Ako sa vysporiadať s nejasným správaním kolegu?
Ahojte poprosím vás o názor. Keď si meníme smenu stretávame sa medzi sebou na pár minút. 100 ľudí 100 pováh. Nech sa snažím akokoľvek chápať nerozumiem. Ide o jedného kolegu. Chvíľu sme spolu robili na smene niekedy sme sa porozprávali normálne raz sme sa pohádali väčšinou sme mali tichu domácnosť alebo trochu rypal a ukončil to s tým ze neznáša ak mu žena skáče do reči a chce mať pravdu. Nikdy sme si nenadavali ani sa neurazali. No vždy prišiel rypol ohradila som sa a jediný nervny skončil on. Už 3/4 roka robíme na inej smene. Zdravíme sa ale nerozprávame nijak extra max pár viet. No vkuse na mňa pozerá. Keď ho aj stretnem mimo smeny pozerá. Dokáže mať taký zvláštny pohľad dlhý bez zmurknutia až som z toho nervózna dnes ma až začali páliť líca čo tak na mňa pozeral. Keď som si raz vzala do prace dlhé šaty a natočila som si vlasy sa ma pýtal ci idem do práce takto a ja ze ci s tým má problém a ze je mu jedno aj keby som šla nahá. Neviem čo si mám o ňom myslieť. Taku povahu som ešte nestretla. Od prvého dňa co som nastúpila sa zaujímal pýtal veľmi osobné veci za čo som ho sprdla bola som tam hodinu s cestou a už vyzvedal. Prvé dni mi pomáhal požičiaval svoje veci ďalšie dni ma zvykol zbabrat za začiatočnícke chyby ale stále stal pri mne keby sa niečo dialo. No upozornil už keď chýba bola urobená aj keď videl ze ju idem urobit. Viackrát okolo mňa prešiel resp spoza mňa a natlačil sa mi na zadok co som riadne cítila. No a tie pohľady si neviem vysvetliť. Usmieva sa dlho dokáže pozerať do očí už mi bolo neprijemne musela som odvrátiť zrak. Pýtať sa ho nebudem na to je dosť divný bohvie akej reakcie by som sa dočkala 🤣je odo mňa o vyše 10 rokov starší.
Skúmam reakcie druhých snažím sa rozumieť ich pohnutkam ale on je pre mňa veľká neznáma. Nie sú to druhy pohľadov ako ze si ma premeriava.. Nie je to ani pohrdavy pohľad. Je to skrátka dlhý hlboký pohľad s istotou a intenzitou ale čo to znamená netuším. Nejaké nápady? Ďakujem
Sa nevieš ohradiť, alebo na rovinu opýtať vo co go? Aj keby to bol prezidentov syn, čo ako.
Podľa mňa sú to rovnaké koketné pohľady ako tie Tvoje. Zistil, že nemá šancu, tak sa drží ďalej a vybavené.

Presne takeho istého mam aj ja.. normálne som rozmýšľala..ci to neni on🙃 Vidim..ze takych je viac..