icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

muchotrafka298
11. mar 2024

@lakebabe no tak asi hocikedy, ked ich napadne 😂 Ja co poznam tu dvojicu, tak on tvrdi, ze prve tri roky spolu nechodili, ale byvali spolu 😂
Inac to musi byt pre tu zenu dost ponizujuce podla mna, ked toto on verejne vyhlasuje, ze prve roky bola len na sex.

domi2425
11. mar 2024

@lakebabe fakt ale, naco platit netflix🤣typek sa pekne vyfarbil nakoniec, uvidime si sa este ozve😬

lakebabe
11. mar 2024

@muchotrafka298 inak hej ona sa len priblblbo usmieva keď to povie a to majú spolu dieťa 😄

lakebabe
11. mar 2024

@domi2425 ruším aj káblovku 😄

minka201
11. mar 2024

@karolinakr No ty kokos 😅 Myslíš, že je to ona?

karolinakr
11. mar 2024

@minka201 určite

karolinakr
11. mar 2024

@minka201 niekedy je takyto feedback z druhej strany dobrý..koĺko problemov a starosti som si mohla ušetrit, keby som vedela, čo z druhej strany, aká je pravda

minka201
11. mar 2024

@karolinakr Som zvedavá, či sa teraz niekto z nich dvoch ozve, aby nám to potvrdil.

katkami123
11. mar 2024

@karolinakr
Ja odpadávam 😂

katkami123
11. mar 2024

@karolinakr
No že dievca nechce ďalšieho psychopata čítam… 😂😂😂 tak to potom zle natrafila.

miadi
11. mar 2024

@katkami123 ona nebude mat dobry instinkt na ludi. Rozptyluje ju to povrchne. Mysli si ze sa jej nepaci lebo mà Iba o 3cm viac ako ona . Co by Nebol problem. A taku reakciu ze “ ked chces mozes ist na dovcu somnou ked das 2700e Lebo Ja nie som sugar daddy aby som ti to cvakol .” Berie ako v pohode.A moc im toleruje divne reakcie. Ci je chlap pre nu atraktivny ci nie..

katkami123
11. mar 2024

@miadi
Tiež sa čudujem, mne keby takú vetu povie, tak sa ho hneď opýtam či vzťah je pre neho transakcia alebo som nejaka k*va, keď on si myslí, že dovolenky platia len sugar daddy. Vymletý chalan, ale brutálne.

januska12323
11. mar 2024

Baby vy ste lepšie ako pani Colombová 🏆

larinka552
11. mar 2024

@adka_bh ty si aka dobra, pokaracovanie pribehu👏😂😂😅

adka_bh
11. mar 2024

@larinka552 mne udrel do oci názov témy v podobnych diskusiách na konci stránky 👀 že kuknem o čom to je že by to sedelo na toto dievca 😃

1gramofon
11. mar 2024

Dievčatá, všimnite si ako sú ukončené obe úvodné komentáre. Obaja používajú ... vo vysvetľovaní 😂
Ona síce používala diakritiku, on až tak nie, ale to mu asi len došlo, že nesmie byť nápadný.
Toto je buď totálny fejk, alebo sa niekto potrebuje vyrozprávat a píše z pohľadu seba a aj frajerky

minka201
11. mar 2024

@1gramofon Ja stále čakám na vyjadrenia autorov príspevkov. Myslíš, že ak je to fake, tak sem ešte pre pobovanie niečo napíše alebo sa už odmlčí?

1gramofon
11. mar 2024

@minka201 niekedy sa vrátia a ďalej si idú svoje 😂 ako berme to z tej lepšej stránky, že všetky tie komentare niekomu môžu pomôcť, aj keď úplne inej osobe, ktorá to nezalozila

1gramofon
11. mar 2024

@minka201 a zase my sme sa tu tiež pobavili, prežívali sme to s autorom alebo proti nemu na 16 strán, lepšie ako telenovela 😁

rozculena
Autor odpoveď zmazal
katkami123
11. mar 2024

Rozuzlenia sa už nedočkáme. Či to písala všetko žena a či chlap.

1gramofon
12. mar 2024

@katkami123 no hádam žiaden normálny chlap by tu nestráca toľko času 😁 ved toto je babská sranda

malasandrika
12. mar 2024

Očividne do MK teamu pribudli brigádnici na zakladanie takýchto tém. Úbohé

lakebabe
12. mar 2024

@malasandrika tiež si myslim

ouwecka
13. mar 2024

A ty sa jej po fyzickej stranke venujes?

romanka56
13. mar 2024

Blizenec? 🤣🤣

lacibo
13. mar 2024

Vies co..uz jej nevolaj..a sam uvidis, ci sa este vobec ozve..vas vztah je o ničom a už len to, že tu takto verejne rozoberas jej súkromné veci..je uplne cez..kritizujes ju a stale posudzujes..vobec jej nedoverujes a si vo vztahu vypocitavy..to nie je žiadny základ pre hodnotný vztah

salije
13. mar 2024

Chalanisko dostal nalozene riadne, mne sa iba vidi ze je zamilovany a nedostava sa mu nic spat, bohvie. No mna zarazili niektore zenske konentare, za kvalitu treba platit, uf, to sme tovar ? A je jedno aky je chlap ked dal viac rovna sa uspel ? Hodnota lasky = nula a hodnota penazi vsetko ?
Osobne by som chcela travit vsetok volny cas stym koho lubim a este k tomu ked je to taketo cerstve. Nezastavam si ho no mlada o neho zaujem nejavi, mozno nevie ako mu to povedat

asod
13. mar 2024

Nie je do teba zalubena. Ja ked som bol do môjho buduceho muza zalubena, nevsimala som si nikoho. Komplimenty mi dobre padli, ale oci som mala len pre neho. Mala som 21r.Brali sme sa po 5.rokoch chodenia.Cakali sme na druzstevny byt. Stale sme boli stastni. Narodil sa nam syncek. Az prisiel den, ked z politickych dôvodov ho vylucili z prace. On sa trapil, dostal infarkt. Zomrel po 25.rokokoch spolocneho zivota. Mam syna, s ktorym spominame na neho skoro denne.

gerrwie_girl
13. mar 2024

@adka_bh takže je to žena že? 😀😀😀. Ja som z prvých par komentárov došla na koniec lebo sa mi nechcelo čítať celé a šla som sem práve preto ze ci niekto prišiel na to ze to píše ženská 😀. Toto vôbec nebolo písanie chlapa. Moc jej to nevyšlo.