Ako sa vyrovnať so sukničkárom a zabudnúť?
Naletela som suknickarovi a neviem sa z toho dostat. Zacalo to jeho intenzivnym namotavanim. Kazdy den pisal desiatky sprav. Brala som to s rezervou,ze chlapec si chce vrznut a tak som 5 mesiacov odolavala obcas sme isli na kavu,nic viac. Pred par tyzdnami sme mali akoze rande,ale uz tam sa mi nieco nezdalo. Zacala som si o nom zistovat. Tvrdil,ze s priatelkou neziju,ma s nou len dieta a vychovava s nou dalsie jej deti. Neverila som mu a tak som bola zvedava,ci hovori pravdu. Nasla som na fb ich zamilovane fotky,ktore nedavno ona pridala. Mna to tak zlomilo. Odvtedy len placem. Viem,ze je to chuj,ze ma niekolko zien takto rozrobenych. Dokonca ked mal svoju v nemocnici,tak chodil za inymi zenami. Proste totalna spodina chlap a mne je aj napriektomu smutno za nim. Bol ocarujuci,zahrnal ma tak krasnymi vetami,ze aj ked som odolavala dostal sa mi pod kozu a ani neviem ako to urobil. Najviac ma boli,ze ja sa yrapim,odrevem si to a on uz ma rozrobenu dalsiu ženu,bez mihnutia oka,ziadne city nic. Bude si spokojne zit so zenou,nahanat mimo domu zeny a ja si to musim odtrapit. Prosim nakopnite ma ako nanho zabudnut. Budeme sa vidat pracovne cca raz do tyzdna to nejako zvladnem. Ale dovtedy,kym budem za vodou,potrebujem povzbudit ako to vsetko zvladnut.
@anna777115 Ja som sa prvykrat v zivote stretla s takymto chlapom. Vzdy som mala stastie na slusnych,dobrych a teraz toto 😂
Tak, to ber, ako životnú skúsenosť. Všeto, je prvý krat. Čo, ťa nezabije, to ťa posilní.
Ver, kebyže ho konfrontuje s dpoznas jeho skutočnú tvár. 🤓 Myslím, žeby si sa ihneď odlubila. Stačí mu vysypať aký je hajzel.
@twinflame Uz len to ako ma zahrnal superlativami a co pisal,vedela som,ze to nie je uprimne. Ved ma nepoznal. Potom zacal plánovať buducnost so mnou. To uz mi blikala kontrolka. Viackrat som ho poslala kade lahsie,on sa nevzdaval. Neskor mi uz lichotil jeho zaujem. A ked sme sa videli osobne z jeho vyjadrovania som mala jasneho tusaka,ze nehovori pravdu
@mantilka konfeontovala som ho normalne ziadne sceny som nerobila. Zahrala som to,ze mi je to jedno,nechcela som,aby vedel,ze sa kvoli nemu trapim. Zahral to na chudaka,vsetku vinu hodil na mna,ze od zaciatku som ho len podozrievala....a ze ked si myslim,ze klame,je to moj problem. Vysla som z toho ja ako krava
Pokojne mi mapis do spravy. Rozpoviem ti taky pribeh, ze by ta mal dost rychlo vyliecit. Rada ti koli tomu aj zatelefonujem.
@svetlonos napisala som ti
Tak takýto prejav by ťa mal odlubit...asi by zmenil názor, kebyže jeho priateľka dostane jeho konverzáciu. To by už láskavé slová skončili.
@mantilka Myslim si,ze on ju dokaze zmanipulovat vo svoj prospech. Spatne si uvedomujem ako mnou manipuloval a ani som si to nevšimla
Tak v prvom rade, si nepodľahla. Platonicky to úplne v pohode rozchodíš. Keď už vieš, že to vlastne nebolo osobné.
Si jedna super baba, ktorá ho prekukla. Sak buď na seba hrdá!!! Koľké tu píšu, čo to nezvládli a majú následky.
Skus sa na neho pozrieť očami pozorovateľa a aj sa na ňom pozabavaj 🤣 tebe sice musí byť už trápny nie vtipný, ale preklop to nejako.
Keďže vieš aký je slizky...láska by ťa má prejsť
Typický manipulátor a skazený človek, bez chrbtovej kosti.
On ti nechyba, iba jeho sladke slova, na to treba zabudnut.
Nemas za cim lutovat.. tiez si myslim, ze ti chyba ta pozornost, ale to prejde. Sama si citila, ze je to prehnane a neuprimne. Takze to ti hadam chybat nebude. Je to presny typ muza, ktory vie ako na zenu. Pouc sa a kasli na neho. Solidny muz toto nerobi.
@la_dolce_vita To vsetko viem,no aj tak sa z toho uz tyzden neviem dostat. 😢
Ach zeny ja sa z toho neviem dostat 😢 dnes to na mna zase dolahlo 😢
@domkakvet Ved prave,ze ta pozornost bola ako moja droga. Uvedomujem si,ze je to skazeny clovek,no aj tak mi to nepomaha. Stale ho mam v hlave a trapim sa.
Chce to cas a prejde to.
Jaaaj 🙃chod von, kino, kamošky, fitko, kniha, daco si chod kupit na seba, kadernik, kozmetika - zaslúžiš si, prekukla si ho...vzchop sa a bud na seba hrdá. Fakt! Určite na Teba niekde čaká naozajstný muž, ktorý Ťa bude ľúbiť!!!
@adrianap83 Vsetko som absolvovala a predsa nic nepomaha. Do slaka takyto psychopat suknickar ma zrazi na kolena. Myslela som,ze sa hned z toho vylizem. Nejako sa mi to nedari.
Musíš sama sebe odpustiť, aby si sa citila lepšie.
@sweaaa dobre píše.
Keď nič nepomáha, uplne seriózne , vyhľadaj psychologičku. Pomôže Ti inak sa pozrieť na celú situáciu. Nech si z toho čím skôr von a môžeš sa tešiť zo života! Držím palce👊 dáš to! 💗
Lebo tá naučil na krásne správy,na jeho obrovský záujem. Je to ako droga. Zabudni prosím , kvôli sebe. Je to ďalšie hovado. Narcis 🤮
@walentina7 Ironia je,ze on chodi vysmiaty a ja sa trapim. Preco sa to takymto hovadam nevrati? Jediny,kto ma z toho prospech je jeho zena,ci priatelka ci co mu to je. On ju teraz zahrna laskou. A ona sa ani nedozvie,co on stvara,ked je mimo domu
@adrianap83 Aj by som vyhladala,ale asi kym mi da termín,to uz budem snad vyliecena.
Tak len sa už v tom nerochni a gratuluj si, že tou priateľkou nie si ty 🙃

Ja, tomu hovorim veční namotávaiči, to je celoživotné poslanie a pori tom neskutočné klamstvá, ktorým veria aj oni sami.