anonym_autor daj par večerov deti mužovi a choďte s nejakým fešákom von. Nájdi si niekoho a užívaj si život. 😜
Myslim to vážne. Nezachraňuj niečo čo nemá zmysel zachrániť.
@anonym_048a2b Co skonci po prvom pokuse nasledovne : manzel odide a ona nebude moct mat fesaka, lebo 3 deti doma.
prestal ho bavit rodinny zivot, musis ho nejak donutit ku komunikacii aby to z neho vypadlo co sa deje aby si sa mohla dalej zariadit
@anonym_140da2 Budem hnusny zase : to dieta mohla chciet tak silno, ze ho nema od manzela ...
@patrike Si hnusný, ale asi ti to robí dobre. Neviem, kde si z toho príspevku vyčítal, že manžela podviedla, ostala tehotná a prinútila manžela sa starať o cudzie dieťa. A keď to dieťa nechcela silno, len sa ho odmietla zbaviť, keď už v nej rástlo? Lebo je jedna vec tlačiť muža do ďalšieho dieťaťa v zmysle urobiť si ďalšie a iné rozhodovať o ukončení života, ktorý už vznikol. A to som prochoice.
@anonym_048a2b Co skonci po prvom pokuse nasledovne : manzel odide a ona nebude moct mat fesaka, lebo 3 deti doma.
@patrike to je teda primitívne zmýšľanie, chlap sa môže podľa teba veselo ďalej ku_viť, kašlať na rodinu a deti, ale žena nemôže mať priateľa, lebo sa musí starať o spoločné deti. Dúfam, že nemáš manželku... s takýmto nadstavením.

@anonym_autor no co už teraz chceš riešiť? Vydupala si si tretie, vedela si ze on nechce, aj tak si ho chcela nasilu. Teraz už darmo plačeš. Tak sa nesťažuj.