icon

Ako riešiť ignoráciu manžela vo vzťahu?

27. máj 2025

Ako by ste vnímali, že keď sa vám nepáči niečo čo váš manžel spravi a vy mu poviete ze je to vec, ktorá vám sposobuje uzkost a on na to reaguje sposobom, ze je to váš problém a že on to menit nebude …. Je mi z toho dosť smutno

bolarazjedna
•
27. máj 2025

Tak mozno je to jeho naucena automatická reakcia, preto odvetil tuto vetu. Možno však začne nad tým rozmýšľať večer, či v najbližších dňoch a premysli si to.
. Ty mu len hovor o pocitoch, aj toto mu povedz, že sa cítiš smutná, lebo máš pocit, ze ho to nezaujíma, ako sa cítiš, ako by si bola ľahostajná pre neho a takto sa stráca z vášho vzťahu blízkosť a dôvera. Aj mu povedz, čo by si chcela (nie co nechceš) napr aby ťa vypočul, prehodnotil svoje správanie, uznal tvoje pocity.... Ak však si mu dlhodobo ľahostajna a je mu jedno, té si smutná, tak z toho vývodu s dôsledok, n apr ze ta ten vzťah nenapĺňa.

ukgirls
•
27. máj 2025

zalezi od okolnosto a ako casto ti nieco vadi .. treba respektovat jeden druheho a nielen teba .. takze z toho mala co si napisala tazko povedat .. mozno mu uz fnukanim proste leziet na nervy ... tak odvrkol .. ako sa sprava ine dni ?

rejka7
•
27. máj 2025

Vnímala by som to tak, že som sa s najväčšou pravdepodobnosťou zle vydala.😔

letfenixa
•
28. máj 2025

Kolegynin manžel takto reagoval vždy, keď mu niečo povedala. Postupne sa mu odcudzila tak, že ho už vôbec neľubi a sú len spolubyvajuci.

martin96321
•
28. máj 2025
@rejka7

Vnímala by som to tak, že som sa s najväčšou pravdepodobnosťou zle vydala.😔

@rejka7 A na to si prisla z jednej nic nevypovedajucej vety.........Nechces sa zivit ako manzelsky poradca?

rejka7
•
28. máj 2025
@martin96321

@rejka7 A na to si prisla z jednej nic nevypovedajucej vety.........Nechces sa zivit ako manzelsky poradca?

@martin96321 a prečo nie, myslím, že by som mala úspech. Aspoň som odpovedala na autorkynu otázku, na rozdiel od teba🥴Tak nie každý má na všetko odpoveď😎.

nelka93
•
28. máj 2025

Napísala si príliš málo o tom co sa stalo. Možno je to pre neho banalita a ty si len citlivá, alebo je to sebecký idiot, ktorému to je jedno. Lebo je rozdiel ci ti vadí a spôsobuje úzkosť to, že mieša kávu v protismere ruciciek nie v smere, alebo si na nervy z toho ako stále nadáva na všetko ale nič nezmení.

zmrzlinka2021
•
28. máj 2025

Autorka,

je mi to luto, ale clovek, ktoreho netrapi, ze zazivas uzkost, smutok a pod. - nie ze ta nemiluje. On je proste emocionalne plochy a uz sobas s nim bola dost velka zivotna chyba.

Aj niekoho lubime, robime vsetko pre to, aby dotycna osoba bola stastna.

janickacrazy
•
28. máj 2025

Napíš, o čo ide. Lebo takto môžeme len hádať..

martin96321
•
28. máj 2025
@rejka7

@martin96321 a prečo nie, myslím, že by som mala úspech. Aspoň som odpovedala na autorkynu otázku, na rozdiel od teba🥴Tak nie každý má na všetko odpoveď😎.

@rejka7 Myslim,ze by si mala uspech😇 Ocividne je tu vela zdeptanych ludi,co si nevedia rady sami so sebou. Ved v podstate aj pohrebnictva ziju z bolesti druhych

martin96321
•
28. máj 2025
@zmrzlinka2021

Autorka,

je mi to luto, ale clovek, ktoreho netrapi, ze zazivas uzkost, smutok a pod. - nie ze ta nemiluje. On je proste emocionalne plochy a uz sobas s nim bola dost velka zivotna chyba.

Aj niekoho lubime, robime vsetko pre to, aby dotycna osoba bola stastna.

@zmrzlinka2021 Mozno od nej chcel len sex.......aj to dokaze niektore dostat do mdlôb.....

autor
•
28. máj 2025

Jedna sa vzdy o teny samozrejme podstatnejsie, nie o banalitu co ide v tv …. Rozpravame sa tu napriklad o vychove dietata, celkovo o nerespektujucom spravani s urazanim a zhadzovanim, o spolocnych financiach a podobne a ked mam v tychto temach iny nazor alebo chcem niečo inak, tak mi takto odpoveda

rejka7
•
28. máj 2025

Musí mať stále pravdu? Nerešpektuje ťa? Nemá narcistické črty? No, sú takí muži, to neviem či sa dá nejako opraviť, asi skôr nie.

maury
•
29. máj 2025

V dôležitých témach nerešpektuje tvoj názor a odpovie len, je to tvoj problém a on nebude meniť názor. Tebe to spôsobuje úzkosť a si z toho nešťastná. Tak predpokladám, že k dialógom, kedy si ty presadzuješ názor a dosiahnete spoločný kompromis, pri ktorom budete spokojní obaja u vás nedochádza. Ale tak on bol potom takýto vždy, alebo sa niečo udialo a postupom času sa dostalo jeho správanie do tejto roviny ?

autor
•
29. máj 2025
@maury

V dôležitých témach nerešpektuje tvoj názor a odpovie len, je to tvoj problém a on nebude meniť názor. Tebe to spôsobuje úzkosť a si z toho nešťastná. Tak predpokladám, že k dialógom, kedy si ty presadzuješ názor a dosiahnete spoločný kompromis, pri ktorom budete spokojní obaja u vás nedochádza. Ale tak on bol potom takýto vždy, alebo sa niečo udialo a postupom času sa dostalo jeho správanie do tejto roviny ?

@maury nebol taký od zaciatku, zo zaciatku mi pride ze ho zaujimal moj nazor, dopytoval sa naň ….

nelka93
•
29. máj 2025

Takže áno, je to idiot. O výchove detí ste sa nebavili ešte kým ste ich nemali? To je jedna z veci, ktoré treba mať vyjasnene este pred manzelstvom alebo pred tým ako tie deti pridu