icon

Ako sa vyrovnať so vzťahom s citovým manipulátorom?

19. okt 2025

Ahojte dievčatá nechcem si písať s umelou inteligenciou a budem riskovať aj nadávky na moju osobu,ale veľmi Vás potrebujem.Oh aká musím byť nešťastná ked potrebujem cudzie ženy :( Bola som vdova s dvoma detmi ked som.spoznala terajšieho partnera.Po krátkej známosti (8 rokov sama asi mi preplo) som ostala tehotná napriek hormonálnej antikoncepcii. Najskor to boli sľuby ze si ma vezme ze budeme spolu bývať...potom to bolo len ponižovanie akoby nevedel prijať zodpovednosť este ma donútil aj na testy otcovstva ist .Vtedy akosi sa vo mne nieco zlomilo cítila som.sa.pošľapaná .Tie testy som odpustila,stále som myslela ,že si.ma zoberie ze budeme spolu bývať.Ale cas plynul dcérka sa narodila a on nás chodieval len navštevovať. Nič sa nezmenilo ubehlo 9 mesiacov a medzi nami to bolo ozaj zle on si len prisiel chvíľku sa pohral a išiel a ja unavená nevyspatý neustále s dieťatkom neprišlo mi to cele fér.Naposledy urobil výbuch ked som mu nedovolila zobrat malu na prechádzku pretoze mala kašeľ. TAk som sa rozhodla ze podám návrh na súd aby platil aspoň výživné a nieco na mna nakoľko sa mi este neda chodiť do prace.Ale celé ma to mrzi a neviem ci to vobec prežijem to poníženie aby ku mne prišla niaka pani z úradu ci mam uvarené upratané a ci sa vobec starám zatiaľ co si on chodí na výlety a užíva si zivot .Ani neviem zeny co čakám ze mi poviete

Strana
z2
domkakvet
20. okt 2025

@anonym_autor na vyzivnom sa s nim mozes aj dohodnut.

mysicka36
21. okt 2025

Tie, ktoré tu píšu, že len sprosté baby naletia na sľuby ešte nemali tú časť s takým manipulátorom.

Autorka, je mi to ľúto. Ale hlavu hore. Ošetri si výživné, zverenie do tvojej výchovy a nech mu určia stretávanie sa s malou. To že ako otec je dobrý, je len dobre. To že je to kurva povaha... no mala si smolu, možno si bola zraniteľná a využil to. Máš deti a pre tie sa musíš usmievať. Posielam ti objatie.

autor
21. okt 2025
@mysicka36

Tie, ktoré tu píšu, že len sprosté baby naletia na sľuby ešte nemali tú časť s takým manipulátorom.

Autorka, je mi to ľúto. Ale hlavu hore. Ošetri si výživné, zverenie do tvojej výchovy a nech mu určia stretávanie sa s malou. To že ako otec je dobrý, je len dobre. To že je to kurva povaha... no mala si smolu, možno si bola zraniteľná a využil to. Máš deti a pre tie sa musíš usmievať. Posielam ti objatie.

@mysicka36 ty ai ozaj zlata ...no som sklamaná:( proste to vnútro ma boli prvého muža som mala dobrého nečakala som to

autor
22. okt 2025
@huxy

Aj u nás bola sociálka, teda pracovníčky z kurately. Raz pred rozvodom a stanovením výživného a druhý krát po návrhu na zvýšenie výživného. U nás je to bežné, že v takýchto prípadoch preverujú rodinné podmienky. Mala som samozrejme taký mierny stres a rešpekt, ale nie je to nič, prečo by si sa mala cítiť ponížene. Veď si nič zlé nespravila.

@huxy mozem sa opýtať ako si ba sude pochodila

huxy
22. okt 2025
@anonym_autor

@huxy mozem sa opýtať ako si ba sude pochodila

@anonym_autor rozvod prebehol rýchlo, bez problémov, akurat ex mal problém platiť na vlastné dieťa výživné 100€ (bolo to 5 rokov dozadu). Potom sme sa nejak cez sudkyňu "dohodli" na 80€, chcela som to mať čo najrýchlejšie za sebou.
Keď šlo o zvýšenie výživného, tak samozrejme mal znovu výhrady, že nevie toľko veľa platiť (150€ pred 2 rokmi). Z kurately tam len niečo oficiálne povedali, ale to bola skôr formalita. Ale akože súhlasili s návrhom.Našťastie aj sudkyňa bola v pohode a "prinútila" nás k dohode a vyhovela návrhu.

autor
22. okt 2025
@huxy

@anonym_autor rozvod prebehol rýchlo, bez problémov, akurat ex mal problém platiť na vlastné dieťa výživné 100€ (bolo to 5 rokov dozadu). Potom sme sa nejak cez sudkyňu "dohodli" na 80€, chcela som to mať čo najrýchlejšie za sebou.
Keď šlo o zvýšenie výživného, tak samozrejme mal znovu výhrady, že nevie toľko veľa platiť (150€ pred 2 rokmi). Z kurately tam len niečo oficiálne povedali, ale to bola skôr formalita. Ale akože súhlasili s návrhom.Našťastie aj sudkyňa bola v pohode a "prinútila" nás k dohode a vyhovela návrhu.

@huxy ďakujem si zlata ze si odpovedala

Strana
z2