icon

Ako riešiť nezhody vo vzťahu kvôli spánku?

Včera o 19:16

Ahojte, bývame spoločne s priateľkou a priateľka ma problém s tým že keď zaspava sama( samozrejme že nie vždy). Ale ja keď mám konečne voľno tak chcem si večer sám oddýchnuť (pozrieť niečo,zahrať s kamarátmi) ale jej to neskutočne vadi že nejdem s ňou spat. Aky máte vy nato názor ?a ako je to u vás ?

Strana
z3
simca06022011
Dnes o 11:09

Zdielam nazor, ze tahat parnera spat alebo aj vstavat, len preto ze aj ja tak robim, je zbytocne a trochu sebecke. Ak nejde aj o ine aktivity s tym spojene. S cim treba ratat, ze sa casto ludia odcudzia ak nerobia iste veci spolu 😊
My uz po tolkych rokoch spime samostatne 😂

reanda
Dnes o 12:37
@anonym_91ccb3

@reanda ale veď to je to isté, ako keby on žiadal od nej, aby s ním pozerala telku, lebo nechce byť v izbe sám 🤦🏻‍♀️ Ja chápem, kam tým smerujete. Ale nechápem, prečo z neho robíte neviem čo len preto, že chce zrelaxovať podľa seba. Myslím si, že by sme sa mali navzájom rešpektovať a mne príde naozaj divné odsudzovať ho za to, že sa mu nechce uspávať dospelú ženu.

@anonym_91ccb3 ja z neho nerobim neviemco.. tuna osadenstvo z neho robi tyraneho muza, lebo 'umrncana princezna' by od neho nieco chcela.. ja mu radim sa rozist, ked mu nevyhovuje to, co od neho zena potrebuje.. bude to tak lepsie pre oboch.. partnera si treba vyberat podla toho, aby sme sa k sebe hodili a bolo nam spolu dobre a nie museli robit cely zivot kompromisy a bud niekomu nasilu vyhovovat, alebo si odopierat svoje potreby, lebo druheho obtazuju.. osobne nechapem, naco niekto potom zije s takym partnerom.. ved partnerstvo ma byt na spolupracu a potesenie a nie na to, aby sme vedla seba zili ako dve samostatne jednotky, ktore sa vobec nepotrebuju, lebo vsak aby sme sa nahodou sebou vzajomne neobtazovali

Strana
z3