icon

Ako sa vyvíjal váš vzťah po odmietnutí?

24. dec 2023

Baby je mi zle... prosím, ako pokračoval vás vzťah keď ste odmietli žiadosť o ruku? Zn: Áno, bolo to pod stromčekom 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ mame male dieťa, dom spoločný a podla mna krizu vo vztahu... nekomunikujeme, nevychadzame, není to dobre. Preboha musí to aj on vnimat

Strana
z3
katica06
24. dec 2023

Väčšinou treba chlapom všetko polopaticky vysvetliť

babulkomale
24. dec 2023

Tak zalezi, co si povedala a ako si to zdovodnila.

poppy22
24. dec 2023

vsak ty teda ani nechces aby vztah pokracoval...

mikadooo
24. dec 2023

No u nás to bolo relatívne fajn, ja som mu povedala, že ešte sa na to necítim, že sme podľa mňa príliš krátko spolu na to, aby som sa vedela vyjadriť 🤷. Ale my sme nemali žiadnu krízu, proste tak som to cítila. A áno, bol dotknutý, našťastie sa snažil pochopiť môj pohľad na vec. Ale nevykomunikovali sme si to za jeden večer... Chvíľu to trvalo.

beata_k
24. dec 2023

Hmm kvalitny olej do ohna si priliala. To si nemohla povedat ano? Ukoncit vztah sa da kedykolvek. Teraz co? Sa ti ma 2x prosit? Ved to bolo mozno z jeho strany gesto, ze chce pracovat na vztahu. A ty mu tak po papuli.. 🙄

pribinak
24. dec 2023

Uff, asi chcel tým prsteňom začať nejakú nápravu vo vzťahu….toto muselo byt krute

Prosím tá, zajtra si to celé rozoberte, vyrozpravatte, trauma ako vyšitá
Veľmi nešťastne riešenie z oboch strán

autor
24. dec 2023

@babulkomale povedala som, že som to absolútne nečakala vzhľadom na aktuálny stav nášho vzťahu. Ze nemáme laskyplny vzťah, nevychadzame a viazne nám komunikácia. Mala som doložiť aj ze spolu skoro ani nespíme.. Prakticky som vlastne nepovedala NIE. Len som to obkecala a následne som sa rozplakala. On následne šiel k TV a pustil si seriál. Potom sa zdvihol a odišiel. Vôbec nič nepovedal na obhajobu svojho činu". Pri tej žiadosti mi ani nevyznal city (neviem, robí sa to?) Proste len ze ci posunieme teda nás vzťah... a ležal pri tom na zemi

autor
24. dec 2023

@poppy22 vieš čo chcem tomu dat ešte šancu, chcem pracovať na tom. Teda ale obojstranne. Nie ale ako zasnubena. Priznávam, že moje city sú pár mesiacov trosku otrasene

autor
24. dec 2023

@beata_k nie nemohla, áno by som chcela povedať z lasky a vo fungujúcom vzťahu. Ved musíme to prebrať... odmietam ale pred dietatom. Keď pôjde spat.

autor
24. dec 2023

@pribinak ja teraz ako sa na to spätne pozerám, dosť kruté bolo, že ja som plakala nad krachom vzťahu po žiadosti o "posunutie vztahu" a on ani bu ani mu. Išiel to vyventilovat k telke. To mohol vypotit "zlato neplač, bude to dobre, dáme to dokopy, ľúbim ta (alebo co vlastne cíti, neviem) premysli si to, ešte večer sa porozprávame "

pribinak
24. dec 2023

Pri všetkej úcte, buď rada že bol ticho a nepovedal nič

zuzanazu85
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
24. dec 2023

Máme spolu dieťa, bývame spolu a povieš nie. Ok. Kríza vo vzťahu, chápem. Ale tak, žiadosť o ruku neznamená, že sa máš hneď zajtra obliecť do bieleho a ísť pred oltár. Vieš koľko guráže treba na to, aby sa chlap odhodlal požiadať o ruku? Vybrať prsteň atď. Ja byť na jeho mieste, tak už kašlem na teba. Pokašľala si to.

autor
24. dec 2023

@pribinak prečo? Však o tom je ta komunikácia nie? Úprimne mal teda povedať co a ako a nie si zapnúť tv a ísť potom aj prečo z domu

loliki
24. dec 2023

Ty si uvedom, ako si sa správala ty dnes. Nie ešte teraz kritizovať jeho. Na neho máš nároky, ale na seba žiadne. Buď rada, ak sa k tebe ešte dnes vráti. O kríze vo vzťahu si mala čas komunikovať celý rok. Dnes ťa požiadal a ruku. Máte spolu dieťa dom. Kúpil ti prsteň. Kde ty máš rozum?

zuzanazu85
24. dec 2023

@mamamasama tiež som to tak chcela ,ale ...proste niektoré si nevážime a riešime hlúposti 😏

pribinak
24. dec 2023

Ešte raz, buď rada, že bol ticho a nepovedal nič. Mlčať je niekedy viac ako zlato

jj298
Odpoveď bola odstránená
tamitamitami
24. dec 2023

Podľa mňa si zareagovala úplne normálne a úprimne. Prečo na silu povedať áno? Žiadosť o ruku ani následná svadba existujúce problémy nevyrieši. Treba si sadnúť prebrať čo sa deje. Úprimne mu vysvetliť prečo to tak cítiš. Pre mňa je horšie neúprimné áno ako úprimné nie.
Ak je normálny a záleží mu na vašom vzťahu pochopí to a nebude mať problém opýtať sa ťa túto otázku znova keď veci budú ok.

senta_sofia
24. dec 2023

Minimalne ti tou ziadostou naznacil, ze vo svojom zivote s tebou pocita dalej a mozno si myslel, ze ta tym potesi a zobral to ako prilezitost pracovat na Vasom vztahu dalej.

loliki
24. dec 2023

A ešte dodám, že pokašľala si pre vás dvoch všetky Vianoce. Jemu sa Vianoce spoja s tvojim odmietnutím, sklamaním. Chcel mať krásne sviatky a život s tebou. Odteraz nenávidí Vianoce (možno aj teba). Opije sa a kto vie čo urobí potom. Utekaj za ním a nájdi ho. Aby tvoje dieťa malo otca.

mamamasama
24. dec 2023

@tamitamitami takto muži nerozmýšľajú

hedviga2
24. dec 2023

Podla mna si mu povedala dosť. Že on sa urazil, odišiel, ďalej nekomunikoval, svedčí o jeho pocite, že si mu zase a zase ublížila. Iný nebude.

vler
24. dec 2023

autorka, nic si nepokaslala. Ak je ten tvoj vyzrety MUZ, tak sa vzchopi (a nebude odteraz "nenavidiet Vianoce"). Aj toto je skuska jeho vyzretosti, ako vie spracovat zatazovu situaciu. Snad u vas dojde k uprimnemu rozhovoru ako dalej.

betulinka1
24. dec 2023

Dobre si spravila ak to tak citis. Teraz uvidis, ci si veci premysli a bude to chciet riesit. Ak nie tak smola pre neho 😉.

ivangeline
24. dec 2023

Vela rozpravat a neist spat bez komunikacie! Urcite si nelahaj bez toho,aby ste to este dnes neprebrali.

beata_k
24. dec 2023

Fakt si sa nemusela na Silvestra vydavat. A ze to nebolo z lasky? Ale bolo. Mas predstavu kolko odvahy ho to stalo? Cely ten cas ako TEBE vyberal prsten na teba myslel a zvazoval, aky sa ti bude pacit. Toto chlap urobi iba z lasky.
Ked chlap mlci a ide prec z domu ...je zle.

autor
24. dec 2023

@mamamasama no podla mňa povedať teraz áno znamená už istý záväzok... on ráno napíše celej rodine ze sa ide ženiť, a teda ohlásenie svadby znamená milujeme sa, nemame problémy, waaau radost a sveta žiť. Toto ale ja necítim, tak prečo sa zasnubit a všetkým ukázať ze on je úžasný chlap ktorého si chcem vziať... chcela som si... ešte tak do prvého roku dieťaťa... potom už to prislo🙁

biglovemom
24. dec 2023

Mne sa snad sniva….😳😳😳😳 tu sa hned rozchod radi ked chlap nefunguje ako ma a vy ju drbete zato ze odmietla ziadost o ruku lebo ten vztah nefunguje???
Vam tie Vianoce idu na mozog?😳😳😳😳

avonladyba
24. dec 2023

Tak si radšej mohla povedať áno, uvidela by si ako by sa váš vzťah vyvíjal. A trebárs o rok povedať nie. Bolo by to asi lepšie, menej bolestivé.

Strana
z3