icon

Ako riešiť vulgárne správanie manžela?

19. nov 2024

S sme manželia 22rokov
muž mi začal nadávať. Často si vypije a hlavne vtedy ma reči ako
žijem s tebou len kvôli deťom,neverím ti,
si najmúdrejšía
si piča
,par krát mi povedal ze sa so mnou rozvedie ale všetko sú len reči keď idem niekde kontrola, doma neurobí skoro nič len leží pred druhými ľuďmi nieje taky je fajn co by ani neverili ako sa správa doma keď vypije

Proste neviem ako ďalej mam už veľké deti 17r a 20r
Uz neverím jeho slovám

Strana
z2
yoxinka
20. nov 2024

Keby mám tak veľké deti ako máš ty, chlap by mi začal piť a nadávať, v momente balím kufre a idem ŽIŤ vlastný život. Nechápem, na čo čakáš??? 🤷‍♀️ Mimochodom, ja som vyrástla v rodine alkoholikov a NIKDY by som nedovolila, aby moje deti žili v takom prostredí, nikdy! Keď ženy povedia, že ostávajú spolu len kvôlu deťom, ide ma trafiť šľak! Pre deti je to hrozné!!!

autor
20. nov 2024

@barbie2023 22rokov to nebolo med lízať narobil dlhý pil tie dlhý postupne aj vyplatil zo svojom príjem ale zas nehovorím boli aj dobre chvíle teraz posledné 3 roky sa to zhoršilo ublížili mi jeho slová naša komunikácia sa zhoršila to ze mi povedal ze mi neverí ze žije so mnou len kvôli deťom atď to ma veľmi zranilo ze žijem s človekom ktorý mi po toľkých rokoch povie takéto slová ťažké to je tolerovala som veľa veci robila som v domácnosti všetko pracovala som len denne teraz som zmenila prácu a od kedy pracujem na zmeny sa to zhoršilo on robota, krčma a domiv prišiel a lehol si k TV niekedy aj urobil niečo ale teraz si hovorím sama sebe ze som ho naucila pohodlnosti sama, sama som si na vine ale po tých slovách za to všetko čo som pre neho urobila si zaslúžim nadávky??

autor
20. nov 2024

@darmasiswa spoločný byt na hypoteku

yoxinka
20. nov 2024

Tak on celý život pil, dlhy robil, ale tebe ublížili až nejaké SLOVÁ??????????? Ja umrem! Žena, tebe niečo padlo na hlavu alebo čo je toto za diagnózu???

zmrzlinka8
20. nov 2024

@pribinak keď to vieš, tak prečo píšeš, ešte jej muž má podpisovať žiadosť o rozvod? môže to niekoho zmiasť, kto to nevie

pribinak
20. nov 2024

@zmrzlinka8 kvôli efektu že on sa vyhráža, tak nech sklapne a kona
Fakt nechápeš??

barbie2023
20. nov 2024

Nevyjadrila som sa správne. Nie, nikto si nezaslúži nadávky. Ale chovala si si hada na prsiach. Takže sama si si ho tak nastavila a evidentne je to kus chruna ,ktorý bol tak aj vychovaný. 🤷

janickacrazy
20. nov 2024

Máš pravdu, môžeš si zato sama. Už dávno si mala odísť aj s deťmi. Celé detstvo sa museli dívať na alkoholika. A ešte ani teraz neodides, keď ti začal aj nadávať? Čo myslíš, čo bude ďalej? Facky? Potom už odídeš konečne? Žena preboha spamataj sa!

retatka
20. nov 2024

Tak potom tu je škoda aj radiť.Po tom všetkom, čo ti narobil ty ideš riešiť nejaké slová.Si zrejme typ ženy ktorá sa posťažuje a po zbytok života bude naďalej šúchať nohami, prať trencle.Chlap si môže s tebou topánky utierať, to on veľmi dobre vie, že nie si schopná odchodu, čo väčšina žien nepochopí.A v tomto si vychovávala deti?
Modli sa aby nerobili tie isté chyby vo vztahoch a nešlo to s nimi celý život vďaka vášmu toxickému vzťahu .

ema22270
20. nov 2024

Takze on pije vkuse 22 rokov? Narobil aj dlhy? A splatil ich... no tak co k tomu ale viac dodat.

betulinka1
20. nov 2024

Ved mu povedz, ze moze odist. Ze si moze uzivat stastny zivot. Po rozvode ho vyplatis a zoberies hypo na seba. Vybavene. Na co sa hrat kvoli detom na rodinku. Co na to deti?

princezna_bosorka
20. nov 2024

necakaj a odid... zbytocne stracas cas s ozranom a debilom (nahraj si nejake vystupy na mobil, nech mas argumenty pre sud na rozvod).

ksenia16
20. nov 2024

To nie je zivot. Ci je dom? Rozvod, ine veci potom resite

rozculena
20. nov 2024

@anjelicek26 nič sa podpisovať tomu druhému nedáva.A volá sa to Návrh na rozvod manželstva,žiadna žiadosť.

rozculena
20. nov 2024

deti majú 17 a 20 a kvôli nim je s tebou? veď to sú dospelí ľudia🙄

daniela1911
20. nov 2024

Je a tebou lebo sám by skapal. S prepáčením.
Lebo varíš, perieš, staráš sa o domácnosť a on môže ležať a chlastať. O deti vôbec nejde, a pokial sú deti normálne, samé sa čo najskôr od neho poberú.

gerber58
20. nov 2024

Žiadna zmena, nenechaj si skákať po hlave, poziadaj o rozvod...snáď nechceš takto žiť naďalej

zazka666
20. nov 2024

@klara1205 máš môj obdiv

Strana
z2