icon

Ako riešiť problémy s priateľovou kamarátkou?

28. nov 2024

Dobry den. Potrebujem sa vypisat, a bola by som rasa za vase reakcie, pomoc. Som vo vztahu uz 2 roky, ale posledne mesiace vnimam, ze sa moj partner zmenil. Stretava sa s jednou kamaratkou a odvtedy je jak vymeneni. Nie som odporcov kamaratstiev medzi muzom a zenou, ale pride ni to uz prilis. Stale za nim dolieza, stale si ju obranuje, na mna nema uz pekneho slova, zato, ze som na to nahnevana. Stale ho niekde pozyva a chce aj mna spoznat. Uz mi aj vypisovala, ze nam nestoji v ceste, ze pre neho nechce nic zle. Sadla som si s nim a otvorene sa ho spytala, ako takto budeme pokracovat, zatlacila na neho, ze to nie je normalne a ak chce toto robit, tak koncime.
Na to mi zacala znova ona pisat, ze su to veci medzi nami, ze ona za nic nemoze. On sa vyjadril, ze sa s nou chce vidat a mali by sme si dat pauzu, ale ze nechce ma tiez stratit. Extremne ma to vytaca uz.
Aky postoj by ste zaujali vy?

Strana
z2
biba_18
28. nov 2024

@monro nekonečnú pauzu by som povedala 🙂

barborachors
28. nov 2024

taky postoj by som zaujala, že by som ich pekne nechala, nech sa kamaradickuju, čím viac budes medzi nich vstupovať, tým viac sa zomknu k sebe a budes ich spoločný nepriateľ.
Najdi si kamarata aj ty a uvidis jeho reakciu. Každopádne toto ja neznasam, to je snáď horsie ako nevera, je to ako v škôlke, ked si dvaja šuskaju aby tretí nepočul. No porazilo by ma.

morpheuss
28. nov 2024

@barborachors Toto sa síce týkalo milenky, ale kedysi som čítal, že ak žena dá mužovi ultimátum, vyberie si obvykle tú druhú. Čo je v podstate to isté, čo píšeš ty, že ich ten "spoločný nepriateľ" zomkne bližšie k sebe.

vilma7
28. nov 2024

Dala.by som mu pauzu, ale navždy...A nie čakať kým si on užije s ňou a potom príde nazad akokeby nič.

tykat
29. nov 2024

Ziadna pauza, koniec. Hadam nebudes cakat ci sa velkomoznemu bude viac pacit ona alebo ty.

evcagabi
7. dec 2024

Ako to dopadlo? 😁

brrunetkaa
7. dec 2024

V preklade: ty mi daj teraz pokoj vyskúšam ako to vypáli s tou kamarátkou a ak by to s ňou nevyšlo mali sme pauzu a budeš mi dobrá aj ty….na tvojom mieste by som s hrdosťou odišla a už sa s nim nekontaktovala ani keby neviem ako som mu chýbala

Strana
z2