Ako riešiť neveru a jej následky vo vzťahu?
Ahojte.Predstavte si situáciu.....
Dvaja vo vzťahu 16rokov,dve deti(8 a 5r),9rokov zasnubeni.Pred asi 2rokmi ju podviedol so svojou susedou,ktorá je vedľa nich na záhrade.Nevedno koľko to spolu ťahali, ale išla na neho cez deti.Dotycna (podvedena) si to až potom uvedomila.Ona na to potom prišla,na tu neveru.A samozrejme následky sú decko.Teraz ten chlap povedal ze to decko nezaprie a bude pomáhať, keď bude treba a opýtal svojej partnerky,či to bude akceptovať. Ako by ste sa zachovali vy?
Podvedena sa s tým nevie zmieriť a nechce sa deliť o neho.Konfrontovali by ste tu "slecnu" ?Samozrejme už uvažuje nad odchodom od neho aj s detmi,lebo toto uz asi nedá....A ta štetka ma co chcela,zase pojde cez decko.....Je to pre ňu veľmi ťažké,zradil ich všetkých a teraz ju postaví do role macochy.....
Nerozumiem ti. Fakt nie. Hneď skraja by som nebola 9 rokov "snúbenka". Alebo sa vziať chceme alebo nechceme, jedno i druhé je úplne v poriadku, ale ťahať za fusaklu môže svoju starú mater a nie mňa.
Za ďalšie, ten tvoj geroj ťahá minimálne dva roky dva vzťahy paralelne a keď to praskne, tak je s tým úplne vyrovnaný a ty máš akceptovať... Akože sorry, ale co si to za handru, ze ma vôbec odvahu také niečo navrhnúť? On ma hlboko v paži, s kým zostane, on čaká, co po dvoch rokoch JEHO kurvenia sa sa mu ty budeš podlizovat. A ty nad tým ešte aj uvažujes a ešte inú ženu nazývas stetkou. Ona ti sľubovala manželstvo a spravila dve deti? Alebo to bol ten ani nechcem povedať co, ktorý sa ti teraz sklebi do ksichtu?
Ona nema na tom ziadny podiel viny to si len ty nahovaras, aby dobre bolo, podla pisania je jasne, ze s nim ostanes a budes sa hrat cely zivot na krasnu rodinku, pokial on si bude uzivat pravidelne kade tade a tomu ver, ze sa nezmeni, ale kto chce kam pomozme mu tam
Ano, maju v tom 50-50% podiel obaja, preto by sa tymto podielom mali starat aj o to dieta. Uz skoro 2 roky vies, ze bol neverny, ze on ma dieta s inou...a az teraz places, ked on o to dieta sa chce starat, teraz rozmyslas nad rozchodom po skoro 2 rokocj..si velmi zaujimava povaha. Ty strkas hlavu dopiesku a robis sa, ze vsetko je v poriadku, ale teraz manzel chce aj to dieta vychovavat a teraz sa uz nemozes spravat, ze vsetko je ok. To je tvoj hlavny problem a nie, ze manzel mal bokovku.
Kopla by som ho do riti, do decko za to nemoze. Naco ti je taky muz doma. Je fajn, ze sa planuje postarat aj o svoje dalsie dieta, ake ja by som s takym nezila uz. Pekne striedavk a novy zivot pre teba
@mira0611 ja som ju raz stretla v obchode a mala brucho, skoro ma jeb.o. som sa ho opýtala,že dúfam ze nie je tvoje.odpoved bola,že nie prečo by malo byt.....potom som našla na fb jej mamu s profilovkou s tým deckom a záhadne sa to decko podobalo na moje deti keď boli malé.bola som ticho.a teraz to prasklo,otvorila som túto tému,chlap mal vypite, tak to išlo.....
.. chyba je, ze obvinujes tu zenu ...problemom je tvoj "vecny" snubenec.. ako tak citam on nebude verny ziadnej ...odid od neho aj s detmi, zachovaj si hrdost..
@mira0611 a nie ,nie je všetko v poriadku, som mu povedala,že nedokážem sa pretvarovať, že neviem o ničom.
Ty fakt strkas hlavu do piesku,prvé podozrenie a mala si riešiť
Tak, teraz to uz chapem. Prepac, nechcela som byt na teba zla. Aj mna by j.blo na tvojom mieste.
Tvoj snubunec je tu najvacsi vinnik, sorry, ale to je pravda. To dieta je uplne nevinne. Mate spolocny byt? Ak ano, ja by som ho poprosila, nech sa odstahuje po sviatkoch, nech si najde podnajom, ze ty ostanes s detmi v byte a este nevies ako, ale vyplatis ho. Samozrejme, ak mas doby prijem tak co najskor vyporiadanie majetku, zobrat si hypo a vyplatit ho.
Ani ja by som sa nedokazala pretvarovat. Fu, autorka klobuk dole. Musis byt teraz psychicky silna kvoli detom.
Sprav všetko čo ti uľaví, v tomto prípade majú svoj podiel vinny obaja (tvoj priateľ samozrejme omnoho väčší on ti mal byť verný). Ja by som jej povedala svoje hlavne ak by som sa rozhodla ostať (nech je jej jasné ako veci budú).
Nuž čo teraz buď odídeš a necháš ho nech si ide vlastnou cestou (na čo máš plné právo).
Druhá možnosť je že ostaneš, dobre si ale premysli za akých podmienok si ochotná ostať (ak vôbec). Dieťa za ich hlúposť nemôže, ak by som sa rozhodla ostať s priateľom tak áno mala by si prijať aj rolu macochy.
Ja by som pravdepodobne odišla lebo toto by bola pre mňa naozaj veľká zrada. Ak by som sa predsa len rozhodla ostať tak by som určite očakávala že si podá návrh na súd o stretávanie a výživné (po testoch otcovstva) nech sú jasne dané pravidlá žiadne také že sa nemáš starať a podobne, určite by som chcela aby sňou prerušil úplne kontakt o dieťati môže komunikovať aj cez gmail kde budeš mať prístup aj ty, trvala by som na tom že záhradu predáme a kúpime na inom mieste, jasne by som mu povedala že ostávam iba na skúšku a je na ňom aby ma presvedčil že o nás stojí.
No ale je to strašný deb*l naozaj a toto je prípad kedy si myslím že aj milenka je rovnaká ako tvoj priateľ. Držím ti palce autorka.
@mira0611 je to jeho byt,aj keď vždy vravel,že náš. A vtedy keď som zistila,že ma podvádza, sam povedal,že je to na mne ako sa rozhodnem a ze on odide,keď tak....ale ja by som tu neostala,pod nami svokra, takže tu by som neostala.tak môj príjem cca 800 v čistom.
Autorka Akoze cele zle. Este mam pocit, ze ma tvoj muz k tomu taky divny postoj, ze je to tak a hotovo a ty sa s tym zmier ako chces. Ani nevies, ci sa dal zapisat ako otec na rodnom liste ale uz riesi, ze ci budes macocha. Ja by som chcela vediet, ci je na rodnom liste uz len kvoli tomu aby som vedela ako sa zariadiť s majetkom. Lebo ak je na rodnom liste a muzovi sa nieco stane, to male bude dediť. Cize vsetko by som chcela mat napisane na seba. Muza by som poslala do riti aj keby som ho lubila. Lebo by som mu neverila, ze by chodil za nou a za dietatom a nespali by spolu. Proste moja dôvera by bola 0 bodov. Deti by som mu pekne davala. Nie, ze nie. Ved aj ja si chcem oddychnut.
No hej, aspon, ze by odisiel a nezobral by Vam strechu nad hlavou. 800 euro v cistom v tom mas aj danovy bonus? Ak ho pobera on, od noveho roka si to prepis na seba to su peniazky naviac + pridavky to je plus 120 euro a vyzivne od snubenca + cca.300 euro, ak nie viac. Ak sa veci utisia mozes si hladat aj lepsie platenu pracu, teraz by som to v takomto psychickom rozpolozeni neriesila, mas toho dost aj bez toho.
Tak si to vyjasnime, lebo nejako sa v tom strácam. Ty si vedela, že ťa s ňou podviedol, on s ňou vzťah ukončil, ty si nevedela, že vzťah má následky v podobe jej tehotenstva a teraz si to zistila? On vedel/nevedel, že to dieťa je jeho? Klamal ti, alebo sa to tiež len teraz dozvedel, že má dieťa? Je s ňou v kontakte? Doteraz to dieťa nevidel?
Ja by som ho poprosila, aby sa po sviatkoch odstahoval, dajte si pauzu, a ked budete par mesiacov zvlast aj tebe sa bude lahsie rozhodovat, co chces. Uvidis ako to das bezneho. Napis mu polovicu vydavkov na deti, nech ti posle tolko penazi a kazdy druhy vikend nech si ich bere. Po mesiaci - 2 mesiacoch uvidis....ci ostat spolu alebo nie.
Vyhodila by som ho, ziadala vyzivne na deti a ked sa nejako dala do kopy, riesila nove byvanie. Toto by som mu nikdy neodpustila. Keby prisiel vtedy, ze co sa stalo, ale rok aj nieco to tutlal? Fuj je mi na grc z takeho cloveka
Takže, vyhodiť ho nemôže,iba poprosiť aby odišiel a on môže a nemusí odísť, však môže ísť aj ona a deti mu nechať a požiadať o stredavu výchovu
@evelyn246246 to je klasika, aby zena mohla ostat s nevernikom, hodi vsetko na tu dalsiu a nedocvakne jej, ze to pokaslal jedine a jedine jej chlap🤷♀️
Takže,ze je uvedený v rodnom liste.povedala som mu ze si neprajem,aby chodil za nimi,lebo keď ide za deckom ide aj za ňou,keď tak veľmi chce byť s nami.
A pytam sa či je to v poriadku,ze bude s nami a za nimi bude lozit. Všetky naše fotky som z bytu odložila do sufliku ako on nás vzťah.
Autorka, najdu sa aj taki, ktory by to brali akoze to je v poriadku a potom je tu drviva vacsina, podla ktorej to v poriadku nie je. Pozbieraj posledne zbytky hrdosti a nechaj ho. Fakt ti takeho treba k zivotu??? Keby ta naozaj miloval, takto by ti v zivote neublizil...a este sa tvari,ze je to v pohode. Viem,ze ti teraz moze tato situacia pripadat katastrofalna, ale ver mi,ze sa raz rano zobudis a povies si,ako je ti skvele,ze ho nemas v zivote. Ten pravy urcite pride. Toto nie je posledny muz na planete. A aj keby bol, no lepsie ostat sama nez s takym.
Áno je normálne, že bude chodiť za dieťaťom,tebe kto zakazuje tvoje deti ,ak to nezvladnes, rozchod!!
Autorka, čiže ty chceš pred tým zatvárať oči, tváriť sa, že sa to nestalo? Keď on za nimi nepôjde, keď ich nebudete spomínať, tak oni zmiznú? Ale tak to nie je. Čo sa stalo, už sa neodstane, bez ohľadu na to, ako veľmi sa budeš snažiť to ignorovať a muža od dieťaťa a jeho matky odrezať. Ak s ním zostaneš, budú už navždy súčasťou vašich životov. Viem, že nám sa ľahko radí, keď nie sme v tvojej koži. Ale vážne chceš zostať s týmto mužom? Žiť takýto život?
Mne z tvojich prispevkov pride, ze od neho nechces odchadzat, ale zaroven mu chces zakazovat stretavat sa so svojim dalsim dietatom. Co myslim, ze mas dopredu prehraty boj. Ale treba uznat, ze si to pekne naplanoval. Rozmyslam, ci ti navrhne parny-neparny tyzden. Raz bude tu, raz tam.
Dieta je na svete, je priznane v rodnom liste, uz ostava len tvoja hrdost. Bud sa zbalis s detmi a odides, bud zbalis jeho nech si ide za nou, alebo to budes cele tolerovat. Ja ine vychodisko nevidim.

Nevylievaj si zlosť na niekom čo s tým nemá nič,ona si môže trtkat s kým chce a aj mať decko