Ako riešiť medziľudské vzťahy na pracovisku?
Dobry den,
vcera som sa dozvedel ze moji dvaja zamestnanci, muzi, maju spolu milenecky vztah.
Povravalo sa o nich na firme nieco podobne uz dlho, ale myslel som si ze ide len o nemiestne zarty, posmesky...
Avsak vcera sa mi tato zvratenost potvrdila od nezavislej osoby, ktora ich "vystrajanie" zazrela na vlastne oci- na teambuildingu si vo virivke navzajom chytali pohlavne udy.
Celu noc som nespal kvoli dileme, ako by som sa mal ako ich zamestnavatel zachovat. V kolektive su velmi oblubeny mezdi inymi zamestnancami, a s ich pracovnymi vykonmi som spokojny. Zaroven by som tak rychlo nenasiel za nich nahradu, nase pracovne zameranie je velmi odborne. Dalej by som musel skolit novych ludi a to by bolo casofo aj financne obmedzujuce.
No zamyslam sa aj nad tym, ze ich pracovny vztah sa moze cez tieto chore volnocasove cinnosti narusit, co moze mat dopad na moju firmu. Takze raz to riesit budem musiet.
Zatial sa tvarim ze o tom neviem, no nemozem sa na nich anilen pozriet.
Prosim o rady, ako by ste sa spravne v tejto veci zachovali vy.
Dakujem
Môj muž je môj šéf a keď sme spolu začali tajne “chodiť “ , samozrejme , že to už dávno vedela cela firmq , ale tak hrali to s nami … no neviem si predstaviť , ze si nás zavolá majiteľ firmy , posadí si nás a začne čo teda s nami 😂
Ak je toto pravda , pre teba musí byt radosť pracovať . Dúfam , že sa chlapci zbalia a poberú sa do inej firmy , kde si ich budú vážiť pre ich znalosti a neodsudzovat pre ich orientáciu
No chvala Bohu, ze tu mame aj takychto s vysokym IQ ako si ty, co sa tyka neprirodzenej orientacie jedincov homosexualov a predpokladam aj k inym LGBT +.Ano,mas pravdu,Po case sa jich vztah ,kedze aj spolu robia ,moze pokazit,a moze to zasiahnut aj ich pracovnu napln, teda odbornost.Ludove sa tomu hovori,...zahmeli sa im mozog a moze to poskodit aj odbornost v praci. ak sa ti priznaju tak vyhadzov, ved takyto nenormalny vztah do prace nepatri.Alebo im daj potom navrh ,nech u teba pracuje len jeden, teda v praci nebudu spolu a po skonceni prace ,teda v sukromi,nech si robia co chcu., mas pravdu.nedaj moznost podpory takehoto vzahu v praci.Ale najskor musis mat 100% istotu, ze to tak je,az potom konaj
@lenka.25 Co porovnavas prirodzeny vztah Muz a zena.ale takyto vztah LGBT+ je chore. Toto do prace nepatri.ved ani zakon im to neumoznuje, teda oni len praktizuju nezakonny sex.a teda chudatka,ak su tam neni kamery,,sami dvaja ?Ved oni su schopny hocikde .V praci su spolu a v sukromi mozno ani spolu nebyvaju
Tréma ako stvorená pre trolla. Klasika
Ak by sa tento ich pomer nejako odzrkadlil na praci, vtedy by som to riesila. Zatial je to v rovine ich sukromia, cize nestarat sa.
Ak v práci si riadne plnia svoje úlohy,čo aj sám píšeš, do ich súkromia nemáš čo hovoriť. A ešte sa tešiť môžeš, materská nehrozí 🙂

@viestta si myslím, že sme nakŕmili trolla😉 neverím, že by toto bolo schopné viesť auto, nie tak firmu...