Ako sa vyrovnať s komentárom o veľkosti pŕs?
Keby boli väčšie páčilo by sa mi to s tebou viac. Viem, že podobných tém je požehnane, ale nedá mi to nenapísať.Chcela by som vedieť ako by ste reagovali či urobili, proste váš názor. Priateľ s ktorým som niečo vyše mesiaca mi dnes povedal, že by sa mu to so mnou viac páčilo keby som mala väčšie prsia a úprimne dosť sa ma to dotklo.Ešte sme spolu nemali sex, postupne sa spoznávame. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše a budem písať tak ako to je aj keď mi je to trocha trápne. Milujem keď mi hladí prsia, keď mi robí masáž, on si to tiež patrične užíva. Dnes sa ma po tom spýtal, či som neuvažovala nad tým, že budem chodiť bez podprsenky, lebo pre prsia je to vraj zdravšie a vyzerajú väčšie. A vraj či som počula o tom, že sú aj nejaké bylinky, ktoré prsia dokážu zväčšiť prírodne bez nejakej chémie. Tvárila som sa že som s tým čo povedal v pohode a s úsmevom na tvári som mu povedala, že si musí nájsť inú, takú o akých sa mu sníva, že ja sa neplánujem meniť aj keď o svojich nedostatkoch viem, no nehrozí žiadna splastika ani nič podobné. A on mi na to povedal, že inú nechce, lebo jednak ľúbi mňa aj s mojimi nedostatkami a že on v žiadnom.prípade nechce aby som šla na plastiku, lebo umele.prsia sa mu nepačia a preto spomina ten prirodny spôsob pomocou byliniek.
Mam z toho zmiešane pocity... 😐 DIK za vaše názory 😉
@paulina19 prepáč ale keby bylinky zväčšovala prsia kazda by sme ich mala 😂🙄to je presne ako tie prípravky na vlasy a neviem na čo
@anketkarka a po kojení nastane hrôza..ako u mňa napríklad 😂
Ja som môjmu povedala, že ak potrebuje prsia, nemám problém zavesiť prsatú pani nad posteľ, nech tam kuká a tu šuk.....
Komenty necitam ale vsak si mala povedat : vies, ked uz zacinas tuto temu, nechcela som to hovorit ale mas pre mna osobne dost maly kar. Co keby sme sa pozreli po zakroku pre Teba a po bylinkach pre mna.
@anketkarka súhlasím s tým, že načo sa pretvarovať (aj tak raz vyjde najavo) ale o akom nedostatku to točíš?? A tebe sa ešte páči jeho úprimnosť?? 🤦♀️ malé prsia nie sú nedostatok! (a to píšem ako majiteľka veľkých). Úprimnosť o nedostatkoch je "zlatko, nepáči sa mi že fajčíš, smrdí mi to" a nie "máš malé prsia, niečo s tým urob" 🤦♀️
Otvor si zoznam, nájdi jeho čislo a daj DELETE
@paulina19 malé prsia nie sú nedostatok. Všetky prsia sú prednosť. Len musíš nájsť muža, ktorý miluje práve túto tvoju prednosť... Henten chlap je idiot, kopla by som ho do zadku.
@paulina19 No ten je ale milý, pekné od neho, že je taký zhovievavý a miluje ťa napriek týmto tvojim nedostatkom, dúfam, že si mu za túto obeť patrične vďačná. 🙄
Ja neviem, podľa mňa osobne je niečo takéto na začiatku vzťahu úplne neprípustné. V podstate ti povedal, že sa mu nepáčiš a že žena s väčšími prsiami by sa mu páčila viac. Dokonca po tebe chce, aby si brala nejaké bylinky (aké???)! Celkovo je na tie veľké prsia nejako dosť zaťažený (chce, aby si chodila bez podprsenky atď.) Okrem toho tá veta, že "on ťa má rád NAPRIEK TOMU", no mám dosť. Akože ty si tá nedokonalá, ale on je taký dobrý, že ti to odpustí.
Nemala si sa tváriť že si s tým v pohode, keď nie si....
Veľké prsia nie sú ziadna vyhra
@paulina19 prosim ta, spytaj sa ho ci vie ako funguje klucka na dverach, ze by bol zlaty vrabček keby tu klucku pouzil pri odchode a zavrel za sebou dvere...
Po mesiaci taketo reci. Tebe neblikaju kontrolky?
takéto niečo dokáže povedať len ťažký primitív
@paulina19 Ked som mala 20 rokov bola som vychudnutá, samý sval, lebo som sportovala a prsia lentilky. Keby mi toto povedal niekto po prvom mesiaci už by som to z hlavy nikdy nedala. Pri každom sexe by som na to myslela, že mu vadia moje male prsia. Ale ja by som si ich zväščiť nikdy nedala ani nebrala na to žiadne bylinky, lebo to je blbosť. Už by som s tým chlapom ale nebola. Nie preto čo povedal, lebo teda bola by to pravda ale preto, že ja by som to nedala z hlavy a pre mna by tom bol blok sa pred nim uvolniť. Inak nemusís sa bát, lebo sú muži, ktorí majú radi menšie prsia. Plus sa prsia vekom aj menia. Ako som bola tehotná a pribrala som, mala som D a výhoda toho, že som mala pred tým malé prsia max. B bola v tom, že mi po tom ako sa zväčšili neopadli. Kojenie ich nezmenilo, kedze bolo zial velmi krátke. Takže teraz aspon mám co ukázať 😉 a akurát minule sme kukali fotky a môj muž, sme spolu, keď mal malý 3 roky, kukal, že ved ty si nemala ziadne prsia a k týmto čo mas teraz si ako dosla 😀 .
@petracandle a načo to píšeš mne? Píš to autorke. Ja to za žiadny nedostatok nepovažujem. To ona.
Vies co ani necitam komentare ale rovno ti napisec jedno, ze utekaj od neho 🙂 ja nedokazem zabudnut ako mi jeden chlapec povedal na prvom rande (to som mala tak 20 rokov) povedal ze mam chlpky nad hornou perou. Prisla som domov a prve co som urobila isla som si kupit tie pasiky a depilovala 😁, kvoli magorovi, tie chlpky tam sice boli ale uplne jemne a blede. A predsa len este som bola mlada.
Keď budete mat prvý sex, tak mu to pekne vráť...s tebou by sa mi viacej páčilo, keby si bol dolu lepšie obdarovaný.
Skonstatovala by som, ze je Skoda, ze sice ma hlavu dost velku a zvonka ok, ale prazdnu … na to bylinky este nevymysleli… konverzaciu a vztah by som povazovala za ukonceny
nepises kolko ma rokov, ale niektori su takyto prostoreki :DDD vydiskutovala by som si to raz, a keby sa k tomu vracal, tak porozmyslam, ci to posuvat dalej. Ze nedostatky... 🙏
@viestta nemá kontrolky, lebo jej mozog vypína keď: "Milujem keď mi hladí prsia" 🙂
On hľadá akúkoľvek anču na sex (ideálne s veľkými prsiami), a ona si myslí, že chce ju ako osobu.
@lenkakravcova Nikdy by som si to nepomyslela, že práve Tebe dám like, ale v tomto máš pravdu, Lenka😉Vystihla si to.
kriste, to je debil 🤦🤦🤦 zas ďalší mudrlant, čo musí komentovat ženu. On je určite top dokonalý model 🤦 n
@earlgrey presne - aký požičaj taký vráť

@paulina19 som žena ktorá ma veľmi malé prsia a keď som bola pubertiacka chcela som väčšie ,vždy som závidela babám ale potom si hovorím chrbát ma neboli ,podprsenku nosiť nemusím,hľadala som výhody .Osobne som sa nestretla žeby mi toto povedal partner a zvlášť zaľúbený ,môj mi vždy povie že sú akurát 😂🙈Ale nepáčili by sa mi poznámky tvojho priateľa proste ako zaľúbený sa čudujeme že ti take niečo aj povie ,na oplátku by som mu povedala :vieš Janko máš ho tenkého je nato taký krém nevyskusas?