icon

Ako riešiť zložitú situáciu s dvoma mužmi?

agatka124
29. jún 2025

Ahojte ženy. Mám strašnú dilemu, neviem komu sa môžem tým zveriť. Pracujem v jednej dedine. V tej dedine som sa zoznámila s jedným mužom, ktorý tam tiež pracuje. Som slobodná matka, ale on má doma ženu a deti. Dohodli sme sa na nezáväzných stretnutiach. Trvalo to asi chvíľu, potom som to ukončila, pretože bol na mňa žiarlivý, žiarlil na iných kolegov z práce a choval sa manipulatívne. V tom čase keď som to snom ukončila som sa spoznala s jeho bratrancom tiež z tej istej dediny. Začala som si teraz s ním. Je rozvedený a viem o ňom, že je veľmi diskrétny. (Poznala som ho už predtým). Ani jeden o tom druhom nevie. Teda aspoň dúfam. zacala som sa teraz stretávať teda s tým druhým. Ale už to nezvládám. S tým druhým som sa nedávno stretla a bolo to veľmi intenzívne. Hned po rande mi ale nepíše tak ako predtým. Nakoniec som mu napísala ja, a spýtala som sa ho na to priamo a on že má toho veľa, ale že aj mu veľa veci vrtá hlavou. Nechala som to tak a teraz čakám kým sa ozve. Čo sa týka toho prvého, ten mi zase začal vypisovať, že ako mu chýbam, že sa chce stretnúť a že sa rozišiel so ženou. Ja som mu ale napísala že ja sa s ním už stretnúť nechcem a že som do niekoho zamilovaná. Už som nevedela čim ho odohnať. On mi NATO odpísal, že určite mám druhého z ich dediny. A ja mám strašné výčitky a sama neviem čo čakať. Jednak sa bojím, že smten prvý niečo bude o mne rozprávať tomu druhému, jednak by čom chcela udržať vzťah s tým druhým. Fakt neviem čo mám robiť. Chcela som to zo seba dať von. Prosím, nesuďte na.

Strana
z2
romiada
29. jún 2025

@agatka124 skonči to s oboma lebo z toho bude Slunce, seno a par facek II a zabavíte celú dedinu a Ty budeš aj tak ta najhoršia

Strana
z2