Ako sa rozhodnúť medzi vzťahom a nezávislosťou?
Nechcem byť znova sama. Po rokoch sa konečne objavil niekto. Mám ho rada. Dokážem s ním byť aj veľmi šťastná. Lenže je dosť vecí, čo mi na ňom vadí. Vecí, ktoré sa ale nedajú nijak zmeniť. Nasilu sa s tým zmieriť nedokážem. A viem, že rozchod je asi najsprávnejšie rozhodnutie. Ale nezvládla by som ho. Myslíte, že je šanca, že ostanem v tomto nie príliš fungujúcom vzťahu a že popritom spoznám niekoho lepšieho? Nezvládnem totiž opäť byť sama a opäť “nekonečne” dlho čakať na niekoho.
@biglovemom práveže som sama x rokov a už som z toho smutná, preto teraz, keď som na chvíľu sama nebola, mi je ťažké sa toho vzdať
Autorka, "aspon jeden kamarat" to je dobre divny dovod na to aby si ostavala vo vztahu kde to nefunguje. Este divnejsie je to zdovodnenie, ze ostanes kym nejakeho lepsieho nenajdes.
Dnes je to nejaký zraz zúfalcov alebo čo?
Ah ok uz chapem autorka.ale cakat kym pride niekto lepsi neni najstastnejsie rozhodnutie.
Je to zufalstvo.
Choď k psychológovi ...očividne potrebuješ terapie, aby si dala do poriadku vzťahy s rodinou, aspoň jednu kamošku mať a potom chlap.
@mantilka jedine ak by si ma ten psychológ adoptoval alebo čo. Nemám rodinu
Úplne nikoho ? Babka, teta, bratranec, sesternica?
Poznám pani, ktorá nemala nikoho...dala sa dokopy so sisedkou, ktorá je sama na dcérku a má zdravotne problémy...po čase sa stala "adoptivnou babkou". Vypomahaju si, skús hľadať v okolí, pomôžeš niekomu a on sa oplatí láskou. Nie je dobré, keď žena "visí" na chlapovi. Psychológ by ti určite poradil, nepodcenuj to.
Nemáš ani kolegov susedov nikoho? Tomu sa ťažko veri
@nelka93 s 50+ ročnými ľuďmi sa nemám veľmi o čom baviť. To prebehnú len klasické small talky na chodbe alebo na ulici
A bola by si ok s tým keby aj on teba mal, že len do chvíle kým nestretne ,niečo' lepšie?
@rikarika ja sa tak aj často cítim. Podľa mňa to máme obaja rovnako a len čakáme, kto skôr nájde niečo lepšie a ukončí toto.
Autorka, tebe samej nie je trapne byt nejakym docasnym riesenim z nudze, kym sa neobjavi nieco lepsie? Mne osobne by trapno bolo

@zuzinka888 nejde o šťastie, ale o to, že chcem mať aspoň jedného kamaráta, aj kebyže sa stretnúť len raz za mesiac. Ja som síce samotár, ale každý občas potrebuje spoločnosť. Ale mám pocit, že skamrátiť sa v dospelosti je nereálne, preto som to dočasne vyriešil týmto vzťahom