icon

Ako riešiť ošiaľ z manželovho nového kamaráta?

mimi131
2. feb 2024

Ahojte
Prosím o radu a navrátenie zdravého rozumu. Alebo možno seba uvedomenie.
Mám 30 rokov som vydatá celkovo vo vzťahu s mužom 10 rokov. Deti nemáme.Manžel je dobrý muž.Jemu to dobro ide až z očí. Nikdy som neriešila žiadne psychické či fyzické násilie. Nikdy som ho nevidela opitého. Nikdy si nevypisoval s inými ženami.Je zodpovedný ,spoľahlivý na muža aj dosť chápavý voči mojim ženským náladám.
Zarába celkom slušne na slovenské pomery popri práci prerába dom,ktorý sme si kúpili a dáva mi všetko čo je v jeho silách. Problém nastal keď sa spoznal skrz jeho záľubu s novým kamarátom a mňa s ním zoznámil tiež. A ako to chodí prebehla medzi nami chémia. Ten muž je o 14 rokov starší ako som ja. Je slobodný a bezdetný. Má úspešnú prácu jeho mesačný príjem je vyše 8 tisíc eur. Má autá v hodnote 70 tisíc eur. Áno viem opísala som čo všetko má a vyznieva to asi divne. Len tu je to čo mi ničí vzťah s mojím manželom. Od toho prvého stretnutia s dotyčným na neho neustále myslím. Opantala má predstava ake by to bolo mať takého úspešného muža ako je on ,že možno ten život s ním by bol ľahší a lepší. Že on je lepší ako môj manžel. Začala som nepriamo vyčítať mužovi prečo on nie je takým chlapom prečo nemá toľko čo má jeho kamarát a prvý krát za celých 10 rokov vzťahu som videla ,že môj muž je zo mňa sklamaný dokonca mi povedal ,že od kedy sa zo mňa stala taká mrcha.Zamilovala som sa do toho druhého ten pocit, že má priťahuje ,že ja priťahujem jeho plus všetky tie kvality ,ktoré na ňom vidim ,jeho úspech a zabezpečenie ma vnútorne ničia.

tykat
3. feb 2024

@mimi131 uz len na teba taky cakal 😁 posnivaj si a zabudni.

muchotrafka298
3. feb 2024

Slobodny, bezdetny, uspesny 40tnik pretahuje uplne, ale ze uplne ine baby. Ten si vyberie 20tku a ked sa mu zunuje, tak ide dalej. Lebo taky ak by bol normalny chlap by bol davno zenaty a mal rodinu. Ja tiez takych poznam, ale pre nich je uz baba starsia ako 25 rokov neatraktivna. A vacsinou tie peniaze co maju az tak ochotne a vo velkom nepustaju. Ty si sa namotala na vidinu penazi, velmi rychlo sa prosim Ta preber. On ma o teba nejaky zaujem? Prejavil Ti ho? Alebo len ty si vysnivala, ze on by bol pre teba ten pravy. A ked by Ta odkopol, tak co spravis? Vratis sa k muzovi???

nivea777
3. feb 2024

@mimi131 odkiaľ máš istotu,že by si pri ňom nemusela riešiť po finančnej stránke nič? Odkiaľ máš istotu, že niečo by ti kvaplo z jeho peňazí? 🤣 Ja by som sa teda cítila istejšie pri manželovi kde máš ako také právo na jeho peniaze. Pri kamarátovi nemáš istotu ničoho, jedine toho,že určite príde krajšia lepšia,chudsia a ty pôjdeš papa

nevenka
3. feb 2024

@bora0123 to nie je nahoda, opakuju sa tu rozne temy tak narazovo, z 1 sudka a potom zase nieco ine, napriklad potraty, atd...a rozpisujeme sa tu...prestavam verit, ze je to pravda.

animus
3. feb 2024

@mimi131 opusti priateľa, zaslúži si lepšiu. Pri troche šťastia sa ťa tento "boháč" ujme a ak poriadne aj karma zašlape, tak dostaneš čo si zaslúžiš. Peniaze ale nemám na mysli a samozrejme ti neprajem ani nič zlé, snáď len pochopíš, že peniaze nie sú všetko.

stanislavicenka
3. feb 2024

@mimi131 môj manžel odkazuje, že to by sa zaľúbil aj on🙂

kvietok1992
3. feb 2024

ja poviem tak, vezmi si Lelo sona, zavri sa do izby, vybav si to v hlavě a máš :D problém je to že ti chyba niečo vo vzťahu a hľadáš inde...takže hľadaj u seba...lebo ver tomu że keby tomuto pánovi začneš prať trenky (prirovnanie) hned by ťa opantanie prešlo...to sa totiž ľudom na milencoch páči že nemajú tie bežné veci čo doma...a ešte možem v tvojom mene založiť anketu na MK pre chlapov a garantujem ti, že 99% by napíslo že v mene toho pána by ťa skolili ako trofej a poslali dolu vodou...takže by si ostala s holou riťou..jemu idę totiž len o to, lebo ako vravia horę to że ma 44 a je sám, to nie je úspech ale výstraha...

nurielka
3. feb 2024

Poprosím číslo na tvojho chlapa ak ho už nechceš, dám ho krásnej kamoške nezadanej zabezpecenej-25 rocnej, ktorá hľadá dobráka. Nič viac nechce. Doteraz mala otrasného zazobaného chrapuna(okolo 45r.), ktorý striedal popri nej ženy jedna radosť. Ale naoko to bol sarmantny chlap. Nie je to on?

muchotrafka298
3. feb 2024

@nurielka no to by bol aky for, keby to bol on 😂😂😂 To si rovno mozu vymenit aj stahovku jednym autom stihnu 😂

gerdusha
3. feb 2024

Opísať nejakého muža štýlom, že zo 4 riadkov opisu sú prvé 3 o jeho finančnej situácii a tvrdiť, že nie si zlatokopka a ide ti o "jeho charizmu" - je taka blbosť ako svet. Lenže niekomu ťažko vysvetliť, keď je ligotom zlata zaslepený. Tvojmu mužovi želám rýchle a správne rozhodnutie, má iba 30 tuším, má veľkú šancu na svoju fajn rodinku v buducnosti

marcellka32
3. feb 2024

Postav sa pred zrkadlo, daj si z každej strany facku,...máš všetko a preto vymýšľaš
Je na tebe či vymenis 80 za 20

retatka
3. feb 2024

Možno má o teba záujem,o aférku s tebou,no určite nie o vážny vzťah,to by nebol slobodný v jeho rokoch.On nemá záujem o rodinu ale o užívanie si života.Títo starí, úspešní muži sú všetci na jedno kopyto.Aj keby si ho k dieťaťu prehovorila,nadalej by si žil svoj single život,bez ohladu na rodinu.A nemysli si,že ked by si zostarla by ta nevymenil za mladší model.

lneviemmeno
3. feb 2024

A inak presne som mala takeho kamarata, tiez sa mu blizilo k 40tke, uspesny, zabezpeceny, sice mal "len" superba, ale vzdy tip top vyobliekany, na prvy pohlad gentleman 🙂 tiez slobodny a bezdetny. On sa nechcel viazat, kade tade behal po zoznamkach ale len na ulety a uzival si slobodu. Myslim si, ze ten tvoj bude presne taky tip, lebo je podozrive, ze je dokonaly a pritom sam 🙂

marcellka32
3. feb 2024

Len ťa chce ohnúť, a možno ani to nie, len si namyslas

babulkomale
3. feb 2024

Clovek sem napise pravdu o sebe a svojich pocitoch a dostane neskutocne nalozene...
Zrazu je 8000 mesacne maly peniaz, hlavne ze tu je stale kedy pridu pridavky a rodicak 🤭
Zrazu je lepsie zarabajuci muz psychopat, debil, ponizovac, hlavne ze kazda sem pisete ze vas muz zarobi nadpriemer, vybudoval desat firiem a vy mozete byt doma ale nie ste, lebo aj vy chcete prispiet svojou tisickou do rozpoctu 😂😂😂
Tak sa jej paci bohatsi charizmaticky muz, no a?
Neskutocna zloba z vas ide, baby.

rorino
3. feb 2024

@mimi131 No zbohom ,asi ti je moc dobre,tak už nevieš,čo so sebou,rozmýšľanie 15-rocnej pubertacky.

nurielka
3. feb 2024

@babulkomale no snažia sa zamilovanej otvoriť oči, aj keď uznávam, niektoré to prehnali.. ktovie či neutrie ústa po tom čo odkopne svojho chlapa, presne z takých dobrakov čo majú zlomené srdcia sa stávajú vekom zatrpknuty zazobanci čo majú ženy len na jedno. Holt niekto sa učí na cudzích chybách, niekto na svojich. Ona sama poprosila o navrátenie zdravého rozumu.

veronikam33
3. feb 2024

@mimi131 tak ako ty by si nebola sklamaná ak by tvoj muž prišiel za tebou a začal by ti vyčítať, že prečo nie si taká úspešná, šarmantná, skvelá, zabezpečená, pekná, múdra a neviem čo ešte po 10 rokoch vzťahu a pár stretnutiach s tvojou kamarátkou? Ale ak sa dáš dokopy s tým úžasným, myslím že sa karta otočí a zažiješ si to aj ty. Držím palce, tvojmu mužovi nech si nájde úžasnú ženu. A ty tiež čo si praješ.

danica2711
3. feb 2024

@mimi131 skvelé. Pokračuj a otravuj život svojmu mužovi kvôli chlapovi, ktorý svoje peniaze na teba určite míňať nemieni. Ak toto nie je vymyslené, tak potom na teba fakt sedí výrok, že keby hlúposť nadnášala, lietaš ako holubička

hugger
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
3. feb 2024

@mimi131 prave si velmi narusila vase manzelstvo az tak, ze to moze byt aj problem to ustat a to len kvoly prachom a nejakemu chlapovi, co ho ani nepoznas a myslim si, ze o teba nema ani zaujem.

muchotrafka298
3. feb 2024

Jasne, ze kazda z nas niekedy stretne chlapa, ktory sa jej paci.A mozno ju zaujme viac ako vlastny partner.To je OK, kym si z toho nespravi nejaku modlu, ze on je lepsi, krajsi, mudrejsi a kym jej "nesibne". Je tu kopa takych tem, ze paci sa mi kamarat, kolega, klient. Dotycny velakrat ani netusi, ze ta osoba existuje. Ine je, ked je zaujem obojstranny. Ale to je fakt malokedy. Tu si autorka skor vybasnila idealneho bohateho chlapa,ktory mozno ju len okrajovo registruje a nema o nu ziadny zaujem.

nikuska744
3. feb 2024

@mimi131 Bolo koze dobre, šla sa na ľad šmýkať. Ty si vôbec nezaslúžis takého dobrého muža akého máš....

stanulienkat
3. feb 2024

Chceš úžasný život, ale ty ten úžasný a dobrý život už ziješ teraz, len o tom ešte nevieš. Mas dobrého muža, takého už nestretneš, nežijete si zle, finančne ste zabezpečeni, tak nevystrkuj rožky, lebo sa ti to môže škaredo vypomstiť. Ten druhý je síce úspešný muž, ale je divné prečo ešte nemá založenú rodinu . Možno preťahuje všetko naokolo čo sa dá. Peniaze nie sú všetko, ver mi.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
malinda141920
3. feb 2024

V novej práci som spoznala ženu, jej muž má dve úspešné firmy. O deti sa jej všetci príbuzní trhajú aby jej s nimi pomohli a ona aby zabila čas išla do práce aj keď nemusí. Kávičky, nákupy, manikúra, kozmetika, každý večer vonku. A ja upachtená z roboty, s dobrým ale priemerne zarábajúcim mužom som jej veeeeeľmi závidela. A svojmu som vyčítala, prečo on nemá toľko peňazí.
Realiata ma prebrala. Mužovi som sa ospravedlnila. A žiť realitu dotyčnej ženy by som nechcela ani za 3 firmy.
Nie je všetko zlato čo sa blyští.
Ktovie aká je realita s pánom úžasným.

karolinakr
3. feb 2024

kamos može byt aj lakomy, peňazi kopec a nekupi ti nič..poznaš ho osobne, či je džentlmen? alebo v posteli, čo ked je sebec? stalo by ti to za ten mercedes? a čo ked bali 15ročne? može mat všelijake uchylky

hugger
3. feb 2024

Ja ta chapem. 10 rokov si strávila otáčaním kazdeho eura, na citlivom človeku to zanechá stopu. Prichádzaš do veku kedy by si chcela mat dieta a zeny s takým nastavením prirodzene hľadajú samca ktory má zdroje, aby sa cítili bezpečne na splodenie a výchovu potomka. To je jednoduchý evolučný mechanizmus, zjednodušene ta mnohi nazvu zlatokopkou.

Mas dve moznosti

Bud si uvedom ze tvoj pracovitý a starostlivý muz ti je schopny toto bezpečie poskytnúť, o 10 rokov moze lahko byt tam kde je dnes jeho priateľ.

Alebo bez za svojim šťastím a svojho muza prenechaj zene ktora jeho kvality oceni. Je ich tu na MK habadej

vinkel
3. feb 2024

Aby si neskončila ako slúžka. Ty doma a on by chodil do fitka, restiky, párty a ty Upratovacka jeho domácnosti .

bmolko
3. feb 2024

@mimi131 Hádam si nemyslíš, že začne kamaratovi obrábať ženu. A keď ano, tak len aby mu ukázal aku pobehlicu má doma. A potom si zbalíš tých svojich pár švestek a šup do garsónky, kde si môžeš vystrihovať tie 70tisicove auta akurát tak z časopisu.