Ako riešiť problémy vo vzťahu s dôverou?
ahojte neviem ako začať tak skúsim od začiatku. S mužom sme spolu 9 rokov. Deti nemáme. Žijeme ale spolu skoro od začiatku, je pracovitý, výrečný v podstate ideal na pár detailov. Za posledné roky mi dáva minimum komplimentov, proste on pride da mi pusu ked ide okolo ale nepovie ako dobre vyzeras, ako pekne vonias atd proste nic. Za naše 9 ročné partnerstvo sa pár krat stalo ze som zistila ze si vypisoval s dievcatami vo svojom okoli ale nikdy mi o tom nepovedal jednoducho som mu pozrela mobil a tak som na to prisla. Nepisali si nic strasne ale jednoducho vzdy to vymazal a tak som mu prestala verit. Pred cca 5 rokmi som zistil jeho heslo od soc. siete a odvtedy ho kontrolujem pravidelne (ano hanbim sa za to ale je to jeho vina ze mu neverim). Pred par dnami som sla namatkovo pozriet a tam sprava od kolegyne ze “dakujem krasne, mnam ja som si myslela ze srandujes” a nic pred tym ani za tym. Co si mam o to mysliet? Ja som uz zufala …nedeje sa v podstate nic a zaroven vsetko. Cely den sa ma vypytuje co mi je, ze som odmerana a ja mu to nemozem povedat lebo by zistil ze mam heslo. Je to take trapenie ze mam cely den zaludok na vode z toho. Prosim poraddte mi ako von z tohto celeho. Cely zivot bol taky.. oblubeny, kam prisiel vsetci ho hned obletovali, ma rad ludi a pozornost. Mozno si nepisu nic zle ale predsa. Do toho som zistila ze zacal zas po rokoch sledovat na sietach svoju ex ktora ho podviedla pred rokmi. Zena ma dnes dieta ale vzdy isla po mojom muzovi. Neviem ozaj o co mu ide. Skuste dat prosim nazor ako to vyriesit :(
Musis popracovat na svojom sebavedomi. Neexistuje,aby zena snorila u muza. Co je to za vztah bez dovery? Ty si svoju neistotu ospravedlnujes tym,ze on za to moze. Sebabedoma zena pozna svoje kvality a nemusi sa strachovat,ze pride o muza. Toto,co robis ta znici a znicis si aj vztah. Prestan ho sledovat a bude sa ti lahsie zit. Nevravim,ze mas zatvarat oci pred problemom. Vies,ze rad vypisuje a nie,nezmeni sa. Bud to budes akceptovat alebo sa rozidete. Takyto chlap sa len tazko zmeni.

@janickacrazy pise ze tam nie je nic predtym ani zatym, tak asi maze od tych vybranych vsetko...
Inak k obsahu toho co pisala ta zena, "s mnam", tak jej asi nieco doniesol fajne, a ona to necakala, lebo si myslela, ze si robi srandu.. :D