icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

katkami123
10. mar 2024

Kto vie, čo sa tebe deje zas v hlave. Mne stačí zlomok diskusie a mám dosť. To nevieš Lindt pralinky doniesť?

miadi
10. mar 2024

Ked som bola mlada zila som v Mexico city Mala som frajera co zil na Playa del Carmen ked chcel aby som dosla za nim kupil mi letenky na vikend .. lietala som par x za nim a nie som zlatokopka nedal mi ziadne darceky ani nic jednoducho pre mna by to boli velke vydavky a prenho nie. Bol mlady fesak mily empaticky ale mal jednu podstatnu vadu a Preto som ten vztah rychlo ukoncila hoci som bola velmi zalubena a bolelo to. Tvoja priatelka mà zdravotny problem ktory jej znizuje libido. A este mà sadnut na vlak cvakat za to aby sla do Viedne kde ty od nej ocakavas sex ? Ty by si sa mal inak mega snazit aby mala na teba chut.

larinka552
10. mar 2024

To si robis kozy 🫣🫣😃😃 Toto uz nemoze byt real 😃😂😂😂 Ved prvy april je az o par tyzdnov 😅🤣
Tak hovoris, ze je charakterna nie je zlatokopka atd. a hned z prvej ju podozrievas, ze co spolu v aute robia 😂😂🫣 Ved keby ste boli manzelia, ona by nemohla chodit ani na nakup sama a ty by si ju asi zamkol v pivnici 😂
Velmi zvlastny vztah a ten kamos to je akoze kto, lebo vyzdvihnut si ju mal logicky ty 😃

pluss
10. mar 2024

ty si vážne psychopat...mal by si sa jej kamošovi ešte poďakovať že ju odvezie zo stanice keď ju ty nemáš ako...ponúkol si sa jej že prídeš taxíkom po ňu alebo si sa na to proste vysral že veď cestu si zacvaká sama? bol by si radšej keby sa sama trepala spojmi?

autor
10. mar 2024

@katkami123 ved Milka je tiež oki, či?

autor
10. mar 2024

@pluss prišiel by som taxikom...nespytala sa, už mala kamoša na BMW čo vždy priskoči

katkami123
10. mar 2024

@larinka552
Kamoš má auto. Tento tu elektičenku od zamestnávateľa. Ale hlavne, že chce ísť do Dubaja na dovolenku. 😂

larinka552
10. mar 2024

@minka201 ach to je mile aka si uprimna 😅😅🤣

katkami123
10. mar 2024

No… s takým platom, kde sú čokoládovne na každom rohu… prísť s Milkou.

pluss
10. mar 2024

tak snáď ty máš byť gentleman a navrhnúť to v prvom rade sám keď sa dohadujete na stretku a nie čakať ako na spasenie.........ktoré nepríde a potom ju nepriamo obviňuješ že je zlatokopka keď tu vyťahuješ BMW a zazobaných pánov..

rozculena
10. mar 2024

ja neveríííííííííííííííííííííííím......😂😂😂😂 toto nemôže byť reálne

karolinakovac
10. mar 2024

Ako vies že jej kamoš ma BMW?

katkami123
10. mar 2024

Ale ona nie je telepat, žeby vedela čo sa ti v hlave odohráva a čo ty si v hlave plánuješ. Vyprdni sa ty na Dubaj s kamošmi, nauč sa inak hospodáriť s peniazmi a nemusíš potom žiarliť na kamošov s BMW.

autor
10. mar 2024

@katkami123 ved ale rakuska je lepšia ako slovenska...ona ma rada obycajne sladkosti, vraj najradšej ma horalky, ked sme v cukrarni, da si obyč veternik, že si nepotrpi na specialne sladkosti

autor
10. mar 2024

@katkami123 budem mať auto, ona to vie, ale najprv riešim byt teraz, nevyjde mi na auto aké chcem

larinka552
10. mar 2024

@katkami123 on je taky slovensky milionar z chatrce asi 😃😃😂😂 Ach pana beka, to uz len film natocit 🫣🫣😂😂 tragikomediu o trampotach s laskou v zivote mladeho a nepochopeneho muza 😅😭

autor
10. mar 2024

@karolinakovac viezol ju raz do školy, poslala mi foto, ako idu autom, posla interieru

minka201
10. mar 2024

@larinka552 Ale vazne... Ja netuším, koľko chalan zarába a nikdy by som si nenarokovaka na veľké dary len preto, lebo chlapec zarába viac ako ja... Môj mal auto, chodil za mnou, ale aj ja za ním, hoci som bola študentka a z brigády som veľa nemala.
Ale tento sa riadne vyfarbil. Jeho baba to z neho cíti a tam je problém.

katkami123
10. mar 2024

A dovolenku za 2700€ musíš mať? Za 800€ last minute sa to máli?

autor
10. mar 2024

@pluss navrhol som...jej odpoved, dakujem Ti krásne, kamoš pre mna príde, bude mať cestu okolo stanice a potom pri intraku navstivi brata

miadi
10. mar 2024

@rozculena tiez mam pocit od vcera ze si tu z nas nejaka pubiska robi prdel Lebo takto postihnuty chlap Snad nemoze realne existovat. A Keby aj ta kocka by onho 🚴 neoprela.

katkami123
10. mar 2024

@minka201
“ Môj mal auto, chodil za mnou”… ďalej už nemusíš pokračovať.. on kritériá nespĺňa a to mu tu píšeme bežné ženy z ľudu. Každá mala odvoz, dovoz a chlapa s autom.

autor
10. mar 2024

@miadi bohuzial, je to reálne, tak človek vo vzťahu ma aj problemy, nie?

katkami123
10. mar 2024

@miadi
Tiež si myslím, že už nejaka puberťáčka sa tu na nás baví. Lebo už aj ja sa smejem, čo tu čítam. 😀

autor
10. mar 2024

@katkami123 to je to auto taký problém? Ked idem po nu, vždy pridem taxikom až k nej, ked ideme naspať, vždy ju odprevadim až k dveram internatu, nejaké vikendy som mal auto pozicane

karolinakovac
10. mar 2024

Aha tak, no ja keby mám frajera tak sa ho nemôžem dočkať a idem snim hoci aj na taxíku a odmietnem kamarátovi odvoz..Taxi tiež vie uniesť kufor takisto ako BMW. Sa čudujem že Ti ešte neblika kontrolka že nemá moc záujem.

autor
10. mar 2024

Fakt nenechavam mladu babu ísť samu, keby ide do viedne, ide cez den predsa len

larinka552
10. mar 2024

@minka201 Praveze ona si nenarokuje na nic. Ale tu ide princip a ona urcite citi, ze tu nieco nehra. To uzname asi vsetci.
Je to smutne (pre nho ale mozno aj pre nu) ale on to vztahu nevie, asi nie je zrely.
Ona je mentalne o hodny kus dalej od neho. Navyse on je poriadne majetnicky a ziarlivy, co mu znacne komplikuje sance u nej.

pluss
10. mar 2024

no v tomto máš pravdu...vo vzťahu sú aj problémy...lenže vy máte vzťah len v tvojej hlave vysnívaný

katkami123
10. mar 2024

@karolinakovac
Lenže on jej to navrhol až neskôr, keď si zaistila kamoša. Tak tiež si nemyslím, ze iba jeho má.