icon

Partner ma nepočúva? Ako riešiť túto situáciu

Včera o 06:22

Stáva sa vám, že partnerovi niečo poviete, on na to normálne zareaguje, takže máte pocit, že vás vnímal, a o pár dní sa tvári, akoby to počul prvýkrát?

U nás sa to opakuje dosť často a začína ma to úprimne mrzieť. Nejde ani o veľké veci, skôr o bežné informácie, ktoré mu poviem. Potom mám pocit, že hovorím zbytočne :-/

galganka
•
Včera o 06:28

No, jéééje, a keby len raz... 😀 nepodstatné, vytesní... tak už mu len odpovedám, že súhlasil a stratil "právo veta" 😀
a mne sa to už tiež párkrát stalo, tak si vždy robím srandu, či sa ma to pýtal, keď som spala 😀

anonym_f14ae7
•
Včera o 06:35

už približne 13rokov..😀

anonym_64007a
•
Včera o 06:38

@anonym_autor minule tu bola úplne rovnaká téma a všetci do radu autorke vysvetlili, že je to typický chlap. Nechápem, čo riesis

anonym_1a02d8
•
Včera o 07:16

😅 stáva ale máme to obojstranne, normálne sa hoja ja na nejakú vec opýtam aj 3-4 razy. Keď je človek zahltený svojimi povinnosťami, tak je normálne, že zabudne na iné.

esther100
•
Včera o 07:34

Mňa môj počúva, ale vždy len nejakú časť informácie napr. "Kúp zemiaky,urobíme k obedu..alebo nie, radšej ryžu, tá sa k tomu hodí viac", tak kúpi zemiaky.pokial ide o dôležité veci, tak mi musí zopakovať čo som povedala

anonym_9e5d66
•
Včera o 09:16

Záleží čo znamená často, sem - tam sa nám to stane obom, obaja občas vypustíme informáciu od toho druhého, sme ľudia... ale myslím si, že aj toto má mať limit, kedy je to akceptovateľné a ľudské a kedy už to je naozaj nezáujem a ignorácia toho, čo mu hovoríš... a nemyslím, že by sa nad tým malo kývnuť rukou, že však muž, netreba z nich robiť neschopákov...

scila
•
Včera o 09:42

@anonym_autor mám doma také tri kusy. Dva majú dokonca aj moju DNA a nepomohlo, pamäť majú po otcovi. Často si nepamätajú na čom sme sa dohodli už po 15.tich minútach...

d_ivana
•
Včera o 09:47

@anonym_autor Veľa s tým nenarobíš, ako čítam, viaceré tu máme také kusy. :D

mandzula
•
Včera o 09:56

Toto je typicke defaultne nastavenie vacsiny chlapov. Ked som v pohode, davam to, ked nie, ide ma rozdrapit, ale nenarobim s tym nic.

natalka13
•
Včera o 10:13

dolezite veci mu hodim do mobilu ako poznamku.
nechapem, ale dokonale dokaze vytesnit vsetko co poviem ze treba.
Alebo si zapamata iba polku vety🙈

anonym_40a374
•
Včera o 10:19

S chlapmi asi takto: Pride za mnou, ze nemame chlieb, ze ide pre neho do obchodu. Dobre, ked ides tak ti napisem co este treba kupit. Vrati sa bez chleba a na otazku kde je chlieb odpovie Vsak nebol napisany 🙈

anonym_070e24
•
Včera o 12:35

@anonym_autor Ale to sa stava.. a dokonca aj mne... Je toho vela, nemam kapacitu si vsetko pamatat a muz tiez nie, tak velakrat mame taketo situacie tiez. Preto naozaj dolezite veci pisem.do kalendara.

ivett1
•
Včera o 16:27

Máme to podobné a riešim to správou v mobile alebo ráno napíšem klasicky na papierik a do kalendára (stolový aj v mobile😁)😉
A áno, vždy keď nepočúva, ma vytočí - už roky😁

anonym_45f5e2
•
Včera o 21:16

@anonym_autor no samozrejme,vitaj vo svete muzov.Maju specialne "vypnutie" v mozgu.Pritakaju,vizualne ta aj vidia,ale zvuk je off.Je to nieco,ako ked mas zapnutu tv,ale bez zvuku.Vidis obraz,ale netusis co sa tam rozprava,lebo je to bez zvuku.Ty si zatial v mysli planujes,co navaris,co si oblecies,kedy si das budik,co by si zjedla a tak dalej.

anonym_45f5e2
•
Včera o 21:40
@anonym_40a374

S chlapmi asi takto: Pride za mnou, ze nemame chlieb, ze ide pre neho do obchodu. Dobre, ked ides tak ti napisem co este treba kupit. Vrati sa bez chleba a na otazku kde je chlieb odpovie Vsak nebol napisany 🙈

@anonym_40a374 z kategorie "nakupy" vyberam hlavne
-prosim ta,ked pojdes do obchodu a budu vresy v dobrej cene,kup-ano,jasne....po chvili vola zmateny,preboha ake dresy?nikde to tu nevidim a na co ti to bude?
-kup prosim aj estragon,on-nechod na mna s tymito zahranicnymi nazvami
-ked uz pojdes do lekarne,prosim kup mi ashwagandu,on-no ale toto si si teraz vymyslela tento nazov,neverim,ze nieco take existuje 🤣
-mohol by si po ceste kupit malemu ricinovy olej?...kupil rybiu mast-rybilku.Ved si mi jasne povedala,ze mam kupit malemu ritinovy olej,olej nemali,dali mi mast,ze najlepsia na zadok 🤷‍♀️