Ako sa vyrovnať so vzťahom s citovým manipulátorom?
Ahojte dievčatá nechcem si písať s umelou inteligenciou a budem riskovať aj nadávky na moju osobu,ale veľmi Vás potrebujem.Oh aká musím byť nešťastná ked potrebujem cudzie ženy :( Bola som vdova s dvoma detmi ked som.spoznala terajšieho partnera.Po krátkej známosti (8 rokov sama asi mi preplo) som ostala tehotná napriek hormonálnej antikoncepcii. Najskor to boli sľuby ze si ma vezme ze budeme spolu bývať...potom to bolo len ponižovanie akoby nevedel prijať zodpovednosť este ma donútil aj na testy otcovstva ist .Vtedy akosi sa vo mne nieco zlomilo cítila som.sa.pošľapaná .Tie testy som odpustila,stále som myslela ,že si.ma zoberie ze budeme spolu bývať.Ale cas plynul dcérka sa narodila a on nás chodieval len navštevovať. Nič sa nezmenilo ubehlo 9 mesiacov a medzi nami to bolo ozaj zle on si len prisiel chvíľku sa pohral a išiel a ja unavená nevyspatý neustále s dieťatkom neprišlo mi to cele fér.Naposledy urobil výbuch ked som mu nedovolila zobrat malu na prechádzku pretoze mala kašeľ. TAk som sa rozhodla ze podám návrh na súd aby platil aspoň výživné a nieco na mna nakoľko sa mi este neda chodiť do prace.Ale celé ma to mrzi a neviem ci to vobec prežijem to poníženie aby ku mne prišla niaka pani z úradu ci mam uvarené upratané a ci sa vobec starám zatiaľ co si on chodí na výlety a užíva si zivot .Ani neviem zeny co čakám ze mi poviete
Co ma platenie vyzivneho s kontrolou zo socialky? Akoze ked nebudes mat navarene 2x za den, tak nemas narok na peniaze od otca dietata ci ake bludne predstavy mas?
@anonym_autor On ti doteraz ziadne peniaze nedaval? 😳
@dadis Tiez som sa nad tym pozastavila...
@anonym_autor ak podáš návrh na výživné, pani z úradu možno príde ku tebe kvôli tvojim pomerom, pretože by mala písať správu na súd.. ale pri takýchto návrhoch sa robí väčšinou pohovor na úrade..
ale ak ťa niekto nahlási, že sa nestaráš dobre, vtedy ku tebe prídu z úradu určite.. to je ich povinnosť v takýchto prípadoch
No ja len dufam, ze dcera ma priezvisko po tebe... ale asi nems
A neviem preco by ku tebe mala chodit navsteva zo socialky
@kitycat chodi aby zistila ako zije dieta je to normalny postup tiez pracujem na úrade tak viem ale je to nepríjemné zazit opačnú situáciu
@dadis poatil mi podnájom ale ked som.povedala ze stačilo ze len sľuboval spoločne bývanie a skutek utek uz su to dva mesiace co nezaplatil ani byt ani na malu nic nedal
Co ma platenie vyzivneho s kontrolou zo socialky? Akoze ked nebudes mat navarene 2x za den, tak nemas narok na peniaze od otca dietata ci ake bludne predstavy mas?
@anonym_628e69 zrejme si nepochopila ked podám návrh na súd vždy preveruje pomeri sociálka je to štandardný postup dokonca tie baby poznám tiez robím na úrade
@kitycat ano dcéra ma moje priezvisko
Len pripominam, ze ak bude platit, bude mat narok brat si dceru na prechadzku. Zvaz aj tuto moznost.
@anonym_628e69 zrejme si nepochopila ked podám návrh na súd vždy preveruje pomeri sociálka je to štandardný postup dokonca tie baby poznám tiez robím na úrade
@anonym_autor Nie je to standardny postup ist na navstevu, ja som bola osobne s detmi na urade. Ale aj keby.. je to rutinny vykon, nemusis mat obavy. A podaj neodkladne na to vyzivne, aj na seba.. ja nechapem tych chlapov, ved stykat sa nemusi, ale peniaze ze neda, to je hrot.. a ty byvas v najme? Nemas vlastne byvanie?
Len pripominam, ze ak bude platit, bude mat narok brat si dceru na prechadzku. Zvaz aj tuto moznost.
@beata_k ako baby on nebol zlý otec dobre ublížil mi testami otcovstva a ozaj som mu nedala zámienku ani dôvod pochybovať veľa krát ma ponizoval ale malu ma rad
@anonym_autor Tak potom ziadaj vyzivne.
@beata_k mna skor.mrzi ako som.dopadla ako sľuboval a nic nedodrzal
@beata_k mna skor.mrzi ako som.dopadla ako sľuboval a nic nedodrzal
@anonym_autor To ti verim, to cloveka zamrzi. Verila si mu, mala ho rada a on ta oklamal. Neboli to tak ked ta oklame cudzi clovek. Nuz, s tym uz nic neurobis. Si matka a vies, ze sa musis pozbierat lebo nik iny to za teba neurobi. Drz sa. 💪
No vidíte, to je tiež príklad keď by bolo jednoduchšie ísť na potrat. Sama žena s 3 deťmi, v podnájme na MD, nuž, nemám slov. Alebo si ešte stále niekto myslí, že ma tato žena radšej zivorit?
Toto pisem pre tie, ktoré sú proti potratom. Tu máte jasný príklad.
@anonym_autor To ti verim, to cloveka zamrzi. Verila si mu, mala ho rada a on ta oklamal. Neboli to tak ked ta oklame cudzi clovek. Nuz, s tym uz nic neurobis. Si matka a vies, ze sa musis pozbierat lebo nik iny to za teba neurobi. Drz sa. 💪
@beata_k ďakujem krásne snažím sa fungujem len to proste boli...očakávam rodinu spoločnú buducnost a miesto toho som na vsetko sama
No vidíte, to je tiež príklad keď by bolo jednoduchšie ísť na potrat. Sama žena s 3 deťmi, v podnájme na MD, nuž, nemám slov. Alebo si ešte stále niekto myslí, že ma tato žena radšej zivorit?
@anonym_fe68e6 prosím ťa sa zobud ja som sama na dve deti bola pretoze moj manzel zomrel !a nie nezivorim ja úspory mam !aj som pracovala v kancelárii kde sa po rodicaku vrátim a ty si sa zmohla len pridať anonymný prispevok !
@anonym_fe68e6 ty musíš byť strašná zakomplexovana chudera preco by som mala ist na potrat? Ty hrdinka
@anonym_fe68e6 prosím ťa sa zobud ja som sama na dve deti bola pretoze moj manzel zomrel !a nie nezivorim ja úspory mam !aj som pracovala v kancelárii kde sa po rodicaku vrátim a ty si sa zmohla len pridať anonymný prispevok !
@anonym_autor lebo ty nie si anonym však?
@anonym_fe68e6 ty musíš byť strašná zakomplexovana chudera preco by som mala ist na potrat? Ty hrdinka
@anonym_autor tak sa potom nesťažuj, ty, hrdinka
@anonym_autor tak sa potom nesťažuj, ty, hrdinka
@anonym_fe68e6 ale ja nemam potrebu písať o dieťatku ktore ľúbim ze nemalo tu byt ja zarábam slusne a hej sťahujem sa lebo som.ostala sama a ty si si musela kopnúť a co zlepšilo ti to den?
Aj u nás bola sociálka, teda pracovníčky z kurately. Raz pred rozvodom a stanovením výživného a druhý krát po návrhu na zvýšenie výživného. U nás je to bežné, že v takýchto prípadoch preverujú rodinné podmienky. Mala som samozrejme taký mierny stres a rešpekt, ale nie je to nič, prečo by si sa mala cítiť ponížene. Veď si nič zlé nespravila.
@anonym_fe68e6 ale ja nemam potrebu písať o dieťatku ktore ľúbim ze nemalo tu byt ja zarábam slusne a hej sťahujem sa lebo som.ostala sama a ty si si musela kopnúť a co zlepšilo ti to den?
@anonym_autor daj mi pokoj. Mimochodom, keď si si nevšimla, tak ja som ani nie tebe písala,písala som to všeobecne, ako príklad. takže neviem načo ta prednáška od teba ku mne.
@anonym_autor a nie, deň mi to nezlepsilo. To skôr naopak. Neznášam tieto témy kde sa ženy nechajú odrbat od chlapov, a potom vyplakavaju.
Sľuboval mi, že si ma vezme, atď...... Stále tie isté dristy, a vždy sa nájde niekto kto im nato naskočí.
@anonym_autor a nie, deň mi to nezlepsilo. To skôr naopak. Neznášam tieto témy kde sa ženy nechajú odrbat od chlapov, a potom vyplakavaju.
Sľuboval mi, že si ma vezme, atď...... Stále tie isté dristy, a vždy sa nájde niekto kto im nato naskočí.
@anonym_fe68e6 si fakt hnusná a zákerná...ja zas neznášam ľudí, ktorí sú najmúdrejší a vedia všetko najlepšie, pritom sa v takejto situácii nikdy neocitli. Neprajem to, ale zaslúžili by si pocítiť, aké je byť v zúfalej situácii.
@anonym_autor co je ponizujuce na tom, ze kurator sa pride pozriet v akom prostredi dieta zije? zastupuje prava maloletej a navsteva domacnosti je jeho praca... to je cele... trochu si uprac v hlave... pises ze nejavi zaujem a ty si stale dufala, ze si ta vezme? a naco preboha?
podat na sud o urcenie styku a vysky vyzivneho na malu- schvalujem... kde si ale dosla, ze bude platit na teba? co on ma s tebou?
@anonym_fe68e6 A zakazdym zlyha antika. Si tak osobne myslim, ze na 95% ziadna ochrana nebola a toto pisu zakazdym ako "ospravedlnenie"
@anonym_fe68e6 A zakazdym zlyha antika. Si tak osobne myslim, ze na 95% ziadna ochrana nebola a toto pisu zakazdym ako "ospravedlnenie"
@anonym_628e69 a keby aj nezlyhala v poriadku ostala som sama nemala som byť sprostá ale preco sa navazas do môjho dieťaťa? Si nozaj chudera
@anonym_628e69 a keby aj nezlyhala v poriadku ostala som sama nemala som byť sprostá ale preco sa navazas do môjho dieťaťa? Si nozaj chudera
@anonym_autor Necitaj medzi riadkami, co tam nie je