icon

Ako sa vyrovnať s neopätovanou prvou láskou?

6. sep 2024

Ahoj neviem, kde začať, ale chcem sa vyrozprávať.
Keď som mala 14 rokov spoznala som na svadbe môjho uja jedného veľmi sympatického mladého muža, ktorý mal vtedy 22 rokov hneď sme si padli do oka a on ma celý ten večer pozoroval až, kým sa rozhodol osloviť ma dokonca tam mal aj partnerku, na ktorú úplne zabudol celý ten večer sme pre kecali mali sme si, čo povedať a bolo cítiť, že je medzi nami neuveriteľná chémia, keď sme spolu tancovali neuveriteľne som sa triasla a v ten večer som sa prvý krát zamilovala a milovala som ho asi rok vkuse, ako čas išiel ďalej spoznala som iných chlapcov, ale s mojou prvou láskou som bola v občasnom kontakte stále sa o mňa zaujímal dával mi rady bolo to také nenásilné internetové kamarátstvo, lebo sme od seba ďaleko. A teraz k veci prešlo 7 rokov a začali sme si viac písať volať po nociach baviť sa o intímnych veciach a ja som sa zamilovala zase vyzeralo to tak, že je moja spriaznená duša, lenže problém bol v tom, že ja som bola zadaná už 4 roky a on niečo riešil s inou v skratke nám to nevyšlo aj keď medzi nami bolo veľmi silné spojenie. Už prešlo 8 mesiacov a ja ho mám stále v hlave a viem, že ani ja mu nie som úplne ľahostajná. Teraz sme oboch zadaní s ľuďmi, ktorí pre nás nie sú tí praví a ani jeden z nás neurobí prvý krok a ja som zúfalá.

Strana
z2
liv1
6. sep 2024

Pekne si ta namotal. A 22 rocny so 14rocnou? Boze mam dceru 14rocnu. Keby ju balil 22 rocny poviem si ze je to pedofil. A ex toxicke? Jasne, vsetci su sprosti len on je lietadlo. Nerob zo seba chuderu a zi realny zivot

Strana
z2