icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

adka_bh
10. mar 2024

Možno by sa jej mal priamo spýtať či chce s tebou vzťah a pokračovať alebo to radšej ukončiť skôr ako sa ešte viac namotaš na ňu 👀
Žiaľ vyzerá to že zrovna nie úplne sa jej vo vzťahu páči.

naneta258
10. mar 2024

Alebo len necíti taky záujem o ňu z tvojej strany tak nie je z teba tiež taka paf (vlastná skusenost) 🙂

autor
10. mar 2024

@naneta258 aj to mi napadlo

naneta258
10. mar 2024

Skus sa viac prejaviť, počúvať ju, byť jej oporou a uvidis ako to pôjde🙂

unicornlady
10. mar 2024

Že o intímnosti teraz nestojí. Skôr asi nechce priamo povedať, že o to nestojí s tebou.

valentinkas
10. mar 2024

Ešte sa do Teba môže stále zaľúbiť....ale musíš byť úžasný a zahŕňať ju bezpodmienečnou láskou. Vezmi ju na tú dovolenku, keď bude mať v škole voľno. Choďte niekde letecky, ubytko cez booking. Kdekoľvek, dá sa. Nepozeraj na peniaze. Je to investícia. Keď bude zarábať ona, možno ťa v plate aj prevýši.
Ak sa do Teba buchne, super.
Ak nie, povieš si, že Ty si do toho dal všetko.

miadi
10. mar 2024

To Neviem ci netuzi po sexe s niekym inym .. no ocividne netuži pp sexe s tebou. Z toho co ti dnes povedala vychadza ze nie je do teba zalubena. Mozno jej len vyhovujes ako vztah na dialku ze moze tym 100 inym chlapom povedat ze niekoho uz mà . A zaroven sa nemusi nijak viazat na teba. Prides mi ako photo prop.

isabella15
11. mar 2024

socialne siete su zabijak vztahov

isabella15
11. mar 2024

Onicom vztah. Strata casu pre obe strany.

victory7897
11. mar 2024

Prečítala som iba 3 odpovede a podľa mňa mala ostať s tým 30r typkom čo jej platí dovolenku... A ty choď do Dubaja či kam a roziďte sa preboha...🤦 Hrozne

simca06022011
11. mar 2024

@domi2425 netreba ani takéto scenáre opisovať, obťažovania sa nebojím a v keginach by som nikam necestovala. Jedine tak 12+hodin v aute ak cestujeme :D

adka_bh
11. mar 2024

Tak a tu je evidentne pohľad z druhej strany, v diskusii dievca popisuje vzťah bez chcemie s chalanom z Viedne ktorý meria 173cmm….. aká náhoda

https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/dali-by-ste-sancu-vztahu-bez-lasky/

karolinakovac
11. mar 2024

@adka_bh odpadla som 😄🙈 ale tam baba píše, že ani pusa nebola a na sex s nim vôbec nemysli, že by odvtedy už sa niečo odohralo? To mi nejak nesedí

lakebabe
11. mar 2024

@adka_bh 😂😂😂 kokos vďaka tejto stránke asi zruším netflix už len pukance 😄

lakebabe
11. mar 2024

@karolinakovac možno ona o tom sexe ani nevie 😄

karolinakovac
11. mar 2024

@lakebabe jeden z nich očividne klame 😄

lakebabe
11. mar 2024

@karolinakovac jeden z nich možno pri tom nebol pri vedomí 💁‍♀️😄

adka_bh
11. mar 2024

@lakebabe však 😆 síce čas trošku nesedí ale tiež si myslím že ešte k ničomu u nich neprišlo, a preto nechce ísť s ním ani na hotel ani do Viedne lebo sa chce vyhnúť intímnostiam, aj my ho je ľúto ale radšej to ukončiť skôr z kratšieho konca

karolinakovac
11. mar 2024

Tak preto jej nechce platiť dovolenky a darčeky, lebo pravdepodobne sex ešte nebol...to dáva zmysel podľa toho ako sa vyjadroval...🤷‍♀️ to je len môj názor, nemusí to byť pravda, ale dačo tu nesedí z jej uhla pohľadu 😄

karolinakr
11. mar 2024

@karolinakovac ona ho nechce, takže je to jasné

sticker
simca06022011
11. mar 2024

@adka_bh
@karolinakr no ale tito spolu randia menej ako pol roka;)

adka_bh
11. mar 2024

@simca06022011 každý to mohol zadefinovať inak on to bral ako rande chodenie možno už dlhšie a ona ho berie ako frajera až od iného momentu

karolinakr
11. mar 2024

@simca06022011 hej, možno blbá náhoda, stejnak si myslim, že troll

lakebabe
11. mar 2024

@simca06022011 ja poznám pár kde ona tvrdi ze sú spolu sedem a on ze tri roky tak každý mame asi iné vnímanie casu🤷‍♀️😄

karolinakr
11. mar 2024

@lakebabe ja poznam ženateho, čo ma na fcb single. aj status vnimaju muž a žena rozdielne

lakebabe
11. mar 2024

@karolinakr podobne ani status na fb nemusia mať chovajú sa ako single🙈 myslím ze ak je toto real tak chlapec má vzťah a ona o tom nevie😄

karolinakr
11. mar 2024

@lakebabe 🤣

muchotrafka298
11. mar 2024

@lakebabe to aj ja poznam taky...ona tvrdi, ze su spolu XY rokov a on ze o 3 roky menej, lebo si myslel, ze tie prve 3 roky spolu este nechodili 😂

lakebabe
11. mar 2024

@muchotrafka298 tento jej to aj povie pred nami, že bola len na sex tie prve roky 😄 mňa by zaujímalo kedy tieto páry oslavujú výročie 😄