icon

Ako riešiť problém s dotieravou susedou?

17. aug 2025

Byvame s manzelom v panelakovom byte. Sme tu skoro 2 roky.
Zacalo to takym iba zo srandy doberanim a podpichovanim ze po nom pokukuje nasa suseda. Byvame hned na prvom poschodi a ze ked sa nahodou stretli tak ona ahoooooj a ked som sla o par sekund za muzom z bytu aj ja tak to bolo take odmerane cau.
Ale ako pisem dlho sme sa na tom tak akoze zabavali ale potom sa to zacalo stupnovat ma styl ze sa muzovi prihovorila, vypytovala sa ho na osobne veci, viditelne sa snazila viezt konverzaciu. Uz sa to za ten cas zacalo celkom nabalovat ze skusila vselijake flirtujuce poznamky ale nema sajnu ze som to vela krat aj pocula (byvame na prizemi takze staci otvorena ventilacka).
Ale dosiahlo to vrchol ked som odchadzala tento tyzden prec z bytu…videli sme sa na ulici v autach ako som ja odchadzala a ona prichadzala. A potom mi muz povedal ze u nas zaklopala (!!!!!) a chcela si pozicat baterky. Su medzi nami 3 poschodia mimochodom takze ja by som klopala urcite najskor susedom oproti.
Ale ako poviete mi co si myslela? Je to horsie ako scenar z nejakeho lacneho filmu. Keby mam chlapa nejakeho nevybureneho kretena tak asi mi chodi suseda zohrievat postel a rozbija rodinu. Manzel je typ chlapa co chce zenu dobijat nemusi taketo zeny co sa same ponukaju.
Ale ja uz rozmyslam ako s nou spravit poriadky..v podstate neurobila nic a v podstate robi take zakernosti. Teraz sa pozastavujem aj nad tym ked ide muz vysypat smeti alebo ked som potrebovala nieco z pivnice tak som sla sama aby ho tam nahodou nesla pretiahnut.
Muz s nou ani nekonverzuje iba tak jednoslovne odpovede, cakala som ze to prestane a nie ze slecna este pritvrdi…mam cakat ze keby som na noc napr v nemocnici tak sa taˇ ta truba objavi v uteraku ze si zabuchla dvere?
Ako to mam zastavit?nemozem jej predsa povedat ze nerozpravaj na mojho muza. Alebo mozem? Alebo jej ma manzel nieco povedat? Ako by ste to vyriesili elegantne, prefikane.
A pre vtipalkov..stahovat sa nechcem…zatial.

hopatko
18. aug 2025
@aurinia

@hopatko taku sebavedomu zenu ako ty presne poznam. Nikdy by sa neznižila na tu uroven. Uplne dno. Jej muz chodil k nam do kancelarie pracovne, našu recepčnu pretahoval vždy v zasadačke na konci pracovnej doby.

@aurinia moje sebavedomie nijako nesuvisi s nevernym suknickarom a tvojim zazitkom, nieco ti asi uslo. Ja som pisala o normalnom dospelom pristupe vo vztahoch, v manzelstve a susedstve. Treba citat s porozumenim a nedomyslat si pribehy a fantasmagorie ako ty a autorka.

amonet
18. aug 2025
@anonym_autor

Zeny skuste si to pretocit keby sa vas stale snazil oslovit sused…keby vam daval komplimeny, narazky, take akoze maznave reci. A vas muz by sa na to len tak prizeral? Ze vam zaklope sused lebo vie ze vas manzel prave nie je doma? A nakoniec je kvoli tomu vas manzel tuktuk ako mi tu jedna napisala???

@anonym_autor mne to nedojde trapne zaklope, otvorim a. normalne by som jej s absolutne chladnym tonom povedala ci jej nieje trapne balit zenateho muza. lebo nam je trapne aj za nu a dobre sa na nej bavime. a ze ak jej zas nieco chyba tak tam a tam je obchod.

anna777115
18. aug 2025

Hlavný problém, nie je koketna a dotieravá suseda, ale ten tvoj macko Uško. On by mal byť rázny a upratať susedu, ale zrejme mu imponuje prehnaný záujem dvoch žien o jeho osobu. Chlapom, to proste dvíha ego

mimaapeto
18. aug 2025

nemáš s ňou robiť poriadky ty, ale tvoj manžel... pekne ju poslať do riti že je otravná a jemu sa to nepáči nakoľko je šťastne zadaný... pokiaľ on nie je 100 percentne odmeraný ona to stále cíti ako možnosť...

karolinakr
18. aug 2025

No vieš, ale ked je tvoj muž dobrak a Macko Uško, ked raz nebudeš doma a bude ho hladkať po stehne, možno sa bude bať vzpriečit, aby ju neurazil, ked mu pohladka rozkrok, bude k nej milý, aby ju nezranil...
Každy chlap, ktoremu vadi nejaka žena, povie, že som šťastne ženatý a dovidenia
Toto u vas ešte neprebehlo a suseda bude skušat, dokial sa dá zájsť, ty nemusiš robiť nič. Len dat do obývačky kameru
😀 😀

sisska96
18. aug 2025

Však kašli na ňu. Muž očividne nemá záujem, prípadne nech on ju pošli do riti

svetlonos
18. aug 2025
@anonym_cd6722

@svetlonos ako sa na to prišlo? Ľudia sa smejú, no ani nevies s kým bývaš v bytovke a čo si kto dovolí.

@anonym_cd6722
No jeden mi to povedal pri káve, ako takú jeho story, to on urobil ake nie mne.
A druhému na to prišiel 8 rocny syn a povedal mame... Išiel za kamošom pi schodoch a uvidel tam ich kôš, v tom otec vyšiel z dverí. Susedka bola známa, ze nedala aj susedov patrične "pohostit" Chlap sa priznal zene, syn uz dospely ale traumu mal dlho. Ostali spolu, nerozviedli sa.

svetlonos
18. aug 2025
@anonym_autor

No nic zeny. Vsetkym tu pohodovym a benevolentnym a nad vecou zenam zelam presne taku istu susedu ako mam ja🙂 aby odpozorovala ked vystrcite paty z domu a pod trapnou zamienkou vam klopala tam kde je VAS DOMOV a kludne sa prizerajte ako obsypa vasho chlapa lichotkami a flirtujucimi poznamkami.
Ja mam potrebu dat najavo ze to je moj muz a ze zasahuje do mojho teritoria (kludne ma chytajte za slovicka) ale pride mi to ako uplne prirodzena vec dat aj tomu chlapovi najavo ze je moj a ze prirodzene ziarlim. Ano ziarlim je to kus sexy chlapa ze si to ani neuvedomuje a flirtovat s nim chcem len ja. Dobru noc 💋

@anonym_autor
tak to pories priamo s jej chlapom a bude pokoj. Ale podla jej chovania ma asi podpapuciara. Skúsiť môžeš, civmu nevadí ze jeho žena má zálusk na toho tvojho. A ju si pories podla vlastnej kuráze.

autor
18. aug 2025

Mam pocit ze 9 z 10 zien ktore tu pisu najviac utocne komentare tak maju asi doma chlapov ktori by to manzelke ani nepovedali a este by ich muzi pokracovali v konverzaciach.
Nakoniec je zly moj muz lebo som napisala ze je dobrak, zdvorily..proste nema v povahe niekoho len tak hrubo odpalkovat. To neznamena ze sa na nu usmieva ako tlk a opätuje jej usmevy.
Tie ktore chceli to z tych riadkov pochopili, ze to zacalo vtipne, doberali sme si jeden druheho a nebola to ziadna drama a moje ziarlivostne sceny. A ktore nechcu tak z toho pochopili ze moj chlap si vlastne takto hladka ego a ja som histerka a suseda vlastne nic zle nerobi. Joj vlastne keby sme boli vsetci na seba taki prijemni ako je nasa suseda tak to by bol svet krasne miesto.
A este ked sa tu niekto pytal kolko mam rokov. Tak 35. To existuje nejaka hranica kedy sa mam uz iba prizerat na taketo veci? Ked budem mat 50-60 rokov tak vlastne ani nemam ziarlit lebo???podla mna urcita zdrava forma ziarlivosti patri do kazdeho vztahu.a potom su uz hranice za ludskou slusnostou a co sa na zenu nehodi aby robila. Staci ist klopat slobodnemu susedovi. Nic tazke…..

deninka233
18. aug 2025
@anonym_autor

Mam pocit ze 9 z 10 zien ktore tu pisu najviac utocne komentare tak maju asi doma chlapov ktori by to manzelke ani nepovedali a este by ich muzi pokracovali v konverzaciach.
Nakoniec je zly moj muz lebo som napisala ze je dobrak, zdvorily..proste nema v povahe niekoho len tak hrubo odpalkovat. To neznamena ze sa na nu usmieva ako tlk a opätuje jej usmevy.
Tie ktore chceli to z tych riadkov pochopili, ze to zacalo vtipne, doberali sme si jeden druheho a nebola to ziadna drama a moje ziarlivostne sceny. A ktore nechcu tak z toho pochopili ze moj chlap si vlastne takto hladka ego a ja som histerka a suseda vlastne nic zle nerobi. Joj vlastne keby sme boli vsetci na seba taki prijemni ako je nasa suseda tak to by bol svet krasne miesto.
A este ked sa tu niekto pytal kolko mam rokov. Tak 35. To existuje nejaka hranica kedy sa mam uz iba prizerat na taketo veci? Ked budem mat 50-60 rokov tak vlastne ani nemam ziarlit lebo???podla mna urcita zdrava forma ziarlivosti patri do kazdeho vztahu.a potom su uz hranice za ludskou slusnostou a co sa na zenu nehodi aby robila. Staci ist klopat slobodnemu susedovi. Nic tazke…..

@anonym_autor ano, v tomto prípade je tvoj muž ten zlý. Pretože nechá teba sa trápiť a žiarliť, tamtú ťapu nechá sa snažiť a on sa pritom tvári ako milý, dobrý, čo si len nechce “špiniť ruky”, tým že by niekoho odkázal do patričných medzí. Predstav si, že by ju mohol odpálkovať aj milo aj slušne aj teda sa pritom riadne vymedziť voči nej. Tam proste nie je o čom. V tejto situácii je on jediný, kto ju vlastne môže vyriešiť a ukončiť.

anonym_b702f3
18. aug 2025

Áno treba aby ju usmernil muž. Keď je taký dobrák a vie o Tom že ťa to trápi a vadí a vadí to aj jemu - nech to dobractvo smeruje k tebe. Aby si sa necítila zle vo vlastnom byte ty. A nie nejaká cudzia suseda

karolinakr
18. aug 2025
@anonym_b702f3

Áno treba aby ju usmernil muž. Keď je taký dobrák a vie o Tom že ťa to trápi a vadí a vadí to aj jemu - nech to dobractvo smeruje k tebe. Aby si sa necítila zle vo vlastnom byte ty. A nie nejaká cudzia suseda

@anonym_b702f3 ale naozaj, on je taky dobrák, že radsej obetuje manželku, jak by sa mala suseda zle cítiť

luciaaaaa
18. aug 2025

@anonym_autor ak tvoj strasne sexi chlap nevie sam otvorit usta a povedat udajne dotieravej susede, nech svoj zaujem presmeruje na ineho suseda, vrelo ti odporucam, k najblizsiemu sviatku mu dat ako darcek nejaky kurz asertivity alebo sedenia u kouca. Moze byt dobrak aky chce, nikto nepise, ze ma na susedu nakricat a poslat ju do pi. Ale aby jeden dospely chlap nevedel pekne a slusne povedat, co mu prekaza, je neprijatelne a ty sice pises, aky je strasne sexi, ale pre vacsinu zien takyto chrobacikovia truhlici su anti-sexi, lebo ziadna normalna zena nechce vedla seba chrobacika truhlika, ktory potrebuje pri sebe mamku ochrankynu a hovorkynu v jednom, lebo sam nevie povedat, co mu nie je prijemne. Zmier sa s tym, ze take zeny ako vasa suseda su vsade okolo nas, mnohe z nich rajcuje prave to, ze je chlap zadany a nie lahko dostupny (mala som presne taku kolegynu).Ty pri tom tvojom strasne sexi chlapovi bud budes cely zivot v strehu a robit mu hovorkynu, alebo si dupnes a povies mu, ze ti to prekaza a nech si usta na susedu otvori.

autor
18. aug 2025
@luciaaaaa

@anonym_autor ak tvoj strasne sexi chlap nevie sam otvorit usta a povedat udajne dotieravej susede, nech svoj zaujem presmeruje na ineho suseda, vrelo ti odporucam, k najblizsiemu sviatku mu dat ako darcek nejaky kurz asertivity alebo sedenia u kouca. Moze byt dobrak aky chce, nikto nepise, ze ma na susedu nakricat a poslat ju do pi. Ale aby jeden dospely chlap nevedel pekne a slusne povedat, co mu prekaza, je neprijatelne a ty sice pises, aky je strasne sexi, ale pre vacsinu zien takyto chrobacikovia truhlici su anti-sexi, lebo ziadna normalna zena nechce vedla seba chrobacika truhlika, ktory potrebuje pri sebe mamku ochrankynu a hovorkynu v jednom, lebo sam nevie povedat, co mu nie je prijemne. Zmier sa s tym, ze take zeny ako vasa suseda su vsade okolo nas, mnohe z nich rajcuje prave to, ze je chlap zadany a nie lahko dostupny (mala som presne taku kolegynu).Ty pri tom tvojom strasne sexi chlapovi bud budes cely zivot v strehu a robit mu hovorkynu, alebo si dupnes a povies mu, ze ti to prekaza a nech si usta na susedu otvori.

@luciaaaaa oh paneboze ze som si ja dovolila napisat v jednom komente ze je sexy…potom to treba v jednom prispevku 10 krat zopakovat a uplne to pretocit. Aj keby je to totalny pupkaty kreten co ma dve lave nohy…pointa je ze je to moj manzel a ze mi ho nema sa snazit balit ina zena. Proste ja som ziarlivka, manzel uplny tutko a susedka je jedna super zena lebo takych je po svete kopa cize tym sa moze jej spravanie ospravedlnit.
Ja normalne uz len ziram nad tymi nazormi…asi som staromodna ze mi to pride nevhodne…

anonym_0d9fa6
18. aug 2025

No ja mam pocit, ze tvoj muzicek si susedku patricne uziva, paci sa mu to.Zrejme sa mu paci a ty ziarlis na nu.Ak by sa mu to nepacilo davno by dal susedke to najavo.Takze si ho tu neohajuj aky to je truhlicek.Ci aj v praci za neho riesis veci? Ci tam si vie povedat svoje.V zivote bude mat ešte mnozstvo stretov so ženami, to mu budes celý zivot robiť ochrancu?😁A ty by si sa hadam tak neponizila a nesla za susedkou.😁

anonym_832a0f
18. aug 2025

Nebud paranoidna. Je to len neskodna vesela suseda. Ved sa aj spolocne na nej smejete. Ak muzovi veris, nemas sa coho obavat. Ak si ziarlivka a pojdes po nej, spravis chuderu akurat tak zo seba a este Teba aj macka Uska vysmeje.

luciaaaaa
18. aug 2025
@anonym_autor

@luciaaaaa oh paneboze ze som si ja dovolila napisat v jednom komente ze je sexy…potom to treba v jednom prispevku 10 krat zopakovat a uplne to pretocit. Aj keby je to totalny pupkaty kreten co ma dve lave nohy…pointa je ze je to moj manzel a ze mi ho nema sa snazit balit ina zena. Proste ja som ziarlivka, manzel uplny tutko a susedka je jedna super zena lebo takych je po svete kopa cize tym sa moze jej spravanie ospravedlnit.
Ja normalne uz len ziram nad tymi nazormi…asi som staromodna ze mi to pride nevhodne…

@anonym_autor je jedno, ci je sexi, ci plesaty a obezny. chlap ma byt chlapom bez ohladu na vyzor a k tomu patri, ze sa vie za seba postavit. A nie ze zena mu bude robit hovorcu a bodyguarda, lebo on chudacik je taky dobracisko, ze nevie nejakej susede povedat, nech si da pohov. Je v poriadku zdravo ziarlit, patri to do vztahu, ale robit dospelemu chlapovi ochrancu v poriadku uz nie je. Mam o dost viac rokov ako ty a ver mi, ze za svoj zivot som sa uz stretla s viacero takymi zenami ako je ta vasa susedq. takych susediek/kolegyn/nahodnych znamych je vela. Ty musis chlapovi razne povedat, ze sa ti to nepaci a ma sa on ozvat a nie jemu robit hovorcu a ochrancu, je to velmi trapne. Ak budes konfontovat susedu, je celkom mozne, ze z teba este pred celych blokom urobi namyslavu hysterku a teba odporuci sa dat liecit. Z tvojho muza urobi pred vsetkymi chudaka, ktory sa sam nevie ozvat a este ho bude lutovat. V konecnom dosledku to bude mat uplne opacny efekt. A ona s tym koketovanim neprestane. Stopnut to musi tvoj muz.

simca06022011
18. aug 2025

Vsak ked pocujem ako mu kam ides.. ako vonias hovori.. ja neviem, vybehla by som von hned, ze ci jej mam jednu slahnut aby sa schladila :DDD
Ale inak, nie.. ale urcite by som vysla, co to ma znamenat a ci ma nejaky problem... a co? ty vies ze chlap je dobrak mily zdovrily, tak ju proste konfrontuj, ze o jej dotiernostiach vies...
Popravde najskor som chcela povedat, ze by mi to nevadilo, podla uvodneho prispevku, nic extra, to by si aj nejaka zena mojich susedov mohla o mne cokolvek mysliet, nejak vzdy mam stastie len na chlapov a prehodime par slov. ALE to s tym vonanim a mojkom.. a ze ju nevezme.. :D ako sradnicky bokom. Bud je maximalne prostoreka, a nemusi to mysliet zle, ale proste pritulna truba preveselena, alebo ti fakt ide po chlapovi (a mozno sa takto sprava ku kazdemu chlapovi..). Vadilo by mi to mierne tiez. Ako iste doma by som dusno nerobila, ani nestresovala, ale pre pripad zabuchnutia dveri si nachystajte cislo do chodby :DDD zavolate jej zamocnika a nech ho pocka v uteraku pred dverami :D

victoriab
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to sa mylis. Ja mam teda so svojim chlapom ine problemy, ale toto som za 9 rokov v zivote neriesila. Od prveho dna mu jednoducho doverujem, a to robil aj s mladou kolegynou, v novej praci chodi s kolegybami na obedy, teambuildingy, ale v zivote, ani v sekunde, mi nenapadlo (aj ked som ich napr nahodne stretla na obede), ze mam niekoho upratovat a takto ziarlit. Partnerovi doverujem, a ak by ma chcel podviest, spravi to, lebo je dospely a zodpovedny za seba a svoje rozhodnutia. A rovnako je to opacne. U nas je on ziarlivejsi, ja som extrovert, vela sa usmievam, zacnem sa bavit s hocikym bez problemov, ale tiez sme taketo neriesili. Ked si vo vztahu, kde si verite, toto je uplne bezpredmentne riesit. Pretoze ak tvoj partner nevie ist do konfrontacie, nema v sebe asertivitu upratat jednu zenu (tu nikto netvrdi, ze ma niekomu slovne ublizovat), je to obycajne vytycenie hranic, co budete neskor ucit aj svoje deti. Takze je priestor k zamysleniu, ak to bedokazete vyako dospeli, detom to nasledne tazko posuniete dalej akonsucast vychovy.

karolinakr
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ked sa ti rady nepáčia, tak susedu atakuj, ja som roky pozerala Podvodnikov na CBS reality, dokial ju UPC nevyhodilo z ponuky, tam by si sa také chvaty naučila, že jednym uderom ju dáš dole.. ,,pritom ona len jahôdky chcela priniesť 😀

karolinakr
18. aug 2025
@luciaaaaa

@luciaaaaa 👍

karolinakr
18. aug 2025
@luciaaaaa

@anonym_autor je jedno, ci je sexi, ci plesaty a obezny. chlap ma byt chlapom bez ohladu na vyzor a k tomu patri, ze sa vie za seba postavit. A nie ze zena mu bude robit hovorcu a bodyguarda, lebo on chudacik je taky dobracisko, ze nevie nejakej susede povedat, nech si da pohov. Je v poriadku zdravo ziarlit, patri to do vztahu, ale robit dospelemu chlapovi ochrancu v poriadku uz nie je. Mam o dost viac rokov ako ty a ver mi, ze za svoj zivot som sa uz stretla s viacero takymi zenami ako je ta vasa susedq. takych susediek/kolegyn/nahodnych znamych je vela. Ty musis chlapovi razne povedat, ze sa ti to nepaci a ma sa on ozvat a nie jemu robit hovorcu a ochrancu, je to velmi trapne. Ak budes konfontovat susedu, je celkom mozne, ze z teba este pred celych blokom urobi namyslavu hysterku a teba odporuci sa dat liecit. Z tvojho muza urobi pred vsetkymi chudaka, ktory sa sam nevie ozvat a este ho bude lutovat. V konecnom dosledku to bude mat uplne opacny efekt. A ona s tym koketovanim neprestane. Stopnut to musi tvoj muz.

@luciaaaaa jaj, toto je dobre..

karolinakr
18. aug 2025
@simca06022011

Vsak ked pocujem ako mu kam ides.. ako vonias hovori.. ja neviem, vybehla by som von hned, ze ci jej mam jednu slahnut aby sa schladila :DDD
Ale inak, nie.. ale urcite by som vysla, co to ma znamenat a ci ma nejaky problem... a co? ty vies ze chlap je dobrak mily zdovrily, tak ju proste konfrontuj, ze o jej dotiernostiach vies...
Popravde najskor som chcela povedat, ze by mi to nevadilo, podla uvodneho prispevku, nic extra, to by si aj nejaka zena mojich susedov mohla o mne cokolvek mysliet, nejak vzdy mam stastie len na chlapov a prehodime par slov. ALE to s tym vonanim a mojkom.. a ze ju nevezme.. :D ako sradnicky bokom. Bud je maximalne prostoreka, a nemusi to mysliet zle, ale proste pritulna truba preveselena, alebo ti fakt ide po chlapovi (a mozno sa takto sprava ku kazdemu chlapovi..). Vadilo by mi to mierne tiez. Ako iste doma by som dusno nerobila, ani nestresovala, ale pre pripad zabuchnutia dveri si nachystajte cislo do chodby :DDD zavolate jej zamocnika a nech ho pocka v uteraku pred dverami :D

@simca06022011 mám číslo na fešného zámočníka

karolinakr
18. aug 2025

alebo sa mu to páči, rajcuje ho
pred tebou na nu nadáva, a ktovie či na ňu nemysli pri sexe..

autor
18. aug 2025
@victoriab

@anonym_autor to sa mylis. Ja mam teda so svojim chlapom ine problemy, ale toto som za 9 rokov v zivote neriesila. Od prveho dna mu jednoducho doverujem, a to robil aj s mladou kolegynou, v novej praci chodi s kolegybami na obedy, teambuildingy, ale v zivote, ani v sekunde, mi nenapadlo (aj ked som ich napr nahodne stretla na obede), ze mam niekoho upratovat a takto ziarlit. Partnerovi doverujem, a ak by ma chcel podviest, spravi to, lebo je dospely a zodpovedny za seba a svoje rozhodnutia. A rovnako je to opacne. U nas je on ziarlivejsi, ja som extrovert, vela sa usmievam, zacnem sa bavit s hocikym bez problemov, ale tiez sme taketo neriesili. Ked si vo vztahu, kde si verite, toto je uplne bezpredmentne riesit. Pretoze ak tvoj partner nevie ist do konfrontacie, nema v sebe asertivitu upratat jednu zenu (tu nikto netvrdi, ze ma niekomu slovne ublizovat), je to obycajne vytycenie hranic, co budete neskor ucit aj svoje deti. Takze je priestor k zamysleniu, ak to bedokazete vyako dospeli, detom to nasledne tazko posuniete dalej akonsucast vychovy.

@victoriab porovnavas kolegyne…a zenu co pride klopat ku nam domov. Prislo by ti to okey keby kolegyna tvojmu muzovi KOKETNE hovori ze ako vonia??? Nie ako kompliment ze ma prijemny parfem. Ale ako pritulna macicka ze hmmm ty ale vonias.
A neviem z coho si si vyvodila ze mu nedoverujem. Pochop prosim ze sme sem prisli novy, suseda bola ukecana, vyrehotana, same zdrobneninky a mile recicky…absolutne by nas vtedy nenapadlo ze to prejde do pokusov o balenie a flirtovanie. To nebolo ze ja som ju sla prebodnut pohladom lebo sa nadychla rovnakeho vzduchu ako moj muz a muzovi teraz robim sceny 😀 on aj o tomto fore uz momentalne vie aj ze som nanho napisala ze je ako macko usko 😂 aj ze ho tu niektore povazujete ze si nevie spravit poriadky a hladka si ego 😃 slo o to ze neviem ci je vhidnejsie ked mam ja naznacit ze klopanie u nas je uz cez ciaru a ju to este vyprovokuje…alebo to ma spravit muz a ona sa rozhodne ze ide este viac cez mrtvoly. Ja viem ze silou mocou tu niektore chcu vidiet mna ako psychopatlu ktora si to vlastne asi namysla a moj muz je vlastne zaletnik a jej pozornost si uziva. A susedke vlastne krivdime lebo oba je len mila a komunikativna a tymto nas vlastne vita v susedstve 😆

autor
18. aug 2025
@karolinakr

alebo sa mu to páči, rajcuje ho
pred tebou na nu nadáva, a ktovie či na ňu nemysli pri sexe..

@karolinakr ano urcite ho toto rajcuje 🤣 spytam sa ho ci ju nezavolame do 3 ved ked sa tak snazi tak by sa uz asi aj patrilo 😄 oh boze 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

karolinakr
18. aug 2025
@anonym_autor

@karolinakr ano urcite ho toto rajcuje 🤣 spytam sa ho ci ju nezavolame do 3 ved ked sa tak snazi tak by sa uz asi aj patrilo 😄 oh boze 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

@anonym_autor však neber sa už tak vážne prosím ťa

sticker
autor
18. aug 2025
@karolinakr

@anonym_autor však neber sa už tak vážne prosím ťa

@karolinakr neblazni ved ja sa smejem 😁 vsetko s nadhladom 😉

karolinakr
18. aug 2025
@anonym_autor

@victoriab porovnavas kolegyne…a zenu co pride klopat ku nam domov. Prislo by ti to okey keby kolegyna tvojmu muzovi KOKETNE hovori ze ako vonia??? Nie ako kompliment ze ma prijemny parfem. Ale ako pritulna macicka ze hmmm ty ale vonias.
A neviem z coho si si vyvodila ze mu nedoverujem. Pochop prosim ze sme sem prisli novy, suseda bola ukecana, vyrehotana, same zdrobneninky a mile recicky…absolutne by nas vtedy nenapadlo ze to prejde do pokusov o balenie a flirtovanie. To nebolo ze ja som ju sla prebodnut pohladom lebo sa nadychla rovnakeho vzduchu ako moj muz a muzovi teraz robim sceny 😀 on aj o tomto fore uz momentalne vie aj ze som nanho napisala ze je ako macko usko 😂 aj ze ho tu niektore povazujete ze si nevie spravit poriadky a hladka si ego 😃 slo o to ze neviem ci je vhidnejsie ked mam ja naznacit ze klopanie u nas je uz cez ciaru a ju to este vyprovokuje…alebo to ma spravit muz a ona sa rozhodne ze ide este viac cez mrtvoly. Ja viem ze silou mocou tu niektore chcu vidiet mna ako psychopatlu ktora si to vlastne asi namysla a moj muz je vlastne zaletnik a jej pozornost si uziva. A susedke vlastne krivdime lebo oba je len mila a komunikativna a tymto nas vlastne vita v susedstve 😆

@anonym_autor náhodou, mne sa Macko Uško veľmi páči

anonym_4667df
18. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ty asi nerozumies pisanemu textu - ty jej nemas co nazancovat. Tebe hovori, ze vonias? Tebe hovori koketnymi zdrobneninami? Nie nie a nie. Hovori to tvojmu muzovi halo zastavit a povedat ze je to nevhodne a nepraje si to, ma on, nie ty. Ty nie si jeho matka, aby si to robila. To ze si on nevie nastavit hranice je uz o nom. A ze nerobi nic s tym a nie je schopny akcie ani vtedy ked to jeho zene vadi, tak ano, mas doma trula 🙂