Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?
Dobry vecer.
Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!
Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?
Co s tym?
Dík
@blonde_bella aj ja si myslim, že nemá odomna právo chcieť dovolenku za 2700 EUR
Ste relatívne nový párik a ona sa ti chváli ako ju všetci obdivujú - no daj si na svoj FB alebo instáč zopár tvojích šmrnc fotiek a uvidíš
Ja sa jej ani nečudujem nečítala som to cele, vyzerá to byt vzdelaná mlada žena, ktorá si pri ťažkej skole ešte trochu privyrobi.
V jej veku mi NIKDY žiaden frajer nepovedal, aby som za ním pricestovala vlakom alebo v noci MHD a v živote by ma tak ani nepustil. Každý ra z bol odvoz a dovoz automaticky z mužskej strany. To isté aj kamaráti ma nikdy nenechali ísť v noci taxíkom z mesta vždy kto mal auto baby rozviezol.
Nikdy by som nesadla na vlak a išla za frajerom sama do Viedne kvôli mojej bezpečnosti.
Ty pýtaš od studentky zaplatit dovolenku v Dubaji??? Si to čítaš po sebe? Chod do Turecka miesto Dubaja a zaplat to aj jej keď ju tam chceš. A druhá vec je už takého ex mala príde iný po tebe ak sa budeš takto správať a tu dovolenku aj cestu jej zaplatí veľmi rad
Ja nestíham cumiet co je toto za chorú dobu a kam zmýšľanie mladých chlapov smeruje
Nie je to seriozne spravanie voci tebe ako partnerovi ale vek ju ospravedlnuje, je to este mentalne nevyzrety clovek,potrebuje este cas...a ak ti to ozaj vadi, zvazila by som ci dalej zotrvat v takom vztahu... Vo vztahu je dolezitejsie, aby ste si osobnostne sadli s partnerom ,nez to kto ako vyzera. Vyzor o par rokov pomynie... Pokial ste vo vaznom vztahu tak ona nema narok ani si vypisovat s kolegami a spoluziakmi, to iste plati pre teba. Inak tam nie su uprimne city v opacnom pripade.
Ale veď ty ju ani nemiluješ. Teba len štve, že nemáš s nou pravidelný sex, lebo ONA za TEBOU dostatočne často nechodí. Chceš byť s nou častejšie? No tak zodvihni riť z Viedne. Inak nepindaj. To nie je jej povinnosť behať za tebou neustále. Pán dôležitý.
@katkami123 ked navrhnem, že budem u nej na intraku, tak repta, že tam ma spolubyvajucu a žiadne sukromie
@lakebabe
Podľa jeho vyjadrovania, jasný egoista, všetko len - ja ja ja a mne je ukrivdené, ale keď príde na lámanie chleba a má urobiť nejakú činnosť aj on, tak zas musí ona.
Keby bol múdry, tak býva vo Viedni, vezmem dovolenku v práci, zbalím kufor sebe, nech si zbalí kufor pristelka, pozrieme last minute zájazdy z Viedne a druhy deň idú, na super dovolenku, on za 1000€, ona za 1000€, sú spolu, a on ešte ušetrí 700€. Podľa mna ani jej rodicia nie sú z neho nadšení.
A to nemôžeš vybaviť na noc v Ba hotel, ubytko na 1 noc? Ty si fakt nejaký mimo.
@isabella15
Ale no… veď on ide na dovolenku s kamošmi bez nej. Tak tiež tam ani on nepohrdne nejakou.
@katkami123 take bolo už
A prečo už teda nie je?
@katkami123 mne keby dcéra na výške povedala ze od nej frajer pýta na dovolenku v Dubaji a od nás tak jej ho sama v telefóne zablokujem
A presne keď som študovala a nemala súkromie frajer chodil na víkend za mnou do ba sám od seba zaplatil lacnejší hotel mimo mesto a mali sme súkromia až až tri dni.
Všetko je o ochote
@katkami123 ona nechce
@anonym Ona s tebou odmieta sex?
@grof_monte_christo áno, že nemá chuť, je unavená, pritom niekedy je hore do 2hej rána...ked som sa pytal, čo robi, tak že nič také..má dobrého kamarata, čo je stále pomyselne ,,nablízku" a niekedy si myslim, že kto vie čo oni dvaja....ona tvrdí, že sa vidaju len sporadicky a aj to len na káve
@anonym Ste spolu len pol roka, na začiatku to bolo iné? Túžila po tebe niekedy? Vieš si sám pre seba povedať aspoň jeden dôvod, prečo by ste mali byť spolu?
@grof_monte_christo sčasti iné, neviem, či tužila
@anonym Ja bych to celé zabalila ...
@grof_monte_christo súhlasím
Ahoj, prečítala som skoro celú diskusiu, ale bohužiaľ tiež som dospela k názoru, že to s vami nemá význam. Úprimne, musím povedať, že ani ty sa veľmi nesnažíš. Pamätám si, že keď som bola študentka na VŠ a môj muž (vtedy priateľ), by si odo mňa korunu nevzal. Na dovolenku ma vzal 2x, neplatila som nič. Ja som bola rada, že si zaplatím svoje náklady a od rodičov som nepýtala. Akože dovolenka pre VŠ za 2700 eur je snáď výsmech, nie? Ak ti je pre ňu 2700 eur veľa, prečo ju preboha nepozves na dovolenku, ktorú vieš zaplatiť pre oboch? Však môžete ísť niekde napr. Na grécke ostrovy tesne pred sezónou, tam sa musíš zmestiť do 2 tisic pre oboch. Ja keby som prišla za rodičmi, že mi treba na dovolenku s frajerom 2700 eur, tak by ma poslali akurát tak do "teplých krajin" a odporúčali zmeniť priateľa. Za dovolenku som platila až vtedy, keď som začala pracovať na plný úväzok. Ďalšia vec, ja ako žena by som očakávala, že za mnou príde muž. Však jej navrhni, že prídeš do Ba, na 1 noc si zaplať ubytovanie a v nedeľu môžeš ísť naspäť. Neverím, že pri práci vo Viedni sa ti to aspoň 2x do mesiaca nepodarí. 🙈
@grof_monte_christo Ja ju milujem a je to presne žena, akú som si vysnival
A co robite vo svojom voľnom čase, keď ste iba spolu? Možno to ju trapi, ze ju vnímaš len ako sexuálny objekt a len hľadáš spôsob ako sa s nou iba vyspať. Ze netúžiš po nej, jej prítomnosti a jej osobe, ale po sexe. Urobil si aj niekedy niečo navyše? Neprekvapil si ju?
@anonym Ako myslíš, ja na základe tebou uvedeného vnímam nesuhru na viacerých frontoch a len chcieť a milovať nestačí
Prečo za nou nezajdes v strede týždňa, po praci, len tak na otočku, do kina, do reštaurácie? Lebo to sa ti neoplatí, lebo by si nemal sex? No tak asi to aj ona vidí, ako ju vnímaš. Len keď sa ti to sexuálne oplatí, nie ako osudovú zenu, ktorá ti za to stojí, iba ju vidieť. Vieš koľko má takých za chrbtom? Potom sa ničím ale od tých druhých neodlišuješ. Další, ktorý chce len sex.
A to, že nemáš auto, je žiaľ, veľké mínus. Nechavat ju takto cestovať za tebou je na hlavu. Žiaľ, ja to na dlho nevidím. Nemáš auto, ona má cestovať za tebou spojmi, do toho ideš na drahú dovolenku bez nej s kamošmi, pritom si mohol ísť na lacnejšiu a s ňou. Ocakavaj, že dostaneš v blízkej dobe kopačky.
@katkami123 keby chcel auto si aj požičia od kamaráta, ...
Byť bez auta je naozaj veľké mínus, tebe to na život vo Viedni možno stačí, inde by si ho potreboval, ked chces mat priatelku zo Slovenska.
Vela zien dostava komplimenty od muzov, ale ona ti o tom hovori a ty ziarlis. Jasne, ze to potesi kazdeho kto komplimenty dostava. Nie nepotrebuje sa pacit inym, ani tebe, staci, ze sa paci sebe. Mozno si menej atraktivny, alebo len velmi ziarlivy. Kazdopadne vzdy zeny dostavaju komplimentov viac. Podla mna vas vztah nie je v rovnovahe kvoli tvojmu vnimaniu tejto veci, si ziarlivy a ona o tom mozno ani nevie, ale dobuducna to ako veci vnimas moze byt medzi vami problem.
Deti riešia detské problémy. Ale z tvojho príspevku sa poučí aj (iba?) zrelý muž.

@karolinakovac ja zatiaľ nemám auto, vo Viedni mi ho vobec netreba, takže nemám možnosť pre ňu prísť