icon

Ako riešiť, keď partner neustále klame?

5. feb 2025

Ahojte, prosím neodcudzujte ma skôr mi skúste poradiť čo robiť lebo nikto mi nevie povedať čo mám urobiť, zistila som to po 3 rokoch!! Mám priateľa s ktorým mám syna, áno začiatky krásne oby dvaja prežite určité etapy života chceli sme rodinu a v tom sa mi páčil pretože každý môj vzťah bol založený že sme si budovali kariéru a ani jeden z ex nechcel ešte deti a pomaly 35 na krku. V skratke nebudem tu písať celý náš životopis, napísala som vám len dôvod prečo som s takým ostala a urobila si dieťa, proste do nikoho nevidíte a každá pravda vyjde raz najavo. Začalo to drobným klamstvom, má kamarátov s ktorými chodili vždy lyžovať a sú partia, občas si ideme s nimi sadnúť niekam do reštaurácie a pokecať, a v tej partii bola jedna baba o ktorej viem že sa jej páčil. Keď som sa ho normálne spýtala či spolu mali aj niečo viac tak klamal že nie vždy ju bral ako kamarátku aj ked vie že sa jej páčil, a raz sme tak sedeli a jeho kamarát že pamätáš ako sme vás ako neho a tu babu prichytili nahých pri "tom". Takto mne to nevadí že spolu niečo mali bolo to predomnou, a nemáte 10 len mi vadilo to klamstvo, potom začal klamať keď som bola v pôrodnici že doma poupratoval a vybavil všetky veci ktoré mal, nakoniec som zistila že celý čas spal u kamaráta a doma ani nebol. Začal klamať kam chodí, za ďalšie som zistila že hravá online hry kde platí peniaze nejakým muhamedom, ale teraz spravil strašný prestrel, od narodenia malého som nedostala kočikove a už to bolo 3 mesiace. Tak som sa informovala na úrade či sa niečo nestalo, pani mi tam povedala že peniaze boli vyplatené v decembri, máme spoločný účet nakoľko spolu žijeme a verila som mu mali sme spoločne peniaze. Tak som mu volala nakoľko on ma v mobile internet banking, ja momentálne nemám lebo som menila telefón a pri všetkých starostiach som zabudla na to, pytala apm sa ho kde sú peniaze. Zatĺkal veľmi dlho že nevedel že prišli zo mna išiel urobiť blbca, a nakoniec sa priznal že ich prehral. A áno to bol ten deň keď aom sa dozvedela že hraje tie online hry. Ja už neviem čo s ním robiť neviem sa už na neho ani pozrieť ani snim komunikovať, spím v druhej izbe a strašne ma to bolí. Nie tie peniaze ale to Eš

Strana
z2
autor
5. feb 2025

Nedopisala som to omylom, nesere ma že minul tie peniaze ale že mi tak dlho klamal a vedel že čakám na tie peniaze. Ešte ked som sa pýtala či prišli povedal že nie že kto vie čo s tým robia na úrade.

enmery
5. feb 2025

A?Prečo si ešte s ním? Si myslíš, že budeš prvá na svete kvôli ktorej sa totálny debil a lúzer zmení na princa?Ty sa nemáš rada?Ani dieťa?Ty neanalyzuj jeho, ale rieš kroky na odchod a ukončenie tohto marazmu.

nyusika
5. feb 2025

ale urcite ta velmi lubi, ani ta nebije...no zlaticko.
kup mu drahy darcek a uvar perfektnu veceru.

ina2405
5. feb 2025

Teba neserú peniaze za kočíkovné? No tak to je len začiatok, tých peňazí bude viac než smiešna 1000ka. Čo chceš počuť, že sa zmení, že si to vykomunikujte, že možno sa uvedomí a prestane klamať? Chlap má problém a ja byť tebou, zariadim si život bez neho, lebo ťa stiahne.
Sú tri veci, ktoré by som netolerovala, násilie, alkohol a gamblerstvo.

dzulli1980
5. feb 2025

Čo máš robiť? No odísť od neho ... či si myslíš, že sa zmení? ... nezmení, len horšie to bude.

miko_matata
5. feb 2025

komu není zhúru dáno, v apatice nekoupí

zuzanita1609
5. feb 2025

To snáď nemyslíš vážne. Tak on nie je len "fantastický" klamár,čo je horšie,že je aj otec na h...o. 😳....prehrať kočíkovné, uberať svojmu dieťaťu. To aký dôvod na rozchod a ", úder panvicou" po tej jeho sebeckej hlave ešte treba? 😤

autor
5. feb 2025

@dzulli1980 ja chcem odísť len jediné východisko sú rodičia keďže som na materskej a z toho nezaplatim byt. A nechcem ich otravovať na staré kolená, naozaj veľmi chcem odísť.

kamatopo
5. feb 2025

Tak počkaj a možno vás vysťahujú exekútori. Potom už budeš rada, že máš koho otravovať na staré kolená a možno aj dáku pôžičku ti pomôžu splatiť, keď tu romantiku dotiahnete pred oltár🤦.

nyusika
5. feb 2025

ako stary je syn ?

ina2405
5. feb 2025

Radšej nech rodičia vedia, ze si v poriadku pri nich ako s takýmto. Ja vás nechápem zeny!
Ste hlúpe niektoré a nečudujem sa, ze sviniari na vás orú.

autor
5. feb 2025

Ale ja nejsom hlúpa, nikdy na mňa nič chlap neskúšal v živote som sa s týmto nestretla on to vedel dokonale zahrať, celý čas som o tom nevedela prisahám. Začalo to drobnými klamstvami v podstate nevinnými, a až nakoniec týmto, ja som to zistila pár dní dozadu preto neviem čo robiť. Keby som vedela že je gembler nikdy v živote snim neostanem to je hnus, ale on hravá len v robote a doma nikdy nič ja som to vážne netušila

enmery
5. feb 2025

To je jedno, či si to tušila. Klamstvá vždy ukazujú nulový charakter. Ty odid k rodičom. Či si si prišla po radu, čo mu povedať a po tej vete sa zmení? Taký muž neexistuje nielen na MK alebo SK ale nikde na svete. Čomu nerozumieš, že máš odísť?

ina2405
5. feb 2025

Ja reagujem na komentár, že radsej neodídeš, len aby si rodičom nepriťažovala. To je hlúpe. Už vieš, aký je. Tak sa zariaď. Držím palce.

nyusika
5. feb 2025

tak terzuz ves, ze kame, kradne, gambluje...a ty sa pytas, co mas robit ?

maryetta
5. feb 2025

To ci si vedela alebo nie.... teraz to uz ale vies. On s tym nic nespravi. Bude stale zatlkat a klamat ...
a toto sa len bude tahat.
Pekne krasne docasu ku rodicom. Povedat im pravdu preco. Snad ta s dietatom podrzia len aby si nebola s tymto... a teda spolocny ucet... je uvedeny na teba alebo na neho. Jeden z vas je majitel. Druhy disponent. Maj pristup ku svojim peniazom iba ty... ach dievca....

nominativ
5. feb 2025

No ak chces tak typicky slovensky to riešiť tak si urobte ešte jedno dieťa a ostaň na predĺženom rodičáku j bez roboty.

majah212
5. feb 2025

ak ti chodí materská/rodicovský na spoločný účet - tak okamžite íst na úrad a zmeniť úcet, aby peniaze chodili tebe (ak nemás ucet zriad si ho, je veľa bánk, ktoré majú vedenie uctu zadarmo). ak nie ste manzelia tak o starost menej, ak by si zobral nejaké úvery, ale byt je koho? rátaj s možnosťou, že to, že si prišla na nejaké klamstvo ohladom penazi môže byť len vrchol ladovca... ak je gambler tak sa nezmení, len bude lepšie klamat...

kitycat
5. feb 2025

Tak mas decko, ktore si chcela.

Este dufaj, ze to decko nezmeni je super geny. Co si si vybrala to mas. Neviem preco si stale tam ked mas tolko red flagov a tento urcite doma nikdy sam od seba krasne neupratal, tak preco by to menil.

To ze mas s takymto niktosom spolocny uvet je uz len ceresnicka na torte.

crazy_cat_lady
5. feb 2025

sprav si vlastny ucet (ak nemas) a nech ti tam chodia peniaze - vybav si to na prislusnom urade.. no chlapa kopni do riti.. neviem, koho je byt - ci mate podnajom/hypo, tvoj/spolocny, tak podla toho sa potom zariad

nikpa
5. feb 2025

Online hry sú cesta do pekla, veľmi rýchlo si oddel účet, vyrieš byt, auto a všetko spoločné lebo tento ta dostane o všetko a na krku budeš mat ešte aj jeho dlhy. Ak nema zábrany keď máte doma 3 mesačné bábätko tak už ich nebude mať nikdy. To ze ta klame je už len čerešnicka na torte. Ver mi, že takýto život nechceš pre seba ani pre dieťa. Najlepšie urobíš ak to s nim skončíš.

vorkola
5. feb 2025

no draha mamicka ,uz mu viac nebudes schopna verit,a to ste len v zaciatkoch,Ja by som s takym trolom uz nezila,cely zivot v neistote, a este sa mozno pridaju aj nevery? Mladenec ti bude platit na dieta, a najdi si spravodliveho.V tomto nikdy istotu mat nebudes,Aku ma lasku k synovi, ked mu preflakal malickemu zlatickovi prve financie, co v podstate patria mame

lenadka
5. feb 2025

To je chrapúň, nie iba klamár. Tie peniaze boli pre diéta kompenzácia vybavičky a všetkého čo bude dieťa potrebovať. Neostávaj s ním, prehrá raz aj byt, všetko...

sulejmanka
5. feb 2025

Klamár a ešte aj zlodej. A gambler aby som nezabudla.
A ty sa pýtaš čo máš robiť. Píšeš že nechceš otravovať rodičov, tak ostan s debilom.

januska12323
5. feb 2025

Teba práveže majú srať tie peniaze však ich minul na hry a ukradol tvojmu dieťaťu! To ti nevadí? Ako prvé si urob vlastný účet, vyrieš bývanie a majetky ak nejaké máte, požiadaj o výživné na dieťa, možno aj na seba to neviem aké sú pravidlá a utekaj kade ľahšie. Človek, ktorý minie tisícku a ani sa neprizná už určite minul iks násobne viac.

korra
5. feb 2025

Ako sa vravi, skoda rit bit, ked uz sa posrala...teraz mysli do buducna.
1. zaloz si vlastny ucet - ale ze hned
2. cislo uctu oznam Upsvar-u, nech ti dalsia materska pride uz tam
3. s farbou von pred rodicmi, viac hlav, viac vie, verim a zelam Ti, aby ta prijali a pomohli
4. poziadaj o vyzivne (je tu dost tem ako a co ktomu treba)
Ci sa zmeni, nezmeni, nieje dolezite to je na nom.
Ty sa staraj o seba a dieta, to ovplyvnit vies.
Nasrata, s.utna, sklamana, kym to prejde mozes byt smelo u rodicov. Nezostavaj snim.

cacianka
5. feb 2025

@korra trochu ťa doplním
4. podaj návrh na súd vo veci zverenie dieťaťa tebe, určenie výšky výživného na dieťa, aj príspevok na teba, lebo to všetko súvisí a má dôsledky. nedaj na sľuby že sa dohodnete a bude ti platiť, to by si nevedela vymáhať cez exekútora ani náhradné výživné by si nedostala.
všetko ostatné súhlasím a radím ako ostatné baby, biootatka kopnúť do 00 a tvrdo sa postaviť za seba a dieťa. Klamár, alkoholik, zlodej, gembler a žiarlivec - to nie sú vhodní kandidáti na partnera/manžela. Ty náš 3 z 5, pozbieraj všetky sily a rieš, ako udatná mamka.

maranco
5. feb 2025

Nie ste manželia, takže právne nemáte spoločné peniaze, ale peniaze na jeho účte sú len jeho. Keď je gembler, z toho sa už nedostane ak sám nechce.

Ak ti chce dokázať že chce zachrániť "rodinu" nech podpíše https://www.urhh.sk/-/aktualita-zapis-do-reg-vo overený podpis na obecnom úrade a pošli to doporučene poštou. Potom polroka nemôže hrať/stávkovať.

nyusika
5. feb 2025

@maranco do kazdej mensej herne ho napriek tomu pustia - viem, nelegalne, ale bezne sa to robi - pojde na kamaratov OP

enmery
5. feb 2025

@maranco Ty máš boha pri sebe?To ako keby si radil niekomu s otvorenou zlomeninu oboch dolných končatín prilepiť si to leukoplastom. Od takého sa odchádza! Nič viac ako odchod ona nemá riešiť!

Strana
z2