Ako riešiť nález nahých fotiek partnera?
Ženy prosím o radu. Ako sa zachovať keď som našla partnerovi po 8 rokoch vzťahu jeho nahé fotky v telefóne fotene pred par dnami. Podotykam dnes som ich v mobile uz nenasla takze ich vymazal. Nakolko mame podnik a cez jeho telefon je stranka tak som davala prispevok hore s fotkami a vyskocilo mi to medzi fotkami,pretoze ja sa mu v mobile nehrabem. Bola to uplna nahoda ze mi to v galerii vyskocilo. V minulosti som mu nasla aj zoznamky tiez nahodne. Mam pocit ze tie fotky posiela práve na zoznamkach. Ale nemám dôkaz. Neviem co robiť ako sa zachovať ci s tým na neho vyhŕknuť alebo ci hľadať dôkazy ze to posielal na zoznamkach. Žiaľ myslím si ze iný dôvod prečo by si robil také fotky nevidim. Som zúfalá trápi ma to neviem spávať,jest no bojím sa ze keď nemám iný dôkaz zahovori to nejak. Poraďte si prosím.
@morpheuss PRESNE!!! tento na 99% len chce ale nevie ako 😁 joj takto ale nie 🤭
Veľmi záleží od toho ako chces problém riešiť. Si ichotna/schopna rozísť sa s ním, mate deti, mas kam ísť?
Ak áno, drbla by som mu do hlavy telefón , povedala ze si mal debil dávať aspom pozor väčší. Povedala by som mu o fotkách, nepotrebujem iné dôkazy, viem čo so som videla!
Ak máte deti, ty bez peňazí a bývania, no veselo bude. To sa porad s právnickou, veľmi dobrou, aký postup by bol ideálny.
Ak ho miluješ a nevieš bez neho zit, tu zial radu nemám.
Podľa mňa si s niekým dlhšie vypisuje,preto maže všetko,ak stihne a nezabudne. Hneď podvádzať osobne-fyzicky nemusí,ale keďže bol a isto je na zoznamkach,kráti si takto čas a dvíha sebavedomie. Hoc veľmi úboho a "cocotsky" 😤
@zuzanita1609 áno veľa krát si berie telefón aj na WC aj do sprchy. Odkedy som mu nasla tu zoznamku tak si maže aj históriu na Google. Vtedy to tiež zahovoril to bolo asi 2 roky dozadu. Sľúbil ze tam viac nepôjde a teraz toto.
Je to tak, teraz je na tebe urobiť "MAT",keď už začal hrať s tebou "cocotský ŠACH".
@zuzanita1609 A ako spraviť ten MAT ? Vychrliť všetko čo viem zbaliť sa a odísť? Alebo to riešiť nejak inak ? Budem úprimná žijeme spolu 8 rokou vychovavame dieťa. Podnikame spolu. Milujem ho. Ale toto ma tak zabolelo a tak ma to zobralo ze miestami sa na neho neviem ani pozrieť. Ma zmysel ostávam vo vzťahu a opýtať sa prečo to robil atď? Alebo sú to veci kde keď toto robí tak asi sa už nezmení a bude to robiť ďalej len bude zas opatrnejší? Možno mam hlúpe otázky ale som rada za každý názor.
Aj historiu polohy si maze?
@aaadkaaa to neviem. Ani neviem ako sa to pozerá. To som nikdy nepozerala.
@aaadkaaa Aha. Super ďakujem. Hneď jak budem mat príležitosť tak to pozriem. On nieje moc zdatný v telefónoch. Takže si myslím ze toto by nemazal. Aj Google históriu začal mazať až keď som mu prišla na zoznamky v minulosti. Tak si nejak zistil ako sa to maže a odvtedy to maže.
Ja nie som ten typ, ktorý by ti mal relevantne poradiť. Nie som mamina,kebyže je to môj prípad a môj príbeh,chlap by sa k slovu a k vysvetleniu ani obklukou nedostal. Ale kebyže som v tvojej koži,urobila by som to viac menej pokojne a s rozvahou (kvôli dieťaťu,nie jeho pohodliu),povedala by som ,že viem, či má nejaké rozumné vysvetlenie a či mu to za to stojí, stratiť rodinu a spoločné roky. Ale v skutočnosti,by to vo mne vrelo a musela by som si sakra dávať pozor na slová, ktoré by som vyslovila. Ak potrebuješ viac dôkazov a porozmýšľať, určite si daj čas,ale nie dlhý. Veľa síl a správne rozhodnutie (aj keď už sama cítiš, aké bude).
Uz v minulosti si mu nasla zoznamky? Ze to nejako zahovori? Precitaj si to po sebe este raz
Uz vtedy si ho mala poslat kade lahsie a nie s nim byt dlsie roky, cele tie roky si tam vypisuje a neverim fakt neverim ze sa s niekym pomedzi to nestretava
Otvor oci zena!
… vieš tu Ti ženy budu písať akoby oni si hneď urobili poriadky a chlap by letel aj so svojim … vieš kam … akoby už pri prvej zoznamke mu balili kufre … atď. Možno. Ale never všetkemu, oni niesu v Tvojej situacii a MK znesie. Jedine Ty mozes vrdiet, či by si sa dokazala cez to preniesť a ešte mu veriť. Nieje ľahké len tak všetkp zahodiť, no niekedy je to lepšie ako žiť neštastná. Drzim palce, nech sa rozhodneš správne
si si to odfotila,tak čo akože čakáš aké rady?
Prihlas sa na pokec, a uvidíš že sa z Teba v priebehu 48 hodín stane uznávaná ornitológička 🤣. Na čo Ti takého chlapa?? Čím skôr odkopnúť. Radšej byť samá, ako si koledovať o nejakú pohlavnú chorobu. Myslím že je tu konfrontacia zbytočná. Ďalšiu spŕšku klamstiev chceš počuť, a byť za žiarivú hysterku??
@hellionka len žena, ktorá si neváži sama seba, nenarobí poriadky ✌🏻
Chodil na zoznamky a zrazu si maže históriu...prečo asi? Toto by u mňa neprešlo.
Ide domov z roboty, fotí si penis....buď má veľmi divnú záľubu alebo to posiela iným slečnám.
Keď si človek spojí tieto 2 veci je úplne jasné čo sa deje. Už dávno by som robila poriadky a asi by som mu už aj pobalila kufre.
@hellionka ďakujem veľmi pekne. Je to ťažké no niečo musím robiť. Lebo ma to zvnútra zoziera. Ďakujem všetkým za názor aj za rady. Doriešim to čím skôr a dám vedieť to dopadlo
Ja sa nečudujem autorke, že tomu nevie uveriť a nevie, čo má robiť, ono sa ľahko radia spoza obrazovky radikálne kroky, ale každý reagujeme na krízové situácie inak. To v prvom momente môže byť taký šok, lebo človek to od milovanej osoby nečaká, že to mozog v prvé dni popiera a skúša nájsť iné logické vysvetlenie.
Autorka, ak nevieš, čo robiť, netlač na to hneď, kľudne si to nechaj rozležať v hlave pár dní a počkaj, až ti do dôsledkov dôjde, čo vlastne robí. A rozmýšľaj, čo vlastne chceš ďalej? Ty už vieš, aká bude jeho reakcia, zase to zahovorí a ty sa budeš v duchu zožierať otázkami, či v tom pokračuje, len je ešte viac opatrný. No keď sa to opakuje, tak zrejme áno. Máš na toto ešte energiu? Chceš skúsiť manželskú poradňu a dať tomu ešte šancu? Alebo si povieš, že na toto už svoju životnú energiu míňať nebudeš, stále pátrať po dôkazoch, balíš to a budeš radšej sama, ale kľudná. Na to, aby si to ukončila mu nepotrebuješ dokazovať vinu ako na súde, proste stačí tvoj pocit, že "už stačilo".
@gwendolyn ďakujem za pochopenie. Presne tak asi si musím najprv sama uvazit ze co ďalej a v prvom rade sama v sebe sa s tým nejak zmieriť.
@morpheuss 🤣
Ahoj, tak ako to dopadlo?
Napis mi spravu ak to este riesis

@morpheuss mne chcel jeden poslať 😂 co sme si vypisovali ale ja ze nie ze nepotrebujem také fotky. A škoda 😂😂😂😂🤨 keby som videla co ma čaká tak k sexu ani nedôjde 🤭