icon

Ako riešiť rozvod blízkych priateľov?

14. okt 2024

Ahojte,boli ste uz v situacii,ked sa vam rozvadzali najblizsi priatelia?(Ona je moja naj kamoska,on je mojho muza naj kamos.)Ako ste to ustali s tymi priatelstvami?Dokazali ste udrzat oba vztahy,aj s kamosom aj s kamoskou,alebo jeden vztah odisiel do stratena?Vobec neviem komu podrzat stranku a ako to cele ponat..
Ona si nasla druheho,nikto to nevedel,ani mne sa nepriznala.Hnevam sa na nu,neveru som nikdy nepochopila..Vnutorne sa priklanam na jeho stranu.Ale ju poznam ovela dlhsie 🤷🏻‍♀️ Vobec neviem ako sa k nim obom teraz chovat..

Strana
z5
autor
17. okt 2024

@earlgrey no mna napada napriklad velmi vela sposobov ako moze kamaratka ublizit..Napr. vyzradenie sukromnych info,ci tajomstiev v dobrej viere jej zverenych,zneuzitie takychto nejakych informacii,ohovaranie pred niekym inym…Aj vyuzivanie v style zisti mi,vybav mi,postraz mi deti bez podobneho revansovania sa..
Ja neviem ale celkovo ja beriem ze ked podvadzala muza,podviedla aj tie svoje deti.Ja sama som z rozvedenej rodiny,aj moj muz a obaja vieme ake nasledky to zanecha na detoch a to sa moji rodicia rozviedli ovela menej dramaticky ako to teraz vyzera u mojich znamych kde sa behom tyzdna vymenil “otecko” v domacnosti..

earlgrey
17. okt 2024

@autorka
V pohode, je to tvoj pohľad, tvoj názor, ktorý samozrejme rešpektujem a neberiem ti to. Ja som písala zo svojej skúsenosti. A mňa kľudne môžu ohovárať a vyťajovať aj súkromné veci pred inými, mne je to osobne jedno, keďže ja mám svedomie čisté a už je na ľuďoch, či uveria inému alebo mne a ak inému, tak ok, ich problém. Ja ohováračky na moju osobu a neviem čo neberiem vôbec citlivo 😉 ale chápem, že niekto iný to môže vnímať citlivejšie a ináč. V každom prípade je na tebe ako sa rozhodneš.

bruno1
17. okt 2024

To sa jej manžel len zbalil a odišiel ,alebo ho vyhodila ,podľa všetkého zo svojho ?

autor
17. okt 2024

@bruno1 ano dom je jej,ale tam bude este nejake majetkove vyrovnanie pretoze samozrejme investovaval aj on do toho domu peniaze

matkahelka
17. okt 2024

Hlavne poprajme novemu oteckovi vela a vela a vela ohladuplnosti a trpezlivosti, lebo fungovat s tromi malymi cudzimi detmi bude vsetko, len nie prechadzka ruzovou zahradou. Fungovat pol roka na vasnivych schovavackach a zit realitu beznych dni s tromi malymi detmi je sakra rozdiel. Ta realita ich kvalitne oboch prefacka a aby sa novy otecko velmi rychlo z tych faciek neporucal najst si bezdetnu...

bruno1
17. okt 2024

Si strašne sklamaná zo svojej "kámošky"to je evidentné.On bol aj tvoj priateľ ?Lebo teraz by dobrú kámošku potreboval ,ako soľ.

kanama
17. okt 2024

@earlgrey veď dobre, ale tak asi by si sa nechcela baviť s takým človekom, čo ťa ohovára a klame ti do očí?

earlgrey
17. okt 2024

@kanama Veď samozrejme, že nie. Ale tu nikdy nevieš ako sa kamarátka zachová voči tebe...ok, manžela mohla oklamať, podviesť atď. nikto nevidí do ich spálne a aj tak neverím, že za to nemôžu dvaja. Takže jeho mohla oklamať ale ku kamarátke môže ostať úprimná, lojálna. Tak načo sa budem dopredu "stresovať" nad tým, či ma neoklame, neohovorí atď. Ak k tomu príde, odstrihnem sa.

priscilla07
17. okt 2024

Musela to byť úžasná obetavá mamina, keď sa popri troch deťoch stihla k....viť. Nechcem si ani predstaviť čo teraz beží v hlavičkach tých troch, keď už stihla aj v domácnosti vymeniť oteckov. Nech su problémy akékoľvek, príde mi to veľmi sebecké a egoisticke z jej strany. Už keď sa chcela rozísť s mužom svojích deti, aspoň k deťom mohla prejaviť viac pochopenia a empatie ktorá jej je asi cudzia

johanka21
19. okt 2024

Keďže sa na ňu za to hneváš, tak to je možno začiatok konca vášho priateľstva...

senta_sofia
19. okt 2024

Uz len to, ze sa ti nezdoverila, nieco znamena. Casom to zakape, nebudete sa stretavat s oboma tak intenzivne ako doteraz.

nyusika
17. dec 2024

@muchotrafka298 mam rovnaku skusenost - vsetci nasi spolocni znami mojho ex kryli, po mojo odchode mi okamzite vsetco zacali vraviet, ako dobre som spravila, ved s hentou to tahal popri mne,k aj s tamtou...samozrejme, ze ma to potom uz absolutne nezaujimalo. a s tymi ludmi som prerusila kontakty.

darkswan
17. dec 2024

@zmrzlinka2021 sudit charakter cloveka ktoreho nepoznas hovori nieco aj o tom tvojom;)

zmrzlinka2021
17. dec 2024

@darkswan je úplne v poriadku odísť zo vzťahu. Nie je to sudenie, je to rozhodnutie.

Strana
z5