icon

Ako riešiť prehnanú pozornosť od neznámeho muža?

klaudiamolnsrova
11. aug 2024

som momentálne ešte vydatá pretože som pred rozvodom :\ máme dve deti a momentálne ešte žijeme spolu ... Stala sa mi taká vec že už dobrých pár mesiacov po mne pokukáva jeden muž býva tiež v jednej bytovke čiže sa vidíme častejšie problém je ten že keď sa vidíme nespustí zomňa oči proste tak sa už namna pozerá že si to už všimla aj moja kamarátka moja sestra a tiež moja susedka nehovorím že nech sa nepozerá a nech sa neusmievá namna len proste nerozumiem tomu prečo až tak že si už aj okolie všíma a keď sa mu pozdravím tak sa len usmieva Ako nevravím žene to polichotí ale toto je už prehnané a čudné... Minule ma dokonca pozoroval s auta ako som bola pred bytovkou s deťmi sedel naschvál v aute a keď videl že už idem dnu tak sa rozhodol že ide aj on len aby sme šli spolu vo vzťahu .. Nerozprávame sa proste nič a ani som nedala dvôvod aby sa tak pozeral a pokukával .. Za to som sa rozhodla to to napísať pretože sa mi to ešte nestalo zo žiadnym mužom ako by ste to riešili dievčatá mala by som ho osloviť a spýtať sa prečo sa na na tak pozeráte a občas aj pozorujete alebo ho ignorovať a vihýbať sa mu .. Ako by ste to vy riešili dievčatá ????

Strana
z2
cukroska
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova Keby si sa nezmienila o rozvode a deťom poviem si,že to píše pubertiačka.Tak sa ho spýtaj čo čumí...a vyriešené a povedz,že to to 8de na nervy.

eva8
11. aug 2024

Aj keby som bola v rozvodovom konani, poprosila by som o pomocotca deti. Povedala by som mu, co je vo veci. A poprosila ho, ci by nemohol sledovat toho chlapa, ako na teba a deti striehne a potom aj pribehnut na vytah, prihovorit sa mu. Muzovi by mozno odpovedal a aj otoc vasich deti by si vedel vytvorit o susedovi obraz.
Co na toho chlapa hovorí okolie? Co sa o nom vie?

kulumulu123
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova puapli by mi vsetky kontrolky podla mna bude dost psycho ale opytala by som sa co tym sleduje ale rozhodne by som nemala zaujem si s nim cokolvek zacinat.... Normalny clovek nahodi nejaku konverzaciu ked aj iba o pocasi a nebude ta sledovat z auta 😮😮😮😮

kulumulu123
11. aug 2024

Zapli sorry

jaond19
11. aug 2024

@klaudiamolnsrova pri najblizsej prilezitosti by som mu nacrtla ze sa rozvadzas lebo si chces najst priatelku. A to myslim vazne. Toto je daky chory psycho podivín.... mozno ho to odradí. A do vytahu s nim jedine ak by som žula cibulu. Nech mu je to aspon nepríjemné

klaudiamolnsrova
autor
12. aug 2024

@cukroska prečo by som bola pubertiačka ??

klaudiamolnsrova
autor
12. aug 2024

@eva8 čo sa o ňom vie ? Nič také neviem o ňom viem že je vždy sám a vid8me sa len tak desať minút aj menej niekedy sa stane že sedí v aute a pozerá alebo stojí pri aute a usmieva sa nam ňa …

eva8
12. aug 2024

@klaudiamolnsrova je sused. Vsimla si pokukovanie aj tvoja susedka. Zistite o nom viac. Nemate schodze, alebo nieco? O podivinoch sa siria klebety. A kedzeate spolu s este mamzelom deti, aj jeho by som poziadala o pomoc, vsak zatial spolu byvate

klaudiamolnsrova
autor
12. aug 2024

Moja kamarátka si to všimla ... Pozisťujem o ňom viac ... Môj manžel ? Jemu keď aj poviem tak mi povie že tak mi treba ... Nie prenič zanič sa s ním rozvádzam ... Ďakujem vám pekne za rady dievčatá pomohli ste mi 🙂

larisa
12. aug 2024

@klaudiamolnsrova je zaujímavé že sa na teba usmieva 😀 keď pri aute stojí

klaudiamolnsrova
autor
12. aug 2024

Zaujímavé je všetko keď ho vidím asi tak celé

mamutka
12. aug 2024

@klaudiamolnsrova cumi a ani neodzdraví? Viac by som sa mu nepozdravila. Ak bude vyčkávať pri výťahu, otocim sa s deťmi, že ešte niečo musíme vybaviť. Vôbec by som sa naňho nepozerala, takže si ani nevšimnem, že ziza a pod.

domkakvet
12. aug 2024

@klaudiamolnsrova pozera po tebe a ani sa nepozdravi, velmi cudny chlap.

klaudiamolnsrova
autor
12. aug 2024

Asi raz sa mi pozdravil ale inak nič ....

Strana
z2