icon

Ako riešiť neveru a jej následky vo vzťahu?

17. dec 2023

Ahojte.Predstavte si situáciu.....
Dvaja vo vzťahu 16rokov,dve deti(8 a 5r),9rokov zasnubeni.Pred asi 2rokmi ju podviedol so svojou susedou,ktorá je vedľa nich na záhrade.Nevedno koľko to spolu ťahali, ale išla na neho cez deti.Dotycna (podvedena) si to až potom uvedomila.Ona na to potom prišla,na tu neveru.A samozrejme následky sú decko.Teraz ten chlap povedal ze to decko nezaprie a bude pomáhať, keď bude treba a opýtal svojej partnerky,či to bude akceptovať. Ako by ste sa zachovali vy?
Podvedena sa s tým nevie zmieriť a nechce sa deliť o neho.Konfrontovali by ste tu "slecnu" ?Samozrejme už uvažuje nad odchodom od neho aj s detmi,lebo toto uz asi nedá....A ta štetka ma co chcela,zase pojde cez decko.....Je to pre ňu veľmi ťažké,zradil ich všetkých a teraz ju postaví do role macochy.....

autor
17. dec 2023

@h2 opýtal sa,či akceptujem to,že ma s hentou decko a ci dokážem byt dobrou macochou🤣🤣🤣 už sa smejem,lebo druhý deň revem už dosť. No samozrejme to bolo myslene tak,že ak s ním zostanem.....

zuzubb007
17. dec 2023

Az taka sprosta by si hadam nebola, ja by som to vyriesila este ten den dovidenia, naco reves nezmenis to treba zacat konat este dnes

h2
17. dec 2023

Ináč, dosť ma udivujú komentáre, že 9 rokov zasnúbení a nie sú manželia, čiže on je debil, ktorý ju nemiluje atď. Tak ja neviem, či tomu rozumiem zle, ale ak sú zasnúbení, tak on ju o ruku požiadal. Neviem, ako pre koho, ale neznamená to náhodou, že teda ideme plánovať svadbu? Možno to bola ona, koho vinou ešte stále nie sú manželia. Či mal ten chlap, okrem toho, že kúpil prsteň, pokľakol a požiadal ju o ruku, ešte aj všetko vybaviť, zariadiť a naplánovať?

betulinka1
17. dec 2023

Akoze bude mat vsetky deti pri sebe. Jednu aj druhu zenu ako susedky. DPC toto by som asi nedala.

kittykat22
17. dec 2023

Je zaujimave, ako vsetko muzovi veris. Ved ten klame az sa prasi cele mesiace a cokolvek ti nakuka tak mu na to skaces 🤦🏻‍♀️ Klamal ti kam chodi, klama ti ze mal dlhodoby pomer s inou zenou, vymyslal si rozpravky ... a ty mu stale veris, co hovori? Ved uz nebud hus. Zamiloval sa do inej zeny, tuzi po dietati a vymysla kraviny lebo ta chce uchlacholit. Tak zober do hrsti poslednu hrdost a postav sa k situacii celom.
Vykasli sa na muza - nechaj si dom a deti - pises ze ona ma dom s bazenom? tak nech si tam ide. Povedz mu ze nechces aby ste byvali vedla seba - nech sa s nou odstahuje - ich dieta este nema vazby na miesto na rozdiel od vasich deti.
Milenka nie je bez viny - je hnusne co spravila, ale tvoj muz je ten kto to cele *****

thoughtfulweirdo
17. dec 2023

Prečo ste sa nikdy nezobrali, keď už ťa požiadal o ruku? Samozrejme to na aktuálnej situácii nič nemení, ale jasne to ukazuje, kde ako vážne ten vzťah on bral. V aktuálnej situácii vyhráš vtedy, keď udržíš hlavu hore a hrdo sa s ním rozídeš. Stále je otcom vašich detí, takže kvôli nim treba udržať vecnú a slušnú komunikáciu. Ak by si náhodou o ten vzťah ešte stála, bude to chcieť roky partnerskej terapie, ale osobne si myslím, že tam už nie je o čo stáť, lebo nielen, že je neverný, ešte je aj fakt hlúpy, keďže pri nechránenom sexe nehrozí len tehotenstvo 🤦🏼‍♀️

h2
17. dec 2023

No ten je ale "vtipný"! Máš byť vlastne rada, že si vybral teba, všetko okolo milenky akceptovať a byť milá na dieťa? Akože, to dieťa je v tom, samozrejme, nevinne. Ale on sa správa, ako keby si sa mala teraz poskladať (pôvodne som tam mala iné slovo napísané, ale nechcem byť vulgárna) od vďačnosti, že si z vás dvoch vybral teba. No nie, ja by som ho už nechcela. Nech si ide, kam ho srdce (či skôr vták) ťahá. Zbohom!

autor
17. dec 2023

@kittykat22 my bývame v byte,len záhrady mame vedľa seba,v záhradkárskej oblasti.minuly rok sme tam ani raz neboli,odmietam tam ísť.a keby som aj s nim ostala,som mu povedala,že tam dáme plot.nebudem sa pozerať na tu..... a jej decko.a nebodaj aby sa moje deti hrali s jeho ako to nazvať, ani neviem......

thoughtfulweirdo
17. dec 2023

@h2 Ja myslím, že veľa ľudí (a ja tiež, priznám sa), vychádza z toho, že takéto dlhé zasnúbenia bývajú vtedy, keď je žena požiadaná o ruku, aby už prestala pišťať, ale už pri plánovaní svadby sa muž vykrúca, teraz nie je vhodný čas, až o rok, po povýšení, po dome, až naprší a uschne... Až žena mávne rukou a rezignuje. Ešte som nepočula o prípade, že by žena prijala prsteň, pokiaľ o svadbu nestojí 🙂

autor
17. dec 2023

@thoughtfulweirdo ani neviem prečo sme sa nezobrali....bola som tehotná, tak som to neriešila,potom prišiel druhý syn.viac výdavkov.a potom vždy keď som sa opýtala a čo svadba,tak povedal, že bude raz.....

alex49
17. dec 2023

Slečna nemôže za to, že ju tvoj frajer oplodnil. Aj keby sa mu nahá hodila na posteľ, tak ju mal zbaliť do plachty a prehodiť cez plot. Bud rada, že ste sa nezobrali.

minenkak
17. dec 2023

Neboj keď sa rozidete deti sa budú stretávať aj s ňou a aj s dieťaťom

autor
17. dec 2023

@minenkak to nedovolím.uz nikdy.ani sa na ne nepozrie.

mira0611
17. dec 2023

Ak dobre chapem, tak ste tam ne boli 2 roky? Minuly rok a tento rok?cize dieta ma uz 2 roky?
To dieta nie je len jej, ale aj tvojho manzela. Čiže je to ich dieta, ci sa ti to paci, alebo nie.
Absolutne sa mi nepaci, ako hovoris o tom nevinnom dietati. Ano, si nastvana, to dieta je zivy dokaz manzelovej nevery, ale ono za nic nemoze.
Povedzme, ze tvoj manzel ukradne niečo a zacnu hovorit na tvoje deti, ze su detmi zlodeja/alebo su to zlodeji. Je to trosku morbidny priklad, ale predsa tvoje deti su nevinne.

minenkak
17. dec 2023

Ak sa s nimi bude chcieť otec stretávať tak mu ich budeš musieť dávať,môže sa ti stat,že tie deti budú v striedavej starostlivosti a ak nie budú vikend u otca a ten s nimi môže ísť a stretávať sa s kým on chce aj on je rodič.Treba hneď akceptovať či pri rozchode alebo pri nevere je boj to najhoršie čo môže byť medzi rodičmi, dospelý sú hotoví ľudia ublížiš len deťom

sashabb
17. dec 2023

Autorka, ty si ale uvedom, že tie deti sú súrodenci. Čiže také, že ty nedovolíš tam asi nehrá rolu. On je rovnako otec ako ty matka a má rovnaké práva ako ty. Čiže vám kľudne môžu nariadiť aj striedavku (ak by on chcel) a nič s tým neurobíš.

kittykat22
17. dec 2023

bohuzial pozrie. Su to jeho deti tak ako tvoje. ak mu budes branit v kontakte s detmi tak moze v pohode byt striedava starostlivost. To, ze si uhol za rohom nezmena, ze straca akekolvek prava na deti 😐
Situacia je nestastna ze on tym co spravil ziskal na vsetkych frontoch a ty na vsetkych stratis. Musis najst sposob ako sa s tym vyrovnat a pokracovat dalej v normalnom zivote.

autor
17. dec 2023

@mira0611 už aj predtým sme nechodili,keď som odhalila že ona je tá .....a ma rok to dieťa.cize už keď bola tehotná sme nechodili a ani minulý rok.

autor
17. dec 2023

@sashabb ja som mu povedala, že ak s ním ostanem,to dieťa sem k nam do bytu nepríde, mňa to nezaujíma vonkoncom.ja mam toľko hnevu v sebe.....keď sa nechala nabuchat a vraj nemoze mat deti🤣🤣tak nech sa stará o to svoje.

h2
17. dec 2023

Čiže ty máš záhradu a ani tam nechodíš, kvôli tej susede? A tvoj muž doteraz za tým dieťaťom nebol? Či prečo sa až teraz zobudil, že to ide riešiť?

minenkak
17. dec 2023

Skús ísť riešiť tvoju zlosť, uľaví sa ti keď odpustis, odpustenie je kôli tebe.Vies ktorí ľudia sú najhorší tí nešťastní,sú zlí na celý svet,zlostní,protivní

autor
17. dec 2023

@h2 áno,presne tak.neviem či bol za tým dieťaťom.ked sa ho to opýtam,povie, nech to nerozpitvavam.takze neviem.neviem prečo až teraz.mozno hentá mu dáva nejaké ultimaty, neviem aké majú zmýšľanie takéto milenky s deckom.

h2
17. dec 2023

Čiže ty zvažuješ, že s ním zostaneš??? A uvedomuješ si, že keď on pôjde za dieťaťom, pôjde vlastne za ňou? A stačí, že ty budeš mať predtým trošku zlú náladu, alebo budeš naňho trošku nepríjemná a ona bude milá, usmiata, bude mu dávať najavo, že stále pre ňu veľa znamená... že ako to bude vnímať tvoj muž a čo mu pôjde hlavou?

h2
17. dec 2023

No neviem, o týždeň sú Vianoce, tak by som to teraz nechala tak, ale čiste len kvôli deťom. Po Novom roku by nasledoval rozchod. Ja by som toto nerozdýchala.

tanyag
17. dec 2023

Nebuď blbá a neostávaj s ním...alebo nemáš kam ísť? ako väčšina žien, ktoré majú nezhody v partnerstve/manželstve, je tam nevera, ďalšie dieťa, týranie atď. ale ostávajú lebo nemajú kam ísť, je im pohodlnejšie ostať v toxickom prostredí atď. Zamyslí sa nad sebou a svojími deťmi, či im bude lepšie tam, kde sú, s tým, že ich otec bude odskakovať k druhej rodine, a doma bude dusno, alebo tebe aj deťok bude lepšie niekde inde, bez neho a jeho ďalšej rodiny.
A aj keď ostaneš, bude to čím ďalej, tým horšie.

minenkak
17. dec 2023

Ty nerieš hlavne ju a ak mu ideš zakazovať dieťa,tak veľa šťastia,tebe by bolo ako keby ti niekto zakázal tvoje dieťa,ak s ním chceš ostať musíš akceptovať a neriešiť čo sa stalo ak to nezvladnes tak sa rozidete .Je to hnusné a určite teraz nepochopíš ,prečo by si nemala kričať a vykrikovať keď si ty bola podvedena ale ak chceš byť ďalej s ním toto musíš zahodiť a držať hubu

j_m
17. dec 2023

@autor
v príspevku som “tušil” že ide o Teba, len sa mi to tak písalo “lepšie” 😉, rád by som teraz doplnil, že: “akékoľvek veci/problémy atď. by sa mali “riešiť” s chladnou hlavou, rozvahou, myslením… hmm 😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
autor
17. dec 2023

@miriam11 a ona keby mala aspoň trochu sudnosti,tak by mu neotrcila, keď vedela ze ma rodinu.a nevravím ze on tiež za to nemôže....ona tiež ma na tom podiel.

autor
17. dec 2023

@miriam11 si to spätne uvedomujem,ako sa vtierala detom.ani vo sne by ma to nenapadlo, že práve ona....staršia o 5rokov,skaredsia ako ja🤣🤣už sa smejem....hotová som z toho