Ako riešiť situáciu, keď partner zlyhá?
Ako by ste riešili situáciu ak vás partner nedodrží čo má. Keď vidíte že ste unavená tak radšej on bude spať a vy máte byť hore.
Zvykaj si alebo ho posli do prdele, kedze pises, ze je to partner a nie manzel. Su chlapi, chlapi a chlapi... jeden ti donesie este aj ranajky do postele, druhy ta necha vyspat, ale vyhadzuje ti to stale na oci, ze aky je velkorysy a dalsi je ako tvoj...
Dodrzi, co ma-znamena co? Ze slubil, ze bude hore? Proste by som ho zobudila. Slovo robi cloveka, nabuduce nech neslubuje.
@veronika19895 a prečo máš byť hore? Však si chod tiež ľahnúť
Záleží prečo máš byť hore a on spať.
@veronika19895 napis cely problem jasne a nie takto jednu vetu vytrhnutu z kontextu nejakej udalosti. Ved podla tych par slov netusime kde je problem.
Zobuď ho alebo si daj kávu a buď hore ty. Bez konkrétnej udalosti sa nedá radiť.
@veronika19895 Keď on už spí, ľahni si aj ty a spi, len sa zobuď ešte pred tým ako sa zobudí on a potom mu vysvetli, že teraz ideš spať ty (znova).
na informaciu vytrhnutu z kontextu nemam nazor
boli ste dohodnuti, ze on bude hore? preco nespite obaja? nechapem, nemam kontext, tazko sa vyjadrit
A ten muz uz vie, ze ma byt hore?
@veronika19895 však spi keď chceš,mňa by nikto neudržal v bdelom stave keby sa mi chcelo spať
@minenkak tak napr. boli sme dohodnuti že budeme spolu ozdobovat stromček a na miesto toho aby mi pomohol tak spal s dcérou. Potom sa zobudil keď už bolo všetko urobené. Na Vianoce vám nič nekupil iba aby jeho mama nepindala tak kúpil ponožky. Deťom som všetky darčeky kupovala ja on kúpil iba dcére jednu vec a ostatné ja. máme dve deti
@veronika19895 nic v zlom ale toto su take hluposti,ze az. V zivote som muza nenutila zdobit stromcek,nema to rad. Robim to sama,resp deti uz vacsie tak aj oni. Darceky tiez riesim sama. Financie mame spolocne,takze aj ked si vzajomne nieco kupime je to zo spolocnych penazi. Asi som mimo,ale taketo veci neriesim. Su dost nepodstatne
@veronika19895 riesis hluposti. No tak spalna dcerou. Nemohla si pockat a ozdobit stromcek spolu s nim,ked sa vyspi? Tvoja chyba,ze sa ponahlas. Ze nekupuje darceky? No to vacsina muzov nekupuje. Moj sice kupuje darceky,ale v okoli mam vela zien,ktore same riesia darceky. Toto su take banality,co riesis. Keby ste sa dohodli,ze idete niekam a on namiesto toho sa vypari z domu a ide radsej po svojom,to je nedodrzanie slova. Toto,co riesis su len nedorozumenia.
@petulda333 tak viete keď má žena rodičovský príspevok a má z neho ešte míňať peniaze na iné veci tak jej nič nezostane
@marca12 tak stromček som zacala zdobiť po desiatej večer a skončila po 23. Ešte darčeky baliť. Ja som naučená zdobiť stromček spolu. Sviečky trebalo dať
@veronika19895 aj ja som mala rodicak,no financie sme mali spolocne. To,ze vy nemate,ta ma trapit a nie,ze nezdobil stromcek
@veronika19895 problem nie je v tom, kto kupoval darceky detom. U nas kupujem tiez vsetko ja, lebo manzel na vyber darcekov prodte nema bunky a ja mam lepsie napady, co komu vybrat. Problem je v tom, ze tvoj muz s tebou zjavne nezdiela financie a ty zjavne zijes z rodicovskeho prispevku, co je smutne. Tuto otazku ste mali mat vydiskutovanu pred manzelstvom a tehotenstvom. My mame spolocne financie a tak to ma byt. Mimochodom, opytaj sa tvojho manzela, ci vie, co je to BSM.
@veronika19895 vy ste spolu prvé Vianoce? Doteraz zdobieval stromček on?
Doteraz ste mali spoločné peniaze a zrazu miňaš iba rodičak na darčeky?
@veronika19895 ved si vypytaj peniaze od neho, ked ti sam neda a ty nakup darceky, on moze spat s detmi a ty si si mohla urobit nakupny den. Kvoli stromceku takyto stres? Moje nervy, ked zaspal, tak zaspal, mohli ste zdobit rano. Zbytocne hadky, fakt
Riesis hovadiny a dolezite veci, ako rodinne financie, ti unikaju..
och tvoj problem je niekde inde a nie ze manzel nedodrzal co slubil 🙂 ale fajn, ze riesis ozdobovanie stromceku (moj muz ho ozdobil kym som bola v robote asi som sa mala ofucat)
inak vsetky darceky v rodine nakupujem ja, vsetky, lebo moj muz na to skratka nie je, aj mne kupuje z toho, co mu za cely rok poslem, ze, ked by si nevedel co, darceky ale kupujem ich zo spolocnych penazi na to urcenych (mame oddelene financie ale mame ucet na domacnost), skor toto by si mala riesit a nie ze spal, ked si chcela stromcek zdobit
@veronika19895 mňa by teda nik nedonutil ozdobovat stromček ,celý čas som ležala na gauči a pozerala Tv,čo od neho chceš,aby robil ako si ty predstavuješ.Nerobi doma vôbec nič,nedáva ti peniaze,ak áno je problém inde ako ,že ide spať
A to nebies pripomenut? Zobudit? Ja pripominam x krat. ;D Ale potom je. 🙂
@veronika19895 ja v týchto tvojich problémoch žiadny problém nevidím....
Mali ste ozdobovať stromček? No je tam toho,aspoň si ho mohla kľudne urobiť ty,keď on spal s dcérou. A mal naň dat sviečky? Co je na tom zložité? Toto riešim u nás každý rok ja. Dokonca kým sme mali umelý stromček tak som si ho aj stavala. Teraz pri živom mi ho nahodí do stojanu a idem na to 😉
Kupovanie darcekov? No tiež ich rada kupujem sama,vôbec mi nevadí ak muž nejde. Ak ide tak ok, ale i tak si ešte idem sólo 😉
Ze ti nekúpil darček. Ak je taký, čo už. Otázne je,ako to máte zaužívané... ak sú deti malé a vieš,že sa od neho nedočkaš ničoho, kúp si to sama a zabal ( kvôli deťom a atmosfere)
U vás je skôr iný problém,ktorý popisuješ vyššie a to,že ty nebudeš všetko financovať z rodičáku. A pán otec má kde peniažky? Veď treba si vypýtať.

ho zobud a chod spat ty ... co chces pocut .. alebo ak mas deieta tak si lahni spolu s nim ..