icon

Ako riešiť vzťah na diaľku s nápadníkmi?

8. mar 2024

Dobry vecer.

Prajem všetkym zenam tu v prvom rade ešte pekny MDZ!

Chcem sa poradit ohladom partnerky, má 23, ja 27, sme relativne novy vztah (pol roka), s tym, ze sme zatial na dialku, kedze ja robim vo Viedni a ona v BA ešte študuje posledny rok na škole. Vztah na dialku je tazky, to ano, ale priatelka to cele nezlahcuje tym, ze ona na fakt kazdom rohu ma nejakeho napadnika, co jej dava komplimenty, chvali ju, snazi sa zacat balit a pod. A ona nema problem mi o tom hovorit jak keby nic, jak keby to hovori bratovi, nie svojmuj chlapovi. Ano, je to krasna zena, uvedomujem si jej prednosti, krasne sa oblieka, ale fakt ma potrebu sa tak pacit aj inym? Pritom mne sa zdaleko po intimnej stranke moc nevenuje. A vyslovene mam pocit, ze ona si to uziva, v realnom zivote aj cez spravy, ked jej niekto pise, chvali ju, viem, ze za ma fyzicky nepodvadza, ale preco stale potrebujje pozornost, komplimenty, akoby flirtovanie? Niekedy si vravim, co ine si ešte mozno piše s chlapmi.
Nerozumiem jej, nestacim jej?

Co s tym?

Dík

zanny93
9. mar 2024

A ty ju mas na 1. Mieste?..bola by hlupa keby da chlapa na prve miesto..tam patri ona..kazda zena tam ma mat samu seba..je to normalne a zdrave..ty si tu mozno este na pol roka..rok ale rodicia, priatelia, skola praca..to je jej zivot..nie niekto kto vie len pisat aby za nim prisla do Viedne a sam nepride..kupi jej nieco cim sa ani netrafi a este je ofucany ze sa jej nepaci..no evidentne ju nepoznas. A ani sa nesnazis spoznat inak by si nepisal sem..a este o tom ako ju chces kontrolovat ale kedze je to vztah na dialku nemas ako ustriehnut ..booze daj jej pokoj zasluzi si lepsieho...naco by si tebou nicila zivot..slecna ak to citas utekaj!

karolinakr
9. mar 2024

@minka201 prosím ťa, čo môže žiarliť..ked ich prichyti v posteli, potom može začať riešiť

blonde_bella
9. mar 2024

A za mňa sa dovolenky platia manzelke, prípadne žene s ktorou dlhodobo žiješ v spoločnej domácnosti.
Absolútne vôbec nie frajerke

veronicka88
9. mar 2024

Ja mám takú smolu že sa chlapi so mnou bavia ako s naj kamošom alebo len druhý extrém flirtuju🙈od puberty. Mám pekného,úspešného a sebavedomého manžela. To ako sa ku mne správajú druhí neviem ovplyvniť. Záleží ako sa k tomu postavím JA. Ja som vyrovnaná a maximálne spokojná o svojím životom!a tým pádom to nepotrebujem vyhľadávať ale...som žena...rada sa pekne maľujem,oblečiem aj sa rada dobre cítim. Možno len ty externé to tak vidíš. Tie ďalšie veci sú skôr problém že s tebou nepočíta vo svojom voľnom čase,...na toto by som sa zamerala.ak máš celý život žiarliť zbláznis sa

minka201
9. mar 2024

@karolinakr Tak to písala tá žena. Jej muž je zneistený z toho, že sa každý deň okolo nej vrtí kolega, ktorý sa ju snaží dostať.

vecicky1805
9. mar 2024

Možno jej chýba tvoja blízkosť a komplimenty od teba, tak jej povedz na rovinu že keď ti o tom hovorí často že sa o ňu bojíš že ju máš rád a že trochu žiarliš, že ti je to ľúto. Možno sa bojí že aj ty si tam obletovaný a nejaká ťa jej preberie..keďže ste ďalej od seba a menej často sa stretávate, tak ten vzťah ide pomalšie a može sa stať že tebe alebo jej príde niekto kto viac “sadne” o vzťah sa treba starať a byť vždy úprimný..každý to má inak, mojmu lichotilo keď ma chceli iní..mne to však príjemné vždy nebolo, ale keď to niekedy bral ako samozrejmosť a prestal sa “starať” tak som mu to občas pripomenula, a na druhej strane keď raz bol pri tom ako na mňa iný pokukuje usmieva sa snaží sa flirtovať atď to už tak rád nebol 😂a tváril sa kadejako 😂ja som bola samozrejme k dotyčnému slušná, neflirtovala som ani nič podobné, ale vtedy už mu ten záujem tak nelichotil, každý to má inak, každý chlap či žena to vníma inak..aj hranice nevery má každý inde, najlepšie je si to na začiatku vzťahu úprimpe pekne všetko vydiskutovať, potom neskor sú z takýchzo nevypovedaných vecí len problémy..držím palce. To čo si napísal nám, vysvetli jej ako to cítiš ak je to rozumné úprimné dievča a má ťa rada iste to bude riešiť, a keď bude na niečo také kašľať tak budeš vedieť podľa reakcie ako veľmi jej záleží na Vašom vzťahu..mňa tiež moj niekedy takto podpichuje ale ja už viem že aj zo žartu aj si primyslí aj to robí niekedy preto že som ho zabudla “pochváliť” 😂lebo má rád keď mu lichotím a niečo pochválim, ja si zas na to moc nepotrpím a skor mám rada keď mi venuje viac času, a všíma si ma ináč..na úžitok vo vzťahu je veľmi dobré si prečítať aj knihu 5 jazykov lásky pre mužov alebo aj tú všeobecnú, veľmi ti to pomože, moj sa smial že keby takú knihu čítal skor… 😂skús..celkovo ti to len pomože ..veľa šťastia vo vzťahu

vecicky1805
Autor odpoveď zmazal
vecicky1805
9. mar 2024

Mrzí ma to že to napíšem, nevyzerá ako zlá baba ale ešte skor ako nevyzretá na vážny vzťah resp sa do takého bojí, podľa toho čo popisuješ (až potom som prečítala všetky komenty) ešte úplne vážny vzťah nechce, a teba má rada ale nemiluje. Máš dve možnosti poriadne a ňou o tom pokecať ako som písala vyššie, popytať sa ako si predstavuje Váš vzťah čo naozaj k Tebe cíti aj kěd mi príde že to ani sama netuší..druhá možnosť (vysvetliť možem v ip ak treba) dať ai pauzu, a uvidíš či jej budeš časom chýbať, ak nie je to jasné..potom lepšie časom hľadať ozajstnú lásku inde. Keď niekoho veľmi miluješ a to viem o čom hovorím naškrabeš aj to posledné aby si ho čo najviac a najčastejšie videl..tak som to mala ja ..a aj moj partner

vecicky1805
9. mar 2024

Proste ty sa z opatrnosti držíš krok spať čo chápem vzhľadom k tejto dobe a tvojom veku, a ona sa drží ešte o viac krokov spať - chce si ešte užívať mladosť a čiastočnú voľnosť, nevypadá žeby chcela úplne vážny vzťah, ono nemusí ten vzťah padnút je to o tom ako to pojde ďalej časom sa to u nej može zmeniť dozreje dospeje a uvedomí si viac vecí a ak ťa bude mat´ vo svojich plánoch do budúcnosti iste začne na vzťahu viac pracovať, otázka je či sa ti chce čakať a dávať tomu ešte šancu a čas..ešte nie je do teba úplne zbláznená, a podľa mňa byť na začiatku hneď či časom úplne zaľúbený je dobrý základ pre vzťah z obidvoch strán..

gleep1
9. mar 2024

Ty mas pri nej naozaj strašne pocity menejcennosti a ani ju nelubis, chces ju len vlastnit lebo je to super trofej. Najdi si seberovnu

adka_bh
9. mar 2024

Keď chceš aby išla do Viedne čo takto sa jej ako galantný muž spýtať či ma na to aktuálne peniaze a že ak nie prídeš v piatok po nu, a v nedeľu ju privezies na intrak 👀 myslím že by ju to potešilo a rada by ponuku prijala
A na margo darčekov vnucovať jej iný parfum ako ma rada je hlúposť, nabudúce sa radšej spýtaj čo ma rada a kúp presne to a poteší sa 2x ad za 1 že počúvaš čo vraví a za 2 z veci ktorú naozaj chcela.

katkami123
9. mar 2024

Autor a ty si v poriadku?
“ ok, uznavam, ona leginy nenosi, kupil som jej ich nech ma na sport, do lietadla...vone viem, ake ma rada, ale chcel som aby mala aj inu, niemusim jej kupit predsa to, čo povie, že sa jej paci, či?”

- to jej kupuješ veci, ktoré vieš, že nenosí, nepoužíva a nepáčia sa jej? A tá veta na konci : Nemusím jej kúpiť predsa to, čo povie, že sa jej páči. 😳 tak to ma dostalo.
Ty si iný mimoň.

Ono ty máš tých problémov viac okrem tvojho sebavedomia, teda takéto zmýšľanie som ešte u nikoho nezažila, žeby mi manzel alebo ex niekedy kupovali niečo, čo vedia, že nenosím, alebo nechcem, toto čítam 1x.

muchotrafka298
9. mar 2024

Niektore veci je dobre nechavat si len pre seba a toto je jedna z nich. Neviem na kieho by som vesala chlapovi na nos, kolko muzov na mna pozera, flirtuje so mnou a neviem co /hypoteticky/. Asi jej toto robi dobre a vyhladava to, ked jej druhi povedia, ako dobre vyzera, aka je sexi a pritazliva. Mne keby to niekto povedal, podakujem za kompliment a neroztrubujem to dalej a svojmu chlapovi uz vobec nie. Najdi si inu, ktora Ta nebude takymto sposobom zranovat.

katkami123
9. mar 2024

Autor… teraz čítam staršie strany. To, že si mimoň, beriem späť. Ty si projeb*ny a brutálne. Dúfam, že sa slečna s tebou rozíde. Ja ako pracujúca študentka som bola tiež s kamoskou na dovolenke. Ale za 500€, last minute, all inclusive. Ty jej ponúkaš za 2700€ alebo Dubaj? J*be ti? A pýtať si ma od rodičov, oni nie sú povinní jej platiť dovolenky s tebou. Sorry, ale ty si jej podštandard vo všetkých smeroch, toto vám dlho nevydrží, ale aspoň bude mať story pre budúceho frajera s akým kktom chodila. Ktorý išiel na dovolenku s kamošmi radšej a vysolil za ňu 2700€ namiesto cenovo sa jej prispôsobiť. A ešte aj aby ťa videla, zaplatí si na víkend cestu 200€. Študentka. No ty musíš byt asi zo zlata drahokamami obkladaný, aby sa ako študentka kvôli tebe takto zadlžovala z každej strany, aby mohla byť podctená tvojou prítomnosťou a ty si si mohol zašukať. To takéhoto tĺka som veru dávno nestretla.

“ chodím tak 2krat do BA, niekedy ten vikend vyjde...ja sa chystám teraz v apríli do exotiky do tepla, ideme 2 kamoši, volal som aj ju, že by to bolo perfektne, odpoved bola, že však si to užite, bude to super, že ona nato nemá peniaze. Dovolenka za 2 700€. a čo jej to mám platit? Však chodí do roboty“

katkami123
9. mar 2024

A Sorry, ale ja som nikdy nič poriadne neplatila ci som sla so svojimi ex (až na jedného narcistického chuja, dosť mi ho pripomínaš), alebo s svojimi kamošmi (ktorí boli vždy iba kamoši, nič viac). + vždy som mala odvoz, odprevadenie, nikdy som sa neterigala nejakými spojmi, keď mali auto, odvoz, dovoz bol úplne normálny. Ty si spadol z Marsu, ešte, keď dievca pekne vyzerá, nechať ju trepať sa samotnú MHD, kde sú po večeroch samí úchyli? Kamo, ja sa skôr čudujem, že s tebou je vôbec toho pol roka. Toto by mi spravil niekto, že ma nechá pri uchylakoch samu v noci cestovať, ho kopnem do prdele. Ona to robí veľmi sofistikovane, že ti to vysvetľuje ako chlapi po nej idú, ale ty si sedíš na kábli. No, príde iný, ktorý ju ocení.

domi2425
9. mar 2024

@katkami123 joj krasne napisane🤣🙏

barborachors
9. mar 2024

najdi si staršiu alebo pockaj kym neostarne, potom po nej anj pes nestekne, zatiaľ co ty budeš vo výhode a po tebe zacnu slintat... neboj, ono sa to časom vymení. Zákon prírody.

lakebabe
9. mar 2024

@katkami123 😁😄😄 svätá pravda

dajda_01
9. mar 2024

Takže si to zhnme😄 máš zo seba komplexy a vadí ti keď iný muž pochvali tvoju frajerku lebo sa bojíš že ťa vymení, tak? Mne keď niekto hodí kompliment môj sa iba pousmeje a je rád že som práve jeho a ďalej nerieši. Veríme si, a on pozná svoju hodnotu

ankare
9. mar 2024

Bolo by fajn,keby vidíme vyjadrenie frajerky.

nops
Autor odpoveď zmazal
karolinakovac
9. mar 2024

Akože sorry ale keby mi chlap povie že mám za ním chodiť a sama si platiť cestu plus ešte aj dovolenku na pol, tak už nie je môj frajer.

karolinakovac
9. mar 2024

@katkami123 bingo ☝️ trafila si to úplne presne.
Ked chce on ju vo Viedni nech po ňu príde do Ba, zoberie ju aj naspäť do Ba. Keď ju má tak rad, taj nech sa stará o jej bezpečnosť a pohodlie.
Ja sa tej babe ani nečudujem.

jumama
Autor odpoveď zmazal
demodun
9. mar 2024

No autor dúfam, že si vymyslený a niekto sa dobre zábava. Lebo takto aby uvažoval dospelý muž 🤦

katkami123
9. mar 2024

@karolinakovac
Ja poznám jednu babu, ktorú znásilnil úchyl v MHD v Ba v noci. Zamrzla, priznala sa až po 4 rokoch, keď sa to stalo, nedokazala to spracovať ani o tom hovoriť celé tie roky
.
Pri ďalšej kamoske si zas honil naháč v kabáte. Keď začala kričať, ze to ho ešte vzrusilo a to všetko jeho vzrušenie skončilo v jej vlasoch.

Tento “zaľúbenec” nechá atraktívnu priateľku cestovať za ním samú a za vlastné.

katkami123
9. mar 2024

@barborachors
Keď je pekná žena, inteligentná, holt, bude záujem vždy a ona bude vždy pekná, aj o 10, 20, 30 rokov. Taký typ zeny môže mat iba vyrovnaný inteligentný chlap. V každom inom prípade to bude na prd. Ona je mladá, ma 23, myslím, že po rozchode s týmto si to uvedomí.

autor
9. mar 2024

@simca06022011 ona by od rodičov na tú doovlenku nikdy nevypytala, to viem

autor
9. mar 2024

@khr2016 som na ňu hrdy, jasné, že ano, nechcem o nu prist, ale citim, že ona sa mi vzdaluje

autor
9. mar 2024

@katkami123 veď ale ona tiež nič neplatí, ked ideme von, len platím ja, od nej len cestu do Viedne človek očakáva, program a pod dam ja, nie ona...