Ako riešiť rutinu vo vzťahu?
Ahojte, mám priateľa, nebývame spolu. Vidíme sa každý druhý deň, ale už toho mám dosť a on nerozumie, že čo chcem od neho. Po práci ideme vždy do jednej kaviarne. Vždy do tej istej, lebo všade inde je draho podľa neho. Už včera som mu povedala, že do kaviarne nejdem, urazil sa. Dnes mu volám, či je urazený, či čo sa neozýva. Že čo robím po práci. No po práci idem domov, a budem cvičiť. Prečo, máš nejaký nápad? Kávu si viem dať aj doma, čiže keď ťa niečo napadne, čo by sme mohli robiť, tak sa mi ozvi. Naštvaný zložil telefón.
@7miriam77 vieš koľko krát som mu to navrhovala? Asi raz sme sa boli prejsť okolo jazierka. A raz sme boli tento rok v kine. Nikde ho nevytiahnem. Maximálne do Lidla alebo Kauflandu na nákup.
@anonym_autor ja nevidim buducnostvv takom vztahu. On je dajak zakrpateny. Keby zena mala taku pivahu , po mesiaci by somnou uz nebola. Ved to je ake nudne. Ja so vsetkymi svojimi ex som chodil hore dole. Skusali sme nove miesta.
A toto znasas uz 3 roky? Ja by sok to vydržala 3 mesiace max, ale toto je zbytocne naťahovať. Išla by som na tu kávu a rozišla sa s ním, je to brzda budúcnosti
@anonym_autor tak ho pozvú na bicykel, alebo kolieskové korčule, cestou zájdite na pizzu, kebab, zmrzku, palacinky... Je toľko možností, ako tráviť voľný čas v lete vonku. A áno, kávu môžete vypiť aj doma. Pozval ta k sebe na kávu, alebo ty jeho? Kľudne sadnite do auta a vybehnite hoci kam do iného mesta len tak. Mneoj muž ráno cez víkend už na posteli povie, zjeme raňajky a vyrazíme niekde preč z domu. Cestou sa vždy rozhodneme, kam to bude.

@anonym_autor naco ti to je? 😂 vy nie ste "rovnaka krvna skupina".
@anonym_d3c636 no na nič, dnes som mu pobedala, že ak by ma chcel vidieť, bolo by mu jedno kde, len aby bol so mnou. Aj na lavičke, na prechádzke., v niektorom zo štyroch podnikov, co som navrhla. Ze ked chce iba spolocnost do kaviarne, nech ide s kamosom.