icon

Ako riešiť verbálne útoky od manžela?

27. apr 2025

Co by ste povedali na to, keby ze vam manzel s ktorym mate 2 deti povie ze sa spravate ako p... alebo ze vam vsetko vadi, alebo ze ste bezcharakterna svina, alebo ze ste samonasieraci typ, alebo ze si vymyslate( cim vlastne povie ze klamem) alebo ze vam nieco dolezite nepovie pretoze presne vie ako by ste reagovali a riesili to v style ze vam to vadi.
A toto vsetko by vam povedal hocikedy pri beznych komunikaciach.nie pri jednej hadke. Ja uz neviem ale tie jeho reakcie mi pridu divne. Ja by som mu take nieco nepovedala ani pocas hadky.

Strana
z2
unicornlady
28. apr 2025

Ja si myslím, že si niečo podobné zažívala doma, a práve preto ti neblikali kontrolky v hlave pri tomto partnerovi.
Lebo určite nejde len o nadávky. To je celkové agresívne vyžarovanie človeka.

kiki68
28. apr 2025

Ja som mala taky typ a prerastlo to do strasneho teroru. Nielen psychickeho. Za mna by ma uz nic pri takom cloveku neudrzalo

crazy_cat_lady
28. apr 2025

dufam, ze tie plany do buducnosti, o ktorych pises, su rozvod ...

majlo1234
28. apr 2025

Len raz mi povedal moj manzel, ze sa spravam jak j*bnuta. Len raz, hranice si treba pevne nastavit. Pre mna su to sice len slova, ale so mnou sa moj manzel bude rozpravat s respektom, tak ako ja s nim, tak ako s detmi, ak mame byt v laskyplnom a respektujucom vztahu. Proste, ako sa vravi? Ja som s nim husi nepasla. Je to na tebe, ako vies komunikovat a vytycovat svoje hrani e

autor
28. apr 2025

Aj dnes mi povedal ze mat taku zenu ako som ja by chcel kazdy chlap.. a este si tam nieco popod nos hovoril. Samozrejme bol to vysledok toho ze mi velmi plakalo dieta v aute ale ze velmi( este tak neplakal , pol rocny) cakali sme ho, volala som munie je kde zaparkovat, velmi place. Tak ze ide k nam so starsim synom. Aj prisli pomalicky si vykracoval ze slimak by ho dobehol. Tak som mu povedala nasrato ze ci nevie ist rychlejsie ked vie ze syn strasne place.. a uz problem. Panko sa vztahovacne urazil ze zas mi nieco vadi. Ako fakt. My sme uz boli spoteny, syn plakal az sa dusil, cely mokry, vonku uz bolo po 20tej a moj manzel ma cas, ako na prechadzke. Tak ja by som mu bezala pomoct aby sa situacia rychlo vyriesila a on.. :(

autor
28. apr 2025

A on ma este ponizi ze kazdy by chcel taku zenu... samozrejme ironicky.. a samozrejme urcite celu tuto situaciu vidi inak.

autor
28. apr 2025

A mozno som mu to nepovedala ani nasrato, len proste nie s usmevom na tvary. Ved som uz nevedela co robit s malym.metal sa plakal kopal. Vybrala som ho zo sedacky, sedela som za volantom, maly na rukach, tahal ma za vlasy z kazdej strany. A neviem co cakal moj manzel . Ze budem v pohode? Ci co...

dvanastka
2. máj 2025

Manipulatívny a primitívny človek. O chvíľu z teba spraví trosku, potopí ťa psychicky. Pije aj alkohol? Teš sa, keď budú deti vačšie, ako ti budú rozprávať. Keď uvidia hento hovado, ako ti krásne rozpráva.

Strana
z2