icon

Ako sa darí vašim bývalým partnerom?

Včera o 08:31

Zacnem mojou story:
Manzel ma nasilu tlacil do adrenalinovych aktivit. Paragliding skusil tak, ze som ho dostala ako darcek. Ked som cukla, vzal v nervoch a na truc spolocnu kamaratku - lebo "ona je super akcna baba". A rovno si s nou aj zacal. Takze... rozvod. Dnes maju tri deti a on sa znovu rozvadza - lebo ako matka uz nie je dostatocne "super akcna baba".

Tiez mate nejaky fajn paradox?
(nejde tu o vyplakavanie alebo skodoradost, len o take kratke historky)

Strana
z2
anonym_d36a59
Včera o 10:57
@biba_18

@anonym_d36a59 a požičala si? 😲

@biba_18 Nie, som sa ho spýtala že či mu nedajú pôžičku v nebankovke a on že tam sa už pýtal ale ponúkli mu iba 2000€ a že to je im málo 😂 To som už nevedela, že čo povedať, nikdy mi trápnejšie nebolo 😀

anonym_7908c3
Včera o 11:22

Môj prvý ex minulý rok zomrel, prepil sa na druhý svet.
A druhý ex ešte stále žije u rodičov sám nemá nikoho.

anonym_f9f2cd
Včera o 11:23
@anjelicek26

To sa rozviedol druhy krat? Nechal zenu s troma detmi... no to bude perla roka chlap.... kazdopadne co robi moj ex netusim, je to 23 rokov dozadu 😂 Snad este zije 😅

@anjelicek26

Ty si očividne veštica, keď si trúfaš hovoriť, že za rozpadom jeho vzťahu s ňou s troma deťmi môže práve on .... Aj ženy môžu za rozpad vzťahu.

anonym_b9419d
Včera o 11:26
@biba_18

je to príbeh môjho ex, takého spred 100 rokov - ale príbeh je to pekný 🙂
s manželkou mali 2 deti, ona taká podľa mňa sivá myška, našiel si v práci vydatú frajerku. odišli obaja od rodín. po čase ju asi prestal baviť - a vrátila sa k mužovi, ten ju zobral s5. a ten môj ex sa trápil a pýtal, či už na tom svete neexistuje láska 🙂😒

@biba_18 tvoj ex je z roku 1926 ?

biba_18
Včera o 11:34

@anonym_b9419d free your mind ...

anonym_5615e5
Včera o 11:39

Mam tiež jeden príbeh 🤣môj ex mal 20 ja 24 keď sme si začali .Jeho rodičia mali blbé reči že som vlastne ku...keďže pred ním som už mala vzťah .Bolo to veľké decko ja som v jeho veku musela riešiť existenčné problémy našej rodiny .Proste kvôli niektorým veciam sme sa po roku rozišli.A čo čert nechcel po asi troch rokov ho vidím za ručičku s jednou slečnou a tehotnú.Ked som videla kto to je skoro som odpadla.Jedna z najväčších ku.....v našom meste.Nebol taký čo by ju ......poznala som ju od detstva.Bol to neskutočny paradox že somnou mali problém jeho rodičia a nakoniec sa dal s takou ich jediný syn 🤣🤣🤣už dnes niesu spolu.Ona má ďalšie deti s iným

anonym_52c86b
Včera o 11:47

môj prvý exmanžel odišiel od nás k inej žene , zobral si ju za manželku a od detí sa uplne odstrihol . Dôvod bol že sa vraj nedá so mnou žiť a neustále ho komandujem . Pred dvoma mesiacmi sa obesil , a pol roka pred tým mi vypisoval akoby sa rád so mnou stretol . Naposledy som ho videla na výživnom a vyzeral hrozne , ale chorý nebol . Strhaný , schudnutý , bolo mi ho ľudsky ľúto . Druhá žena bola doslovne gestapáčka, peniaze chodili na jej účet a o všetkom doma rozhodovala ona ( informácie z jeho rodiny), doslovne sa jej bál . Ja som sa tiež vydala , po 13 rokoch rozvod , lebo môj manžel prestal so mnou komunikovať, už len práca, práca a večer ticho . Až to ticho vyústilo do o 18 rokov mladšej ženy. Takže som sama s 4 deťmi a už sa o žiadny vzťah ani nepokúšam . Venujem sa maximálne deťom a práci , druhý exmanžel si v krátkej dobe urobil dve deti a začína odznova v plienkach . Má 54 rokov a začal mi vypisovať a prejavovať spomienkový optimizmus ako nám bolo dobre.

anonym_e307b7
Včera o 12:00

Nemám žiadneho ex manžela, a čo robia bývali frajeri ma vôbec nezaujíma.

maury
Včera o 13:09

Exmanžela nemám a bývalí partneri - Jeden žije v zahraničí, má svoju vytúženú manažérsko-technickú pozíciu, pracovne sa mu darí, videl kus sveta o jeho vzťahoch neviem a druhý pracuje kde pracoval, na tom istom mieste a žije u rodičov už dôchodcov. Mama sa postará a otec vybaví

moony99
Včera o 19:24

Ex je z nejakého dôvodu ex, nezaujima ma ma jeho život, ani ako sa má, žiadny kontakt

anonym_b6241d
Včera o 19:38

Tiež ma prekvapuje aké detaily viete o svojich ex-frajeroch. Mne je úplne ukradnuté ako sa má. Pevne verím že ho/ich už viac nikdy neuvidím a informácie nepotrebujem … keď máte deti s ex-manželom, jasne že to je iné.

anonym_950f4b
Včera o 20:01

@anonym_autor moj ex akurat volal mojmu muzovi, riesili spolu nejake technicke veci. Nie kazdy sa rozide v zlom.

biba_18
Včera o 20:05

@anonym_b6241d ja napríklad tú príhodu s mojim ex viem od jeho brata ☺️ ja sa na neho nehnevám, rozišla som sa ja s ním a čo bolelo už prebolelo 🤷‍♀️

procrastique
Včera o 20:16
@anonym_b6241d

Tiež ma prekvapuje aké detaily viete o svojich ex-frajeroch. Mne je úplne ukradnuté ako sa má. Pevne verím že ho/ich už viac nikdy neuvidím a informácie nepotrebujem … keď máte deti s ex-manželom, jasne že to je iné.

@anonym_b6241d Ja viem o každom ex všetko, nakoľko chodím zásadne len s niekým " prevereným" z môjho okolia, teda máme kopec spoločných známych/kolegov. Zároveň sa viem preniesť cez rôzne krivdy :D

michaela329
Včera o 20:26

@anonym_autor má sa dobre, ženatý a dieťa mal skôr ako ja...(Dôvod, že si začal s inou bol, že sa ešte nechcel viazať, nakoniec sa musel oveľa skôr ako j). Ale ja mu napríklad zle neprajem, však 5 rokov som ho ľúbila 🤷 Stále hovorím, že nám sa obom dobre stalo, keď sme sa rozišli.

romanovic
Včera o 20:48
@tomiholjubavi

S bývalým sme skončili hlavne kvôli problémom s plodnosťou. Po 10tich rokoch mi povedal, že už hlavou proti múru nepôjde a mám sa s tým zmieriť, alebo si nájsť niekoho iného. Tak sme sa rozviedli.

Ja som si našla môjho manžela a už máme skoro ročnú dcérku. Ex začal "na truc" veľa cestovať. Pochodil celú východnú Áziu, až si našiel na Filipínach jednu slobodnú mamičku. Zobrali sa mesiac po nás. Aj vlk sýty, aj koza celá. 💃

@tomiholjubavi A co na to exsvokor? Myslim na synacika.

Strana
z2