icon

Ako sa rozhodnúť medzi vzťahom a nezávislosťou?

18. feb 2024

Nechcem byť znova sama. Po rokoch sa konečne objavil niekto. Mám ho rada. Dokážem s ním byť aj veľmi šťastná. Lenže je dosť vecí, čo mi na ňom vadí. Vecí, ktoré sa ale nedajú nijak zmeniť. Nasilu sa s tým zmieriť nedokážem. A viem, že rozchod je asi najsprávnejšie rozhodnutie. Ale nezvládla by som ho. Myslíte, že je šanca, že ostanem v tomto nie príliš fungujúcom vzťahu a že popritom spoznám niekoho lepšieho? Nezvládnem totiž opäť byť sama a opäť “nekonečne” dlho čakať na niekoho.

Strana
z2
autor
18. feb 2024

@zuzinka888 nejde o šťastie, ale o to, že chcem mať aspoň jedného kamaráta, aj kebyže sa stretnúť len raz za mesiac. Ja som síce samotár, ale každý občas potrebuje spoločnosť. Ale mám pocit, že skamrátiť sa v dospelosti je nereálne, preto som to dočasne vyriešil týmto vzťahom

autor
18. feb 2024

@biglovemom práveže som sama x rokov a už som z toho smutná, preto teraz, keď som na chvíľu sama nebola, mi je ťažké sa toho vzdať

viestta
18. feb 2024

Autorka, "aspon jeden kamarat" to je dobre divny dovod na to aby si ostavala vo vztahu kde to nefunguje. Este divnejsie je to zdovodnenie, ze ostanes kym nejakeho lepsieho nenajdes.

lavender94
18. feb 2024

Dnes je to nejaký zraz zúfalcov alebo čo?

biglovemom
18. feb 2024

Ah ok uz chapem autorka.ale cakat kym pride niekto lepsi neni najstastnejsie rozhodnutie.

domkakvet
18. feb 2024

Je to zufalstvo.

mantilka
18. feb 2024

Choď k psychológovi ...očividne potrebuješ terapie, aby si dala do poriadku vzťahy s rodinou, aspoň jednu kamošku mať a potom chlap.

autor
18. feb 2024

@mantilka jedine ak by si ma ten psychológ adoptoval alebo čo. Nemám rodinu

mantilka
18. feb 2024

Úplne nikoho ? Babka, teta, bratranec, sesternica?

mantilka
18. feb 2024

Poznám pani, ktorá nemala nikoho...dala sa dokopy so sisedkou, ktorá je sama na dcérku a má zdravotne problémy...po čase sa stala "adoptivnou babkou". Vypomahaju si, skús hľadať v okolí, pomôžeš niekomu a on sa oplatí láskou. Nie je dobré, keď žena "visí" na chlapovi. Psychológ by ti určite poradil, nepodcenuj to.

nelka93
19. feb 2024

Nemáš ani kolegov susedov nikoho? Tomu sa ťažko veri

autor
19. feb 2024

@nelka93 s 50+ ročnými ľuďmi sa nemám veľmi o čom baviť. To prebehnú len klasické small talky na chodbe alebo na ulici

rikarika
19. feb 2024

A bola by si ok s tým keby aj on teba mal, že len do chvíle kým nestretne ,niečo' lepšie?

autor
19. feb 2024

@rikarika ja sa tak aj často cítim. Podľa mňa to máme obaja rovnako a len čakáme, kto skôr nájde niečo lepšie a ukončí toto.

viestta
19. feb 2024

Autorka, tebe samej nie je trapne byt nejakym docasnym riesenim z nudze, kym sa neobjavi nieco lepsie? Mne osobne by trapno bolo

Strana
z2