Ako riešiť problém so zlou kamarátkou?
ahojte mam najlepšiu kamaratku ktora sa ku mne sprava ako kusu odpadku nema nikdy.cas musim sa jej doprosovat a hovori mi lubim ta este ktomu ja uz neviem ci ju mam poslat prec alebo to dalej tahat snou poradte
Ja toto zvycajne pisem zenam, ku ktorym sa chlapi spravaju ako k onuci ale napisem to aj tebe: Kde si stratil sebauctu a kde si zapotrosil hrdst. To si az taky zfaly, ze musis ostavat s clovekom, ktory ta ma za nic?
len ja okrem nej nemam nikoho
ja aj ked ju zablokujem tak ja ju musim odbloknut lebo som sq na ňu naviazal
kamarátka ti hovorí,že ťa ľúbi?Ozaj kamarátka??
@miso305 nemusis ju odblokovat. Musis len vydrzat a nepodlahnut nutkaniu.
Predstav si, ze nie je. A zacni vymyslat, comu sa budes venovat. Novych ludi najcastejsie spoznas pri venovani sa konickom, sportu a podobne.
Dokonca mozes zistit, ze ked vydrzis a najdes si inu zabavu ako ju, sama sa moze zacat snazit ta kontaktovat. Lebo ju tym prekvapis.
Ludia maju tendenciu sa chovat (aj nevedomky) bezohladnejsie k tym, o ktorych vedia, ze su im stale k dispozicii, po ruke. Zacnu ich brat ako samozrejmost.
A ti, co takto na niekom visia, si zas zbytocne buduju pocity ktivdy a zneuzivania, ked si nedokazu zivot naplnit nicim lakavejsim, ako cakanim na pozornost toho druheho.
@moonlight1210 dobre dakujem skusim lebo uz mam toho plne zuby
@miso305 není so troška chorý? Veď ju nechaj v bloku a uvidíš či jej začneš chýbať ty 🤫

@miso305 Načo sa vôbec bavíš s takým človekom?