icon

Ako riešiť škaredé správanie partnera?

merida124
Dnes o 09:14

Ahojte, včera som pridávala príspevok ohľadne partnera a jeho rodiny ,ktorá nám narúša vzťah. Spomínala som, že sme som 1,5 roka a krátko spolu bývame,asi len 1 mesiac. Partner aj ja sme impulzivni,pohadame sa,ale vždy sa udobrime,lenže poslednú dobu mám pocit,že to už preháňa. V hneve mi povie aj také veci ,že drž pi... , tiež ma nahnevalo,že keďže máme posledné dni trošku tichu domácnosť kvôli jeho rodine ,ktorá sa do nás mieša tak jasné,že nemám chuť mať s nim pohlavný styk. Väčšina žien sme takto nastavené,že sa riadime emóciami. On mi v hneve povedal,že načo platí nájom? Hovorí mu,že neplatiš ho predsa len ty. Obaja pracujeme,obaja sa podieľame na platbách . Posledné dni mi je fakt z jeho správania zle. Dnes ráno ma vytočil,keď hľadal hrebeň a keď ma videl česať sa tak si ho chcel požičať. Ako som sa učesala,oplachla som ho a podala mu ho. On vraj "zo srandy" povedal,že :nemám vši? A ja že prečo by si mal mať? On že,beriem hrebeň od teba. Povedzte mi ako také čosi môže povedať????? Toto je sranda????.. je čoraz sprostejši a ja už nedokážem ospravedlňovať jeho správanie. Hoci má to boli ,rozmýšľam,že ho opustim.

Strana
z2
merida124
autor
Dnes o 11:41
@krasneleto

@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?

@krasneleto no áno ,jedným slovom je to hovado

krasneleto
Dnes o 11:42
@merida124

@krasneleto no áno ,jedným slovom je to hovado

@merida124 jaj a sucastou najomneho je sex? dievca , ak mozes utekaj

merida124
autor
Dnes o 11:43
@anonym_003d24

@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳

@anonym_003d24 nie tu o nič také nešlo,vždy ho umyjem ,keď sa dočešem ..mňa zaskočili tie narážky na moju osobu ..ten slovník ..

merida124
autor
Dnes o 11:43
@krasneleto

@merida124 jaj a sucastou najomneho je sex? dievca , ak mozes utekaj

@krasneleto utekám

merida124
autor
Dnes o 11:44
@mandzula

Ze drz p...? Toto mi nikdy v zivote nikto nepovedal a ak by sa tak stalo, druhu prilezitost by nedostal. Takeho buranskeho sedlaka by som pri sebe nestrpela.

@mandzula no on si ešte aj myslí, že všetko je ok,ale nieje .. plánujem odhlásiť podnájom a odísť ..

anonym_0f551a
Dnes o 11:44

Zase ty? Odporucam psychiatricke vysetrenie teba, tvojho partnera aj jeho rodiny. Dostanete lieky a bude dobre. A uz tu prosim ta nevypisuj kazdy den. Je to otravne.

renesance80
Dnes o 12:03

@merida124 proste toto nie je partner ale hrac kto z koho , na case sa rozlucit

viestta
Dnes o 12:04
@merida124

@viestta no ja sa s ním takto škaredo nerozprávam...

@merida124 ale nehodite sa k sebe, ked uz nic ine nemate rovnaky zmysel pre humor. Co jednemu pride vtipne druhy moze povazovat za urazku a nechce to tolerovat. Len ma prekvapuje, ze toto si nezistila skor ako ste sa zostahovali do jedneho bytu, vsak to ti malo byt jasne od sameho zaciatku.

marci9
Dnes o 12:29

Len raz by mi chlap povedal "drž pi..." a bol by ex. To môže povedať svojej materi, alebo fotrovi, ktorí ho nenaučili, ako sa má správať k ženám. Keď sme s mojim partnerom boli na začiatku vzťahu /cca prvý rok/, tak mi občas tiež skúsil povedať niečo drzé /ale nikdy nie až také, že "drž pi...", to si nikdy nedovolil/, pretože to proste videl doma u svojich rodičov, jeho foter bežne častoval matku posmešnými a vulgárnymi výrazmi. Keď mi povedal niečo, čo bolo podľa mojej mienky cez čiarku, zastavila som sa, uprene sa mu pozrela do očí a zrúkla som na neho: "Ty sa s kým rozprávaš?". Stačilo to takto urobiť 2-3x a nikdy viac to neskúsil.

strawberry0797
Dnes o 12:32

@merida124 ja by som nebola s chlapom, kt. sa vyjdruje stylom "drz pi..". A uz vobec nie ku mne.

merida124
autor
Dnes o 14:19
@anonym_0f551a

Zase ty? Odporucam psychiatricke vysetrenie teba, tvojho partnera aj jeho rodiny. Dostanete lieky a bude dobre. A uz tu prosim ta nevypisuj kazdy den. Je to otravne.

@anonym_0f551a to ,koľko krát ja tu napíšem je len a len moja vec.. patrí ti to tu ? Pokiaľ viem,toto je verejne fórum..takže takéto komentáre si nechaj prosím pre seba. Ty si nasad lieky a urgentne,na svoju tupu primitívnu hlavu. A daj sa hospitalizovať pre istotu. Pekný deň prajem.

merida124
autor
Dnes o 14:21
@krasneleto

@merida124 kazde byvanie odokryje ovela viac ako roky spolu stravene... mas doma dobreho degesa, ktory sa nielen nevie ovladat, ale ani spravat... a za co plati najom, bolo v suvise so sexom? ako ma za to, ze ked on chce, musis chciet aj ty ?

@krasneleto no áno, on si zjavne myslí,že je to moja povinnosť.. ale nieje

krasneleto
Dnes o 14:26
@merida124

@krasneleto no áno, on si zjavne myslí,že je to moja povinnosť.. ale nieje

@merida124 uff... utekaj a to rychlo... a dakuj si ze si zistila takto skoro , co to je za drba

laskavastriga
Dnes o 14:26
@anonym_003d24

@merida124 ty si oplácha hrebeň, hej? Tak ako to ho zaujalo, preto tie vši. Hlavne, že sexujete, ale hrebeň umývaš🤔Tiež by ma napadlo, že máš nejakú vlasovú chorobu, keď najprv umyješ hrebeň.😳

@anonym_003d24 z toho všetkého čo napísala, napríklad, že ju pri hádke pošle do p...e, ťa zaujalo akurát ten hrebeň. S tebou bude tiež radosť žiť

anonym_0f551a
Dnes o 15:15
@merida124

@anonym_0f551a to ,koľko krát ja tu napíšem je len a len moja vec.. patrí ti to tu ? Pokiaľ viem,toto je verejne fórum..takže takéto komentáre si nechaj prosím pre seba. Ty si nasad lieky a urgentne,na svoju tupu primitívnu hlavu. A daj sa hospitalizovať pre istotu. Pekný deň prajem.

@merida124 No neviem, kto potrebuje skor pomoc, ja tu aspon nevypisujem 2x za tyzden, ake mam problemy s priatelom. Co akoze od toho stale ocakavas? Ze ti povieme, ze nadavanie do p.. a financovanie rodiny je v pohode? A potom das pokoj a budes happy?

merida124
autor
Dnes o 15:22
@simca06022011

@merida124 :DDD vsak to je sranda... proste mate ine povahy dievca, on je prostoreky, a podla vsetkeho casto ma taketo poznamky (o nadavkach nebudem ,ale vieme, vela ludi to ma zauzivane, a je to zvyk, proste pouzivaju to vsade, nemalo by sa.. ale sa) a ty si beries hned vsetko osobne a urazas sa. NEcitala som druhu temu, ale ak je to takto, tak vies co mas robit.

@simca06022011 čiže podľa teba ,ak ti tvoj partner povie " drž picu" tak to patrí medzi jeho povahové vlastnosti? Zaujímavé

betulinka1
Dnes o 15:30

@merida124 pri drz p..u by som bola pobalená a prec. To ste este len na zaciatku byvania, kedy by ste mali byt najviac šťastní. Cize tento vztah nebude casom zly ale bude to uplna katastrofa. Utekaj dievca.

Strana
z2