Ako riešiť škaredé správanie partnera?
Ahojte, včera som pridávala príspevok ohľadne partnera a jeho rodiny ,ktorá nám narúša vzťah. Spomínala som, že sme som 1,5 roka a krátko spolu bývame,asi len 1 mesiac. Partner aj ja sme impulzivni,pohadame sa,ale vždy sa udobrime,lenže poslednú dobu mám pocit,že to už preháňa. V hneve mi povie aj také veci ,že drž pi... , tiež ma nahnevalo,že keďže máme posledné dni trošku tichu domácnosť kvôli jeho rodine ,ktorá sa do nás mieša tak jasné,že nemám chuť mať s nim pohlavný styk. Väčšina žien sme takto nastavené,že sa riadime emóciami. On mi v hneve povedal,že načo platí nájom? Hovorí mu,že neplatiš ho predsa len ty. Obaja pracujeme,obaja sa podieľame na platbách . Posledné dni mi je fakt z jeho správania zle. Dnes ráno ma vytočil,keď hľadal hrebeň a keď ma videl česať sa tak si ho chcel požičať. Ako som sa učesala,oplachla som ho a podala mu ho. On vraj "zo srandy" povedal,že :nemám vši? A ja že prečo by si mal mať? On že,beriem hrebeň od teba. Povedzte mi ako také čosi môže povedať????? Toto je sranda????.. je čoraz sprostejši a ja už nedokážem ospravedlňovať jeho správanie. Hoci má to boli ,rozmýšľam,že ho opustim.
@krasneleto no áno ,jedným slovom je to hovado
@merida124 jaj a sucastou najomneho je sex? dievca , ak mozes utekaj
@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳
@anonym_003d24 nie tu o nič také nešlo,vždy ho umyjem ,keď sa dočešem ..mňa zaskočili tie narážky na moju osobu ..ten slovník ..
@merida124 jaj a sucastou najomneho je sex? dievca , ak mozes utekaj
@krasneleto utekám
Zase ty? Odporucam psychiatricke vysetrenie teba, tvojho partnera aj jeho rodiny. Dostanete lieky a bude dobre. A uz tu prosim ta nevypisuj kazdy den. Je to otravne.
@merida124 proste toto nie je partner ale hrac kto z koho , na case sa rozlucit
@viestta no ja sa s ním takto škaredo nerozprávam...
@merida124 ale nehodite sa k sebe, ked uz nic ine nemate rovnaky zmysel pre humor. Co jednemu pride vtipne druhy moze povazovat za urazku a nechce to tolerovat. Len ma prekvapuje, ze toto si nezistila skor ako ste sa zostahovali do jedneho bytu, vsak to ti malo byt jasne od sameho zaciatku.
Len raz by mi chlap povedal "drž pi..." a bol by ex. To môže povedať svojej materi, alebo fotrovi, ktorí ho nenaučili, ako sa má správať k ženám. Keď sme s mojim partnerom boli na začiatku vzťahu /cca prvý rok/, tak mi občas tiež skúsil povedať niečo drzé /ale nikdy nie až také, že "drž pi...", to si nikdy nedovolil/, pretože to proste videl doma u svojich rodičov, jeho foter bežne častoval matku posmešnými a vulgárnymi výrazmi. Keď mi povedal niečo, čo bolo podľa mojej mienky cez čiarku, zastavila som sa, uprene sa mu pozrela do očí a zrúkla som na neho: "Ty sa s kým rozprávaš?". Stačilo to takto urobiť 2-3x a nikdy viac to neskúsil.
@merida124 ja by som nebola s chlapom, kt. sa vyjdruje stylom "drz pi..". A uz vobec nie ku mne.
Zase ty? Odporucam psychiatricke vysetrenie teba, tvojho partnera aj jeho rodiny. Dostanete lieky a bude dobre. A uz tu prosim ta nevypisuj kazdy den. Je to otravne.
@anonym_0f551a to ,koľko krát ja tu napíšem je len a len moja vec.. patrí ti to tu ? Pokiaľ viem,toto je verejne fórum..takže takéto komentáre si nechaj prosím pre seba. Ty si nasad lieky a urgentne,na svoju tupu primitívnu hlavu. A daj sa hospitalizovať pre istotu. Pekný deň prajem.
@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?
@krasneleto no áno, on si zjavne myslí,že je to moja povinnosť.. ale nieje
@krasneleto no áno, on si zjavne myslí,že je to moja povinnosť.. ale nieje
@merida124 uff... utekaj a to rychlo... a dakuj si ze si zistila takto skoro , co to je za drba
@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳
@anonym_003d24 z toho všetkého čo napísala, napríklad, že ju pri hádke pošle do p...e, ťa zaujalo akurát ten hrebeň. S tebou bude tiež radosť žiť
@anonym_0f551a to ,koľko krát ja tu napíšem je len a len moja vec.. patrí ti to tu ? Pokiaľ viem,toto je verejne fórum..takže takéto komentáre si nechaj prosím pre seba. Ty si nasad lieky a urgentne,na svoju tupu primitívnu hlavu. A daj sa hospitalizovať pre istotu. Pekný deň prajem.
@merida124 No neviem, kto potrebuje skor pomoc, ja tu aspon nevypisujem 2x za tyzden, ake mam problemy s priatelom. Co akoze od toho stale ocakavas? Ze ti povieme, ze nadavanie do p.. a financovanie rodiny je v pohode? A potom das pokoj a budes happy?
@merida124 :DDD vsak to je sranda... proste mate ine povahy dievca, on je prostoreky, a podla vsetkeho casto ma taketo poznamky (o nadavkach nebudem ,ale vieme, vela ludi to ma zauzivane, a je to zvyk, proste pouzivaju to vsade, nemalo by sa.. ale sa) a ty si beries hned vsetko osobne a urazas sa. NEcitala som druhu temu, ale ak je to takto, tak vies co mas robit.
@simca06022011 čiže podľa teba ,ak ti tvoj partner povie " drž picu" tak to patrí medzi jeho povahové vlastnosti? Zaujímavé
@merida124 pri drz p..u by som bola pobalená a prec. To ste este len na zaciatku byvania, kedy by ste mali byt najviac šťastní. Cize tento vztah nebude casom zly ale bude to uplna katastrofa. Utekaj dievca.

@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?
@krasneleto no áno ,jedným slovom je to hovado