icon

Ako riešiť nález nahých fotiek partnera?

24. nov 2024

Ženy prosím o radu. Ako sa zachovať keď som našla partnerovi po 8 rokoch vzťahu jeho nahé fotky v telefóne fotene pred par dnami. Podotykam dnes som ich v mobile uz nenasla takze ich vymazal. Nakolko mame podnik a cez jeho telefon je stranka tak som davala prispevok hore s fotkami a vyskocilo mi to medzi fotkami,pretoze ja sa mu v mobile nehrabem. Bola to uplna nahoda ze mi to v galerii vyskocilo. V minulosti som mu nasla aj zoznamky tiez nahodne. Mam pocit ze tie fotky posiela práve na zoznamkach. Ale nemám dôkaz. Neviem co robiť ako sa zachovať ci s tým na neho vyhŕknuť alebo ci hľadať dôkazy ze to posielal na zoznamkach. Žiaľ myslím si ze iný dôvod prečo by si robil také fotky nevidim. Som zúfalá trápi ma to neviem spávať,jest no bojím sa ze keď nemám iný dôkaz zahovori to nejak. Poraďte si prosím.

lienka.7
24. nov 2024

@lonely66 uplne bezne, by si sá divila 🙈 ja par rokov dozadu, normalne keď som napisala, ze posli teda foto, fakt niektorí poslali fotku vtáka (ako prvú podotykam)🤦‍♀️🤣 aj kamoška ma presne rovnakú skúsenosť... ta mala celkom slušnú galériu 🤣🤣🤣 cize pokojne môže posielať na zozname iným.

wolf_
24. nov 2024

Ak to bol proste "dick pic", tak mne príde najpravdepodobnejšie, že patrí medzi tých hmm, radšej nenapíšem žiadne oslovenie, ktorí posielajú ženám do správ nevyžiadané dick pics, chcú "ohodnotiť" a podobne.
Ja by som ho konfrontovala, ale to som ja, nedokážem len tak čakať.

oblecenie99
24. nov 2024

Mám ti naivne napísať, že asi to bude pre teba prekvapenie na Vianoce v podobe fotoknihy? 🙈
Ty presne vieš, prečo to tam bolo.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
gleep1
24. nov 2024

Tu je jedna veľmi dôležitá otázka- boli to fotky intímnych partii v stoporenom stave?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
gleep1
24. nov 2024

@lonely66 nie nie je to jedno lebo muž svoje scvrkle náčinie nebude posielať žiadnej žene.

autor
24. nov 2024

@aaadkaaa áno vysypava si aj kos. Komplet všetko. Aj tieto fotky sú už vymazané.

autor
24. nov 2024

@gleep1 Fotka bola robená na wcku v poobedňajších hodinách. A bolo k tomu aj 10 sekundové video také isté. Vidno boli len spodné intímne fotky.

autor
24. nov 2024

@gleep1 tak nebolo.to ani stojaté ani scvrknute také normálne.

zuzanita1609
24. nov 2024

Mne napadlo, je až taký namyslený,samoľúby,že sa potrebuje sám seba obdivovať v mobile. Prepáč autorka, troška sarkazmu 🤗. Očividne si to pos*al načisto a ak si sem tam vy dvaja takto nezvyknete spríjemňovať dlhé dni v práci,či odlúčenia...z tohto by "nevykorčuloval bez ujmy"😡. Je mi to ľúto,tiež sa mi do života zaplietol taký .uj. Chválabohu nakrátko.

vilma7
24. nov 2024

By som mu z nich spravila kalendár a dala ako darček;) a poslala ho do riti.

autor
24. nov 2024

@earlgrey som si istá. Bolo vidno na fotke aj kúsok nohavic ktoré viem ze v ten dátum mal oblečené na sebe. A poznám to co mam doma takže som si na 100 percent istá. A bolo to fotene presne tu pol hodinu dňa keď sme neboli spolu a aj pozadie miestnosti je u nás.

gleep1
24. nov 2024

Nemyslim si že to posielal inej žene pokiaľ ten úd nebol napumpovany a z uhla kedy vyzerá ešte raz tak veľký ako naozaj je.

lienka.7
24. nov 2024

@lonely66 tak tak ... len neviem akú foto čakali naspäť odo mňa... ci "vrch" alebo "spodok" 🙈🤣

autor
24. nov 2024

@zuzanita1609 no nezvykneme. Nakoľko aj podnikame spolu takže sme spolu skoro stále. A nikdy sme si nič takéto neposielali.

anketkarka
24. nov 2024

Neviem čo tu chceš čítať. Už keď by som ho našla na zoznamkách by som mu neverila. Ty si s ním ostala a čakala nejaký zázrak. Teraz budeš čakať zasa nejaký zázrak? Nezmenil sa a nikdy sa nezmení. Necháš si dupať po sebe? Tak sa tvár, že sa zasa nič nestalo a život ide ďalej. Je to tak ľahšie ako sa sama rozhodnúť čo so svojím životom.

abbey1
24. nov 2024

Mňa vždy zaujíma, ako vydržíte čakať, ked takéto niečo zistíte. Ja by som riešila v sekunde. Emócie by ma prevalcovali.

gleep1
24. nov 2024

A môj naj kamoš na výške si odfotil raz penis a dal ho anonymne na fórum a chcel vedieť názory. Ani mne ako naj kamoške ho neukázal 😂 len sa chválil reakciami že boli dobre, že je spokojný. Neviem čo to boli za fotky a za akým účelom, ale podľa mňa neboli určené pre ženu na zoznamke. Takých fotiek som dostala desiatky a vždy boli páni v plnej paráde

zuzanita1609
24. nov 2024

Tak mu to prepošli naspäť s odkazom...dostala som predvianočné prekvapenie a aspoň si si "ho" mohol z krajšieho uhla,nerob mi hanbu". Aspoň ja by som to tak,nech ho aj šľak trafi zo šoku 😏.

autor
24. nov 2024

@gleep1 Lenže môj partner nemá 20 ani 30 rokou. To je zas len dôvod ze sa čudujem ze chlap po 40ke dokáže riešiť takéto veci. Skôr by som to čakala od nejakých mladsych. Neviem si predstaviť na aký iný účel mohli byť fotene a dokonca poobede. Odbehol z prace niečo vybaviť bol pred pol hodinu a medzitým si robil tieto fotky

earlgrey
24. nov 2024

@gleep1 Čudovala by si sa...ja som už veľa penisov videla na zoznamkách 😄 a neboli len stoporené...z jednej fotky som sa skoro pogrcala ale o tom tu nebudem písať...a nie, nežiadala som také fotky, proste otázka...Máš foto? odpoveď áno, pozri album..heslo je blablabla...idem kuknúť, že s kým píšem a tam penis 🤣

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
autor
24. nov 2024

@lonely66 áno mam. A som podnikatelka. Úplne chápem ze tu vyzerám jak nejaká naivná hlupaňa. Ale nikdy som nič takéto nezažila a som stoho úplne v šoku.

lilizzachy
24. nov 2024

Podľa mňa je tam určite zoznamka a možno tá aj podvádza. Ak by nerobil nič nekalé, tak by nemazal ani fotky ani históriu. Tak len pátraj ďalej vsimaj si detaily určite ho na niečom nacapes...urob nečakane vymaky v robote, doma atď určite sa niečím prezradi

earlgrey
24. nov 2024

@lonely66 to teda bol 🤣

ariannazara
24. nov 2024

Mňa zaujíma ina vec?! Prečo akože všetko vymazava vkuse, človek ktorý má čisté svedomie nepotrebuje vymazavat kos, históriu a neviem co?! Ten má toho za lubom podľa mňa viac nielen fotky na hajzli

morpheuss
24. nov 2024

Autorka, neviem, čo tu riešiš... Máš doma jedného úžasného sebavedomého a predovšetkým verného partnera, ktorý by síce chcel trtkať aj iné ženy, balí ich na pofidérnych zoznamkách, ale netuší ako na to, takže ti bude do smrti verný. Ešte som totiž v živote nestretol žiadnu ženu, ktorá by bola z fotky vtáka taká unesená, že si s chlapom hneď zorganizuje sex stretko. Áno, možno od neho nejaká "čajočka" na zoznamke skutočne vypýtala takúto sexy fotečku, ale nemusíš mať obavu, za tým profilom je len nadržaný gej, ktorý si na fotkách vtákov honí svoje vlastné péro.